Lalla dobro došla natrag, drago mi te opet vidjeti među nama ❤️ kao što vidiš ja sam tu pustila korjenje 🙄 i još neke koje škicaju al ne pišu 😂😂
Zabrinutakata nisi još za skakanje osim ako to baš želiš, trebaju crte biti istog intenziteta ili testna tamnija, to što se pika tiče.
Mrljica provjeri svakako s doktorom, može bit ništa, a može nešto bez pregleda je samo pusto nagađanje.... Šta god je nadam se da je bezazleno.
Kikiy meni ti redovno te roze trakice tamne, više puta kroz ciklus pa ja zabrijem da sam T, al ništa od toga kod mene. Ako si ulovila pik a jesi nemaš brige, ako se dogodi novi pik onda će to vjerojatno biti trudnoća... Držim fige za to.
A pitanje trakica i 10min nakon, ja je očitavam tek nakon 10min jer se znatno promjeni boja dok se osuši, pogotivo zelene trakice, za njih sam redovno trebala čekati 20min. Možda radim pogrešno al kod mene tako funkcionira. Jedino kad je pik tada potamni odmah...
url=https://lilypie.com]
Marinalin želimo ti najbolji poklon za godišnjicu...
url=https://lilypie.com]
Da, imam sina od skoro 3 godine kojeg smo dobili bez puno truda i bez ikakvih problema prije (nakon nekoliko mjeseci odnosa bez zastite). Eto, stvarno mi je sad jasno da smo tada dobili najveći zgoditak na lutriji života.
Nakon toga spontani u veljaci 2019 (tad mm i nije bio jos za drugo), nakon toga opet u veljaci 2020 (sad bi vec i mm drugo). Prije spontanog sam imala na 13-14 dan ovulaciju, a sad mi je kasnije - 16-17.
Lalla dobro došla natrag, drago mi te opet vidjeti među nama ❤️ kao što vidiš ja sam tu pustila korjenje 🙄 i još neke koje škicaju al ne pišu 😂😂
Zabrinutakata nisi još za skakanje osim ako to baš želiš, trebaju crte biti istog intenziteta ili testna tamnija, to što se pika tiče.
Mrljica provjeri svakako s doktorom, može bit ništa, a može nešto bez pregleda je samo pusto nagađanje…. Šta god je nadam se da je bezazleno.
Kikiy meni ti redovno te roze trakice tamne, više puta kroz ciklus pa ja zabrijem da sam T, al ništa od toga kod mene. Ako si ulovila pik a jesi nemaš brige, ako se dogodi novi pik onda će to vjerojatno biti trudnoća… Držim fige za to.
A pitanje trakica i 10min nakon, ja je očitavam tek nakon 10min jer se znatno promjeni boja dok se osuši, pogotivo zelene trakice, za njih sam redovno trebala čekati 20min. Možda radim pogrešno al kod mene tako funkcionira. Jedino kad je pik tada potamni odmah…
Pa da nekako se testiram i nakon O a bezveze nebi mozda trebala. Uvijek mislim kad vidim tako trakicu da tamni da mi mozda nije O prosla. A valjda je po bolovima i po piku. Pik sam ulovila bas jak i pokrili smo ga taj dan i drugi dan. Mislim da ovulacija nemoze toliko kasnit. Osjetim lagano probadanje na lijevoj strani jajnika kao da me nesto bocne
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Pozdrav cure! Čestitam na plusekima. Nakon drugog spontanog u veljaci smo krenuli u nove pobjede. Za sad samo privatno u mpo vode zbog korone. Od iduceg mjeseca pocinjem s klomifenom od 5. do 9. dc. Gin tvrdi da ce mi poboljsat ovulacije jer sam starija (37)
Danas mi je 6 ili 7 dpo, a m bi trebala doci 13.5. Mozda i ne dodje jer smo se trudili po savjetu gina i u travnju. Ne očekujem ništa, a nadam se malom čudu. Mislim da mi nista drugo ne preostaje.
Lalla hejjjjjj. Bas mi je zao radi spontanog. Ali vidim ides dalje i super je to. Drzim 🤞❤❤❤
Jel koja pratila šta se dešava sa lh trakicom nakon 10min?
U fazi sam isprobavanja trakica i već par dana se pojavi i ta druga linija ali iza preporucenih 10 min. Da se ne obazirem na nju?
Danchy, došla siii!!!
Ja se ne obazirem. Bude i meni…
Tu sam često,pratim šta pišete ali ne sudjelujem jos dok ne dođe menga. Htjela bi što prije bebu ali ipak dajem tijelu vremena da se oporavi.
Tebi želim uspjeh već u ovom ciklusu 🤞
Hvala, al vjdit cemo. Ovih dana se ne osjećam baš svoja. Prvo je počelo s nekim glupim osjećajem u blizini prepone. Već mi se to javilo prije par mjeseci, ja mislila da je neki ginekoloaki problem, otisla na pregled, sve u redu. I nestalo nakon pregleda. Sad se opet vratilo, ne mogu uopce opisat, ne može se napipat ništa, ne boli me skoro uopce, al me smeta, npr, jednu noc uopce nisan mogla spavat, nisam se mogla namjetit koliko me to smetalo. Stvarni ne znan sta je. Uz to me svako malo štricne neka lagana bol u pazusima i grudima. Ispipala san se živa, ne osjetim nista zabrinjavajuce. I dodatno, doslovno me štricne bol u kostima lica. 🤦🏻♀️ Toliko san nervozna ovih dana zbog toga, liječnik mi se ne javlja, a tila bi napravit krvnu sliku bar. Ne znan vridi li mi uopce pokusavat ovaj mjesec dok ne dokučimo šta mi je.
Ista stvar se dogodila meni, bolilo me je jako nisko i nisam uopće mogla spavati. Mislila sam da je ginekološki ali doktor mi je rekao da je sve ok i preporučio ako se nastavi da odem kod gastrića budući da može biti zadnji dio debelog crijeva.
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
Silver ja cu u 12mj 37🤦♀️🤦♀️
Obavili smo u njemackoj spermiograf,hormone,ultrazvuk,prohodnost jajovoda sve super
Sad 14.5 imam termin za pracenje O
Pokusavamo sada vec 8mj ,O na 11,12dan ciklusa s trakicama i bazalnom.
Martina juhuuu sad cekamo
Hvala svima🥰
Ako je sve ok onda možda samo još malo strpljenja? Baš ti želim ubrzo!
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
Jel koja pratila šta se dešava sa lh trakicom nakon 10min?
U fazi sam isprobavanja trakica i već par dana se pojavi i ta druga linija ali iza preporucenih 10 min. Da se ne obazirem na nju?
Danchy, došla siii!!!
Ja se ne obazirem. Bude i meni…
Tu sam često,pratim šta pišete ali ne sudjelujem jos dok ne dođe menga. Htjela bi što prije bebu ali ipak dajem tijelu vremena da se oporavi.
Tebi želim uspjeh već u ovom ciklusu 🤞
Hvala, al vjdit cemo. Ovih dana se ne osjećam baš svoja. Prvo je počelo s nekim glupim osjećajem u blizini prepone. Već mi se to javilo prije par mjeseci, ja mislila da je neki ginekoloaki problem, otisla na pregled, sve u redu. I nestalo nakon pregleda. Sad se opet vratilo, ne mogu uopce opisat, ne može se napipat ništa, ne boli me skoro uopce, al me smeta, npr, jednu noc uopce nisan mogla spavat, nisam se mogla namjetit koliko me to smetalo. Stvarni ne znan sta je. Uz to me svako malo štricne neka lagana bol u pazusima i grudima. Ispipala san se živa, ne osjetim nista zabrinjavajuce. I dodatno, doslovno me štricne bol u kostima lica. 🤦🏻♀️ Toliko san nervozna ovih dana zbog toga, liječnik mi se ne javlja, a tila bi napravit krvnu sliku bar. Ne znan vridi li mi uopce pokusavat ovaj mjesec dok ne dokučimo šta mi je.
Ista stvar se dogodila meni, bolilo me je jako nisko i nisam uopće mogla spavati. Mislila sam da je ginekološki ali doktor mi je rekao da je sve ok i preporučio ako se nastavi da odem kod gastrića budući da može biti zadnji dio debelog crijeva.
Ajme nadan se da nije nista, najgore scenarije si odma u glavi slazen. ŽENE NEMOJTE GUGLAT simptome nikad. ovo što sam upisala na google me odvelo do: multipleskleroze i 4 vrste raka. 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Mrljica provjeri svakako s doktorom, može bit ništa, a može nešto bez pregleda je samo pusto nagađanje…. Šta god je nadam se da je bezazleno.
Kikiy meni ti redovno te roze trakice tamne, više puta kroz ciklus pa ja zabrijem da sam T, al ništa od toga kod mene. Ako si ulovila pik a jesi nemaš brige, ako se dogodi novi pik onda će to vjerojatno biti trudnoća… Držim fige za to.
A pitanje trakica i 10min nakon, ja je očitavam tek nakon 10min jer se znatno promjeni boja dok se osuši, pogotivo zelene trakice, za njih sam redovno trebala čekati 20min. Možda radim pogrešno al kod mene tako funkcionira. Jedino kad je pik tada potamni odmah…
Pa da nekako se testiram i nakon O a bezveze nebi mozda trebala. Uvijek mislim kad vidim tako trakicu da tamni da mi mozda nije O prosla. A valjda je po bolovima i po piku. Pik sam ulovila bas jak i pokrili smo ga taj dan i drugi dan. Mislim da ovulacija nemoze toliko kasnit. Osjetim lagano probadanje na lijevoj strani jajnika kao da me nesto bocne
Slažem se ako je pik prošao da ne bude opet, ali čitala sam da neke žene imaju drugi pik par dana prije M, a neke ako su trudne budući da test ne može razaznati između LH i hCG (slični su strukturalno)! (ali to kasnije u ciklusu prije izostanka M).
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
Sortiraj odgovore
Najstariji