Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    danchy1990
    04. Svibanj 2020. 10:54

Mrljica

danchy1990

Jel koja pratila šta se dešava sa lh trakicom nakon 10min?
    U fazi sam isprobavanja trakica i već par dana se pojavi i ta druga linija ali iza preporucenih 10 min. Da se ne obazirem na nju?

Danchy, došla siii!!!
    Ja se ne obazirem. Bude i meni…

Tu sam često,pratim šta pišete ali ne sudjelujem jos dok ne dođe menga. Htjela bi što prije bebu ali ipak dajem tijelu vremena da se oporavi.
    Tebi želim uspjeh već u ovom ciklusu 🤞

👨‍👩‍👦
    🧑 4god.

3/2020 kiretaža u 13tt
    3/2021 biokemijska
    06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
    Stiže nam Mia 💝

danchy1990
    04. Svibanj 2020. 10:56

Kiky 🥰

Moja lh trakica na 4dpo cini mi se kao da opet tamni
    https://ibb.co/g4kW7Fz
    Neznam zastoo

Možda je to neki znak 🤞

👨‍👩‍👦
    🧑 4god.

3/2020 kiretaža u 13tt
    3/2021 biokemijska
    06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
    Stiže nam Mia 💝

Sara 🌸
    04. Svibanj 2020. 11:03

danchy1990

Mrljica

danchy1990

U fazi sam isprobavanja trakica i već par dana se pojavi i ta druga linija ali iza preporucenih 10 min. Da se ne obazirem na nju?

Danchy, došla siii!!!

Tu sam često,pratim šta pišete ali ne sudjelujem jos dok ne dođe menga. Htjela bi što prije bebu ali ipak dajem tijelu vremena da se oporavi.

Hvala, al vjdit cemo. Ovih dana se ne osjećam baš svoja. Prvo je počelo s nekim glupim osjećajem u blizini prepone. Već mi se to javilo prije par mjeseci, ja mislila da je neki ginekoloaki problem, otisla na pregled, sve u redu. I nestalo nakon pregleda. Sad se opet vratilo, ne mogu uopce opisat, ne može se napipat ništa, ne boli me skoro uopce, al me smeta, npr, jednu noc uopce nisan mogla spavat, nisam se mogla namjetit koliko me to smetalo. Stvarni ne znan sta je. Uz to me svako malo štricne neka lagana bol u pazusima i grudima. Ispipala san se živa, ne osjetim nista zabrinjavajuce. I dodatno, doslovno me štricne bol u kostima lica. 🤦🏻‍♀️ Toliko san nervozna ovih dana zbog toga, liječnik mi se ne javlja, a tila bi napravit krvnu sliku bar. Ne znan vridi li mi uopce pokusavat ovaj mjesec dok ne dokučimo šta mi je.

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

zabrinutakata
    04. Svibanj 2020. 11:07

Kako staviti sliku stavila bi vam svoje trakice Lh da vidite jel to to jesam spremna za skakanje 🥰

Sara 🌸
    04. Svibanj 2020. 11:09

zabrinutakata

Kako staviti sliku stavila bi vam svoje trakice Lh da vidite jel to to jesam spremna za skakanje 🥰

https://imgbb.com/

ovdje uploadaj i podijeli link sa slikom nazad na forum

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

danchy1990
    04. Svibanj 2020. 11:10

Mrljica

danchy1990

Mrljica

danchy1990

Danchy, došla siii!!!

Hvala, al vjdit cemo. Ovih dana se ne osjećam baš svoja. Prvo je počelo s nekim glupim osjećajem u blizini prepone. Već mi se to javilo prije par mjeseci, ja mislila da je neki ginekoloaki problem, otisla na pregled, sve u redu. I nestalo nakon pregleda. Sad se opet vratilo, ne mogu uopce opisat, ne može se napipat ništa, ne boli me skoro uopce, al me smeta, npr, jednu noc uopce nisan mogla spavat, nisam se mogla namjetit koliko me to smetalo. Stvarni ne znan sta je. Uz to me svako malo štricne neka lagana bol u pazusima i grudima. Ispipala san se živa, ne osjetim nista zabrinjavajuce. I dodatno, doslovno me štricne bol u kostima lica. 🤦🏻‍♀️ Toliko san nervozna ovih dana zbog toga, liječnik mi se ne javlja, a tila bi napravit krvnu sliku bar. Ne znan vridi li mi uopce pokusavat ovaj mjesec dok ne dokučimo šta mi je.

Možda nije loše provjeriti krvnu sliku prije iduće trudnoće pa kad je sve uredu mirno mozes čekati svoju bebuljicu 🥰

👨‍👩‍👦
    🧑 4god.

3/2020 kiretaža u 13tt
    3/2021 biokemijska
    06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
    Stiže nam Mia 💝

zabrinutakata
    04. Svibanj 2020. 11:13

https://ibb.co/3vzTG9c evo drahe jutros jedna i prije pola sata druga ali se vidi na njoj jel to to ili

Lalla
    04. Svibanj 2020. 11:19

Pozdrav cure! Čestitam na plusekima . Nakon drugog spontanog u veljaci smo krenuli u nove pobjede. Za sad samo privatno u mpo vode zbog korone. Od iduceg mjeseca pocinjem s klomifenom od 5. do 9. dc. Gin tvrdi da ce mi poboljsat ovulacije jer sam starija (37)  Danas mi je 6 ili 7 dpo, a m bi trebala doci 13.5. Mozda i ne dodje jer smo se trudili po savjetu gina i u travnju. Ne očekujem ništa, a nadam se malom čudu. Mislim da mi nista drugo ne preostaje. 

Lalla
    04. Svibanj 2020. 11:22

zabrinutakata

https://ibb.co/3vzTG9c evo drahe jutros jedna i prije pola sata druga ali se vidi na njoj jel to to ili

Nije. Treba biti iste ili jace nijanse od testne. Ipak, cini se da bi mogao uskoro biti pik. Probaj oko 16-18 opet piskiti.

04. Svibanj 2020. 11:24

Lalla jel imas djece  vec?kolko ste se trudili mjeseci dok nisi zatrudnila?drzim fige na najjace i mene ce stavit na klomid sigurno ubrzo.
    Koji dan ciklusa imas O?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.