Pa ja sam skuzila cure da ovaj clear blue pokazuje 2 najplodnija dana kao😱😱😱
A meni jucer bio smajl i ocito prekjucer kad ga danas nema jutros ni sad
I crtica svjetla😂😱
Mene jajnik boli uvijek na dan pika...iako kazu da je dan nakon pika O ja sam uvjerena da je meni O na dan pika jer imam sve simptome...iako kazu da jajnik boli kad se folikul priprema na pucanje znaci 12-24h prije O...svaki scenarij je moguc...svatko ima drugu teoriju...ako te sad boli mozda ti je O sada a jucer ti bio pik a zato i smajlic...onda pokrij jos dns i sutra...u svakom slucaju nisi propustila
https://ibb.co/jbgqn4N
https://ibb.co/Hzm7cV3C
Vidis to je jucer bilo
Ok hvala justgirl
Po kalendaru bih u utorak trebala imat O
I tad imam ginekologa i sipak sad ona nece vidit dal puca folikul😂
Na uzv ti moze vidjet zuto tijelo...to je znak da je O bila...ili moze vidjet dominantan folikul sto znaci da O jos nije bila i tek ce nastupit tak da ispitaj sve
Opet nam steka ibb.co...kak se zove ona druga str za upload fotki?
Pa ja sam skuzila cure da ovaj clear blue pokazuje 2 najplodnija dana kao😱😱😱
A meni jucer bio smajl i ocito prekjucer kad ga danas nema jutros ni sad
I crtica svjetla😂😱
Pa po njemu sam ja plodna stalno, a od bebe mi B 😂😂. I jucer moja prijateljica sa posla kupila, cura znaci ima vjesticu trenutno i on pokazao smile.
Ne volim ga nikako 😂 narucila sam se ponovo na pregled zbog njega 😂😂😂
Ja 33 godina, MM 31
15.2.2021 + 🤞❤
2.5.2021- stiže dečko 💙💙
31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙
Ja mislila odustati od lova na crticu al sam napravila prije toga sad popodne novi test i pokazalo mi ovo.. Ja cu puknut..
Je li moguce da se nakon 13 dana od odnosa pokaze crta s time da ovulaciju niti ne znam je li bilo-ako je stvarno trudnoca ocito je bila odmah iza menstruacije.. Haha..
Sutra cu uzeti novi test- first response..
Simptomi, bolne grudi, vlaznost i grcici kao da cu dobiti mengu svaki cas..
Justagirl hvala!
I vidim i ja neku crticu kod tebe!
[ibb.co]
Ja mislila odustati od lova na crticu al sam napravila prije toga sad popodne novi test i pokazalo mi ovo.. Ja cu puknut..
Je li moguce da se nakon 13 dana od odnosa pokaze crta s time da ovulaciju niti ne znam je li bilo-ako je stvarno trudnoca ocito je bila odmah iza menstruacije.. Haha..
Sutra cu uzeti novi test- first response..
Simptomi, bolne grudi, vlaznost i grcici kao da cu dobiti mengu svaki cas..
Justagirl hvala!
I vidim i ja neku crticu kod tebe![ibb.co]
Vidim na sredini da :)
Inace na puno testova piše da se ne stavljaju na papirnate povrsine, a cini mi se da je tvoj na toaletu
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Ma to sam ga samo kod slikanja stavila na toalet papir da se bolje vidi..
Sortiraj odgovore
Najstariji