Mara Kokosica to bi bilo odlično!! 🤗🤗
Ako danas ipak ne dođe, sutra ujutro ću napraviti test s obzirom da mi zadnjih par mjeseci nije kasnila (čak je došla i 1-2 ranije).
Joj nadam se da nece bas veliko sranje napraviti 😂 do sad sam uredno hvatala s trakicama ovulaciju i sve, samo da vrkuta sad to ne pokvari 😅 citala sam da je mnogima pomogla pri zacecu pa sam se zato odlucila piti
👩🏻27 god.
👨🏼31 god.,
Termin 16.06.2021. 🤰🏻👨👩👧💕
Mimi08 za vrkutu je karakteristično baš to što si opisala. Nekim ženama zaustavi krvarenje, nekima pobrka cijele cikluse, a nekima bude super. Očito si u grupi nas kojima napravi sranje u ciklusu. Ali ništa strašno se neće dogpditi! 😉
Joj nadam se da nece bas veliko sranje napraviti 😂 do sad sam uredno hvatala s trakicama ovulaciju i sve, samo da vrkuta sad to ne pokvari 😅 citala sam da je mnogima pomogla pri zacecu pa sam se zato odlucila piti
👩🏻27 god.
👨🏼31 god.,
Ja sam pila vrkutu cajeve prosle godine i nije mi nista poremetilo.
Sad pijem kapsule vrkute mjesec i nesto i normalna je dosla M.
Nekad i meni M traje 4dana nekad 5,6 curim mislim da to nije nista cudno.
Nama je evo 7mj da pokusavamo pa nista ,nekome ide prije a nekome treba duze,nalazi svi uredni:hormoni,jajnici,nema mioma ni cista,spermiograf super,prohodnost jajovoda super i eto 💪🏽
Bas cu vidit kako ce biti ovaj ciklus, inace sam bez problema hvatala i ovulaciju na trakicama i imala uredne cikluse, nadam se da vrkuta nece to promijeniti. 🙂 A da, netkome prije netkome kasnije, al drzim fige da nam svima uspije, nema odustajanja 🤞🏼💪🏼🙂
👩🏻27 god.
👨🏼31 god.,
Mara Kokosica to bi bilo odlično!! 🤗🤗
Ako danas ipak ne dođe, sutra ujutro ću napraviti test s obzirom da mi zadnjih par mjeseci nije kasnila (čak je došla i 1-2 ranije).
Ahaaa tebi je danas 28 dan? Sretno ti. Ja mislim da meni nece bit potrebe za testom 😔😔
06/20 blighted ovum 8tt.
Jeste primjetili neke promjene na sebi i zdravlju pa isli vadit hormone ili? Meni to jos nije dr spominjala.
Ja jesam. Samo sto ja tad nisam pojma imala sta se desava sa mnom. Imas ih vise vrsta pa nisu kod svakoga simptomi isti. U mom slucaju je bilo oticanje nogu i ruku, lupanje srca 120 puls, tremor i ruku, povecano znojenje, umor konstantan, stalno bih mogla spavati. Imala sam stolicu najmanje 4 puta na dan i nisam se mogla udebljati da jedem ne znam ti sta. Opcenito sam se lose osjecala da sam se jednom onesvjestila dok sam trenirala. Najgore je bilo dok sam imala neke blage simptome, kojem god doktoru bih otisla samo bi mi prepisali nesto za smirenje.
35 godina
M-normozoospermia
Vrkuta, letrox, vitamin d
Pokusavamo od 02/2020
Martina pisi me za 28.4
Stigla je? 😔😔
Jeste,nazalost.
06/20 blighted ovum 8tt.
Jeste primjetili neke promjene na sebi i zdravlju pa isli vadit hormone ili? Meni to jos nije dr spominjala.
Ja jesam. Samo sto ja tad nisam pojma imala sta se desava sa mnom. Imas ih vise vrsta pa nisu kod svakoga simptomi isti. U mom slucaju je bilo oticanje nogu i ruku, lupanje srca 120 puls, tremor i ruku, povecano znojenje, umor konstantan, stalno bih mogla spavati. Imala sam stolicu najmanje 4 puta na dan i nisam se mogla udebljati da jedem ne znam ti sta. Opcenito sam se lose osjecala da sam se jednom onesvjestila dok sam trenirala. Najgore je bilo dok sam imala neke blage simptome, kojem god doktoru bih otisla samo bi mi prepisali nesto za smirenje.
Aha. Nadam se da ti tablete pomazu.
06/20 blighted ovum 8tt.
Sortiraj odgovore
Najstariji