Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nova19
    03. Travanj 2020. 19:53

Kiky pikčina samo takva 👌👌 super 👌
    Mi pokrili 5 dana (prije i poslije O), tko zna, možda bude nešto... ma da mislim da su mi hormoni poremećeni jer sam tako prištava i žile na grudima mi jako iskočile, počele grudi boliti odmah nakon O (ali samo povremeno)... kada se smiri ovo sve onda ću opet vaditi hormone i progesteron... tako da mislim da neće biti ništa ni ovaj put ali nada umire zadnja 🙃

• Miakamo
    03. Travanj 2020. 20:04

Mara Kokosica

Miakamo

Mara Kokosica

Miakamo

Mara Kokosica

Cure iz BiH gdje nabavljate LH trakice?

Sa Aliexpressa. Meni su stigle bas pred koronu a testovi hcg nisu jos iako sam narucila isti dan.

A koja je razlika? Slabo se kuzim u te testiće. Do sad nisam nikad prakticirala nista od toga.

Pa ovi prvi su za odredjivanje ovulacije a drugi testovi za trudnocu.

Aha aha. Ok hvala ti.
    Mislila sam da su oba za ovulaciju. Gledala sam u DMu ali su skupi i samo po jedan test dode.

Ma zato je najbolje preko aliexpressa naruciti. Ja sam oko 40 kom lh trakica platila oko 6 eura manje vise. 

35 godina
    M-normozoospermia
    Vrkuta, letrox, vitamin d
    Pokusavamo od 02/2020

• Miakamo
    03. Travanj 2020. 20:07

Kiky 🥰

A tek moj PIK maloprije
    https://ibb.co/QprZrZS 🥰🥰🥰🥰🥰🥰
    Sinoc je bila akcija i veceras cemo i sutra ujutro pokriti. I dan poslije, sveeee 😂❤

Nas dvije se uvijek pratimo hahahaha. Prosli mjesec smo bile u dan po dpo. Samo sto ti ranije dobijes a meni ranije bude ovulacija i onda skupa ganjamo pik 😁. Sretno 🤞. 
    Kod mene je akcija pala jucer i danas a za sutra ne znam jer ovaj moj se vec zali 😁. Mene desni jajnik od jucer bolucka a danas bas puno boli i glava isto. Imala sam iscjedak jucer i danas.

35 godina
    M-normozoospermia
    Pokusavamo od 02/2020

• Miakamo
    03. Travanj 2020. 20:52

Zene, jedno pitanje. Je li neka od vas ima bas bolne ovulacije? Inace svakog mjeseca osjetim ovulaciju po bolovima ali sam primjetila kad ovulira desni jajnik da je bol bas jaka. Samo mogu lezati, kad hodam jos mi gore cak imam osjecaj da u desni bubreg udara bol. Je li ovo normalno???
    Nazalost, zbog ove situacije ne mogu doktoru i propao mi je pregled proslog mjeseca. Jucer preko dana su mi bolovi lagano poceli da bi sad dostigli maksimum. 

35 godina
    M-normozoospermia
    Pokusavamo od 02/2020

Kiky 🥰
    03. Travanj 2020. 21:08

Miakamo

Kiky 🥰

A tek moj PIK maloprije
    Sinoc je bila akcija i veceras cemo i sutra ujutro pokriti. I dan poslije, sveeee 😂❤

Nas dvije se uvijek pratimo hahahaha. Prosli mjesec smo bile u dan po dpo. Samo sto ti ranije dobijes a meni ranije bude ovulacija i onda skupa ganjamo pik 😁. Sretno 🤞.
    Kod mene je akcija pala jucer i danas a za sutra ne znam jer ovaj moj se vec zali 😁. Mene desni jajnik od jucer bolucka a danas bas puno boli i glava isto. Imala sam iscjedak jucer i danas.

E pa super sto se pratimo 😂😂🥰 a nije ni mom bas svejedno haha vec me pita koliko dana moramo pokrit pa da je na miru onda 😂😂😂 stedila sam ga do jucer a onda cemo sad malo akcije haha. Ajde da nam se vise ukaze taj plus.
    Meni je prosla O bola bolna isto, imala sam osjecaj da me bubreg lijevi rastura i nakon O je prestalo. A sad imam isto osjecaj lagane boli ali nista strasno. Meni se od femisana malo pokrenulo sve u meni, od kad pijem osjetim i kad je O i imam sluzi inace prije nikad nisam. 

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

• Miakamo
    03. Travanj 2020. 21:23

Kiky 🥰

Miakamo

Kiky 🥰

A tek moj PIK maloprije

E pa super sto se pratimo 😂😂🥰 a nije ni mom bas svejedno haha vec me pita koliko dana moramo pokrit pa da je na miru onda 😂😂😂 stedila sam ga do jucer a onda cemo sad malo akcije haha. Ajde da nam se vise ukaze taj plus.
    Meni je prosla O bola bolna isto, imala sam osjecaj da me bubreg lijevi rastura i nakon O je prestalo. A sad imam isto osjecaj lagane boli ali nista strasno. Meni se od femisana malo pokrenulo sve u meni, od kad pijem osjetim i kad je O i imam sluzi inace prije nikad nisam.

I meni je sad malo lakse, kad lezim ne boli. Pretpostavljam da se ovulacija desava kad ono bas pocne boliti ko ce znati. Ja svom m nista ne govorim al mislim da prokuzi po meni al suti i ne buni se radi mira u kuci 😂.

35 godina
    M-normozoospermia
    Pokusavamo od 02/2020

Brunoibrankica
    03. Travanj 2020. 22:16

Cure... Čitam vas, držim svima palčeve....
    Ponekad je dosta i jedan keks....  Kao meni npr. 🤣🤣🤣
    Beta mi je 750 , vadila danas, sve u granicama normale 😉🥰🙏🏼

03. Travanj 2020. 22:18

Brunoi brankica bravoooo za Betu,,bas mi drago👍💪🏽💪🏽💪🏽👌🥰
    Jel taj odnos bio prije O?

Brunoibrankica
    03. Travanj 2020. 22:58

Marinalin

Brunoi brankica bravoooo za Betu,,bas mi drago👍💪🏽💪🏽💪🏽👌🥰
    Jel taj odnos bio prije O?

Mislim da da... Pošto ovulacije ne mogu pratiti inace ih ni nemam.
    A i meni je receno, da bi mogo biti dosta jedan pravi keks za to.... Samo da je folikul kvalitetan i sperma brza i kvalitetna.
    Sad se sve poklopilo. Nisam uopće očekivala, ni naaajmanje.

• Miakamo
    03. Travanj 2020. 22:59

Brunoibrankica

Cure… Čitam vas, držim svima palčeve….
    Ponekad je dosta i jedan keks…. Kao meni npr. 🤣🤣🤣
    Beta mi je 750 , vadila danas, sve u granicama normale 😉🥰🙏🏼

Super, bas mi je drago zbog tebe 💗

35 godina
    M-normozoospermia
    Pokusavamo od 02/2020

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.