Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mara Kokosica
    02. Travanj 2020. 19:38

Perla123

Mara Kokosicakao da opisuješ mene. Isto me lijeva sisa boli sastrane, a desna samo bradavica. misliš raditi test sutra?

I ja kad sam citala tvoju pricu kao da slusam sebe. Isto 26 godina . Gdje smo mi zapele haaa 😁
    Meni je ciklus svako 26-27dana. Pa cu pricekati ja mislim. Sutra je 26dan. 
    Jedem slatko svaki dan pa i ja mislim da ce doci. Pokrili smo plodne dane pa vidjet cemo. Brzo nam je rockas pa bi to bilo najljepsi moguci poklon. 
    Ja pijem samo folnu.

06/20 blighted ovum 8tt.

Arwen87
    02. Travanj 2020. 19:38

Pozdrav cure😊
    Nisam malo duze pisala,cekala sam prvi pregled!
    To smo jucer obavili,za sad je sve u redu,vidi se gestacijska vrecica s embrionalnim odjekom,fhr+😊
    Trudna sam 6+1❤️
    Ono sto me zanima je kakve su vama u trudnoci bile vrijednosti tsh!?
    Meni je danas stigao nalaz,jucer sam vadila krv,tsh mi je 2,547!
    Negdje sam citala da je za prvo tromjesečje idealno ispod 2,5!
    Sad nemam pojma da li cu morati koristiti neku terapiju!
    Kakva  su vasa iskustva?
    Puno pozdrava svima😘❤️🥰
    Anitram ,sretan rodjendan sa malim zakasnjenjem😊
    Zelim ti da sljedeci docekas s bebicom u rukama❤️

• Perla123
    02. Travanj 2020. 19:51

Mara Kokosica meni je sutra 28DC, ali mislim da će doći kroz noć. Ne znam da li je i tebi (i drugima) možda tako, ali prije pokušavanja nisam imala nikakve grčeve prije. Jednostavno bi me počelo boljeti, popila bi tabletu i to je to. A sad znam imati te lagane grčeve. 
    Ja trenutno ne pijem ništa, isto sam folnu pila zadnjih 9mjeseci..

• Mara Kokosica
    02. Travanj 2020. 20:00

Perla123

Mara Kokosica meni je sutra 28DC, ali mislim da će doći kroz noć. Ne znam da li je i tebi (i drugima) možda tako, ali prije pokušavanja nisam imala nikakve grčeve prije. Jednostavno bi me počelo boljeti, popila bi tabletu i to je to. A sad znam imati te lagane grčeve.

Meni se znalo desit da mi kasni par dana otkad se ne pazimo. I ono ja se ponadam kad samar , dode vjestica. Sto se tice grceva i nisam toliko primjetila. Mozda malo. Uglavnom drzim nam figeeee

06/20 blighted ovum 8tt.

02. Travanj 2020. 20:06

Arwen87

Pozdrav cure😊
    To smo jucer obavili,za sad je sve u redu,vidi se gestacijska vrecica s embrionalnim odjekom,fhr+😊
    Trudna sam 6+1❤️
    Kakva su vasa iskustva?
    Puno pozdrava svima😘❤️🥰

Hej hvala❤. Aaaaaa super nek si se javila. Neka bude T dalje sve skolski i bit ce 🤞🤗 Za stitnu ne znam pitaj cure na temi MPO. Ja sam danas dobila svoj nalaz i TSH je 4.98 je. Dobila terapiju. Vidit cemo za dalje.

• Perla123
    02. Travanj 2020. 20:14

Mara Kokosica

Perla123

Meni se znalo desit da mi kasni par dana otkad se ne pazimo. I ono ja se ponadam kad samar , dode vjestica. Sto se tice grceva i nisam toliko primjetila. Mozda malo. Uglavnom drzim nam figeeee

I ja nam držim fige. Sretno u svakom slučaju. 

• Miakamo
    02. Travanj 2020. 20:14

Arwen87

Pozdrav cure😊
    Trudna sam 6+1❤️
    Kakva su vasa iskustva?
    Puno pozdrava svima😘❤️🥰

Mislim da ti je tsh idealan. Bitno je samo da drzis pod kontrolom da ne ode iznad granice. Ja recimo pijem tablete za podizanje tsh koje nisu bas pozeljne u trudnoci i beta blokatore zbog pulsa. Sad se vec pocinjem pitati da li one mogu utjecati na mogucnost zaceca iako mi doktorica kaze maksimalno 3 mogu piti ako ostanem trudna a trenutno pijem 2 dnevno. Pokusavam dugo tabletama da se ne bih operisala. Preporucujem ti samo da redovno kontrolises tsh i t3 i t4. Sretno 😊

35 godina
    M-normozoospermia
    Vrkuta, letrox, vitamin d
    Pokusavamo od 02/2020

02. Travanj 2020. 20:21

Miakamo

Arwen87

Pozdrav cure😊
    Trudna sam 6+1❤️
    Kakva su vasa iskustva?
    Puno pozdrava svima😘❤️🥰

Mislim da ti je tsh idealan. Bitno je samo da drzis pod kontrolom da ne ode iznad granice. Ja recimo pijem tablete za podizanje tsh koje nisu bas pozeljne u trudnoci i beta blokatore zbog pulsa. Sad se vec pocinjem pitati da li one mogu utjecati na mogucnost zaceca iako mi doktorica kaze maksimalno 3 mogu piti ako ostanem trudna a trenutno pijem 2 dnevno. Pokusavam dugo tabletama da se ne bih operisala. Preporucujem ti samo da redovno kontrolises tsh i t3 i t4. Sretno 😊

A joj ma nije idealan jer doktorica opce prakse, doktor za MPO i endoktinolog su rekli da je visok i da mora biti ispod 2.0 🤔 a i u trudnoci navodno da ne bi smio biti visok nego nizak. Imam da za 8 tjedana kontrolu. A dobila sam neke tablete za uzimat.  

02. Travanj 2020. 20:43

Miakamo pijes beta blokatore za tlak? 
    Ja sam pila pa sam prestala kazu da nije to za zacece dobro.
    Sad nemam tlak vise.

• Miakamo
    02. Travanj 2020. 21:36

Marinalin

Miakamo pijes beta blokatore za tlak?
    Ja sam pila pa sam prestala kazu da nije to za zacece dobro.
    Sad nemam tlak vise.

Ne za tlak nego su mi otkucaji srca visoki a tlak je uvijek normalan bio cak i sa visokim otkucajima 😔.

35 godina
    M-normozoospermia
    Vrkuta, letrox, vitamin d
    Pokusavamo od 02/2020

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.