Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    18. Siječanj 2020. 18:53

Pa ja sam skuzila cure da ovaj clear blue pokazuje 2 najplodnija dana kao😱😱😱
    A meni jucer bio smajl i ocito prekjucer kad ga danas nema jutros ni sad
    I crtica svjetla😂😱

• justagirl2201
    18. Siječanj 2020. 18:54

Mene jajnik boli uvijek na dan pika...iako kazu da je dan nakon pika O ja sam uvjerena da je meni O na dan pika jer imam sve simptome...iako kazu da jajnik boli kad se folikul priprema na pucanje znaci 12-24h prije O...svaki scenarij je moguc...svatko ima drugu teoriju...ako te sad boli mozda ti je O sada a jucer ti bio pik a zato i smajlic...onda pokrij jos dns i sutra...u svakom slucaju nisi propustila

18. Siječanj 2020. 18:55

https://ibb.co/jbgqn4N

https://ibb.co/Hzm7cV3C
    Vidis to je jucer bilo

18. Siječanj 2020. 18:56

Ok hvala justgirl
    Po kalendaru bih u utorak trebala imat O
    I tad imam ginekologa i sipak sad ona nece  vidit dal puca folikul😂

• justagirl2201
    18. Siječanj 2020. 19:00

Na uzv ti moze vidjet zuto tijelo...to je znak da je O bila...ili moze vidjet dominantan folikul sto znaci da O jos nije bila i tek ce nastupit tak da ispitaj sve

• justagirl2201
    18. Siječanj 2020. 19:02

Opet nam steka ibb.co...kak se zove ona druga str za upload fotki?

sanja0508
    18. Siječanj 2020. 19:06

Marinalin

Pa ja sam skuzila cure da ovaj clear blue pokazuje 2 najplodnija dana kao😱😱😱
    A meni jucer bio smajl i ocito prekjucer kad ga danas nema jutros ni sad
    I crtica svjetla😂😱

Pa po njemu sam ja plodna stalno, a od bebe mi B 😂😂. I jucer moja prijateljica sa posla kupila, cura znaci ima vjesticu trenutno i on pokazao smile. 
    Ne volim ga nikako 😂 narucila sam se ponovo na pregled zbog njega 😂😂😂

Ja 33 godina, MM 31
    15.2.2021 + 🤞❤
    2.5.2021- stiže dečko 💙💙
    31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙

MalaD
    18. Siječanj 2020. 19:37

Ja mislila odustati od lova na crticu al sam napravila prije toga sad popodne novi test i pokazalo mi ovo.. Ja cu puknut..
    Je li moguce da se nakon 13 dana od odnosa pokaze crta s time da ovulaciju niti ne znam je li bilo-ako je stvarno trudnoca ocito je bila odmah iza menstruacije.. Haha..
    Sutra cu uzeti novi test- first response..
    Simptomi, bolne grudi, vlaznost i grcici kao da cu dobiti mengu svaki cas.. 
    Justagirl hvala! 
    I vidim i ja neku crticu kod tebe! 
     [ibb.co]

LeLa2807
    18. Siječanj 2020. 20:03

MalaD

Ja mislila odustati od lova na crticu al sam napravila prije toga sad popodne novi test i pokazalo mi ovo.. Ja cu puknut..
    Je li moguce da se nakon 13 dana od odnosa pokaze crta s time da ovulaciju niti ne znam je li bilo-ako je stvarno trudnoca ocito je bila odmah iza menstruacije.. Haha..
    Sutra cu uzeti novi test- first response..
    Simptomi, bolne grudi, vlaznost i grcici kao da cu dobiti mengu svaki cas..
    Justagirl hvala!
    I vidim i ja neku crticu kod tebe!

[ibb.co]

Vidim na sredini da :)
    Inace na puno testova piše da se ne stavljaju na papirnate povrsine, a cini mi se da je tvoj na toaletu 

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

MalaD
    18. Siječanj 2020. 20:15

Ma to sam ga samo kod slikanja stavila na toalet papir da se bolje vidi.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.