Pozdrav,
Znam da niste doktori, ginekolozi ali sigurno da mi mozete pomoci bar malo.
Nakon izostanka mjesecnice 6 dana (nikad mi ne kasne toliko) napravila sam test navecer koji je bio pozitivan, ujutro na prvi urin jos jedan koji je bio takoder pozitivan, po nekom racunanju 5 tjedana, pregled zakazan za dva tjedna. Cetvrtak ujutro je pocelo krvarenje (svjeza, svijetla, skoro pa narancasta krv.) Odem kod svoje doktorice koja kaze sanse su 50:50 ili pobacaj ili krvarenje u ranoj trudnoci i poslala me u bolnicu gdje su mi napravili test na urin i rekli da nisam trudna i odbili napravit ginekoloski pregled. Iza toga sam opet napravila test koji je bio pozitivan, a krvarenje je stalo danas popodne (Petak). Ima li netko slicnog iskustva jel to izgubljena trudnoca i sto ciniti dalje, hvala vam puno!
Pozdrav,
Nakon izostanka mjesecnice 6 dana (nikad mi ne kasne toliko) napravila sam test navecer koji je bio pozitivan, ujutro na prvi urin jos jedan koji je bio takoder pozitivan, po nekom racunanju 5 tjedana, pregled zakazan za dva tjedna. Cetvrtak ujutro je pocelo krvarenje (svjeza, svijetla, skoro pa narancasta krv.) Odem kod svoje doktorice koja kaze sanse su 50:50 ili pobacaj ili krvarenje u ranoj trudnoci i poslala me u bolnicu gdje su mi napravili test na urin i rekli da nisam trudna i odbili napravit ginekoloski pregled. Iza toga sam opet napravila test koji je bio pozitivan, a krvarenje je stalo danas popodne (Petak). Ima li netko slicnog iskustva jel to izgubljena trudnoca i sto ciniti dalje, hvala vam puno!
Draga, ja sam imala pobacaj u 5 tj trudnoce u tom slucaju krvarenje je obilno sa ugruscima popraceno bolovima, opet sa drige strane svi smo mi razliciti moguce da je j rani pobacaj a hormoni ostaju cak par dana nakon pobacaj i test ti moze biti pozitivan cak nekoliko dana poslije pobacaja, najbolje ti je da se ponovo javis svom ginekologu
Pozdrav,
Mozes li nam staviti sliku pozitivnog testa?🤔
Sto se krvarenja tice, apsolutno ne znaci spontani, cak sta vise da je spontani kod tebe bi se pojacavalo ne bi se smanjilo...postoji mnogo razloga sto dolazi do krvarenja u ranoj trudnoci, od hematoma, pucanja zilica, ciscenja od predhodne menstruacije i sl....moj savjet ti je da prvo pouzdano utvrdis da li si trudna testom Beta Hcg iz krvi, pa onda dalje....ali svakako bi trrbala obaviti i neki ginekoloski pregled da se vidi ako nije T, zasto ti kasni 6 dana i kakvo je to krvarenje....sretno 🤞🤞
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
Curke imam problem pitanje ako me koja moze utjesit
Ja sam oko cetri tjedna trudna i prva mi je trudnoca
Da li se moze desit nekakvo krvarenje ja se uzasno bojim za svoju bebu nebi da mi bude spontani ili pobacaj jako ju volim pazim se ali me uzasno trbuh boli jer to zbog krvarenja ili zbog neceg drugog…
Ima ko iskustva jel moze da se ne desi to krvarenje
Krvarenje se moze dogoditi od hematoma, prilikom implatacije... Ima hrpa razloga objasnjivih i ne objasnjivih. Vidim da na nekoliko grupa ispitujes... Moj savjet ti je da se opustis, zivi normalno kao da nisi trudna osim sto pripazi na dizanje neceg teskog, cucnjeve... A i da se desi krvarenje, ne treba odma znaciti da je propala trudnoca. Zakljucila bih da si dosta mlada ili jednostavno ne informirana pa daj malo citaj onda po netu ili knjige.... Bolovi u trudnoci su normalni, ako nema drugih smetnji i ako su normalnog inteziteta, a jacinu ti sama odredujes, jer znas kako ti tijelo reagira (barem bi trebala znati) kad te nesto boli. OPUSTI SE!!!! Gdje god da pitas svi ce ti reci ovako ili slicno. Ako bas vidis da ti nesto nije dobro idi na hitnu dok cekas prvi pregled, iako ni to bas nije neki savjet...
[lbdf.lilypie.com]
Bok cure,
trudna sam 6+2, ali plod je velicine 3,4mm kao za 5+5 ali sa kucanjem srca🥰 Doktorica kaze da je to uredu.
Od prekjucer sam primjetila smedi iscjedak, bila sam jucer kod ginekologa, sa bebicom je sve uredu. Dobila sam Duphaston 3x1 i Roidakal 2x1.
I dalje vidim iscjedak nakon brisanja... cak mislim da sam vidjela i tockicu svijetlije krvi, ali vise toga nema samo smedi iscjedak. Vise ne znam sta da mislim i radim. Doktorica mi nije rekla da moram mirovat pa i dalje radim.
Ima li tko kakvo iskustvo sa time ili nesto?🙏🙏
Bok cure,
trudna sam 6+2, ali plod je velicine 3,4mm kao za 5+5 ali sa kucanjem srca🥰 Doktorica kaze da je to uredu.
Od prekjucer sam primjetila smedi iscjedak, bila sam jucer kod ginekologa, sa bebicom je sve uredu. Dobila sam Duphaston 3x1 i Roidakal 2x1.
I dalje vidim iscjedak nakon brisanja… cak mislim da sam vidjela i tockicu svijetlije krvi, ali vise toga nema samo smedi iscjedak. Vise ne znam sta da mislim i radim. Doktorica mi nije rekla da moram mirovat pa i dalje radim.
Ja sam imala krvarenje i to cak 3x krvarila nakon toga smedji iscjedak koji je skoro mjesec dana bio rekla sam gin on je rekao okej al ja sam uz to imala hematom,a smedje ti je stara krv..nebrini nista
Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨👩👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
🧔 37
👱♀️ 31
U braku od 10/2018
02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
Bok cure,
I dalje vidim iscjedak nakon brisanja… cak mislim da sam vidjela i tockicu svijetlije krvi, ali vise toga nema samo smedi iscjedak. Vise ne znam sta da mislim i radim. Doktorica mi nije rekla da moram mirovat pa i dalje radim.
Ja sam imala krvarenje i to cak 3x krvarila nakon toga smedji iscjedak koji je skoro mjesec dana bio rekla sam gin on je rekao okej al ja sam uz to imala hematom,a smedje ti je stara krv..nebrini nista
Hvala ti na odgovoru.
Nadam se da ce sve biti uredu sa bebicom👶🏻 zaista se veselimo i iscekujemo🥳
Pozdrav svima. Znaci ovako trenutno sam u 8 tj trudnoce i prije neki tj dana je se prvo pojavilo par tockica krvi popracenih smedim iscjedkom. To je trajalo dan. Nakon par dana opet se pojavljuje svijetla krv sa ugruscima
💁♀️34g
👦30
Pokusavmo od 2.2020
30.7.21 spermiogram(smanjena progresivna pokretljivost. Ostali parametri uredni) profetil 2×1 3 mj
21.8.2021Cervikalni bris(e.coli,ureaplazna 10'5,candida)citeral tab,sumamed, funzol
3.11.2021 c.bris(ureoplazma 😔)
Planiran HSSG
Odgadam bris do daljnjeg(umorila se od antibiotika)
Uzimam Prenetal tab
....
28.5 + ❤👶
Odlazim doktoru na pregeld gdje kaze da je sve uredu sa plodom da nema nigdje hematoma. Krvarenje prepisuje kao uzrok spolnog odnosa. E sad krvarenje je se smirilo. Ali se pojavljuje gusti sirasti smedkasti iscjedat uz njega i pecenje i suhoca rodnice
💁♀️34g
👦30
Pokusavmo od 2.2020
30.7.21 spermiogram(smanjena progresivna pokretljivost. Ostali parametri uredni) profetil 2×1 3 mj
21.8.2021Cervikalni bris(e.coli,ureaplazna 10'5,candida)citeral tab,sumamed, funzol
Planiran HSSG
Uzimam Prenetal tab
....
28.5 + ❤👶
Javila se ginekologu. Propisao vaginalete... dali je itko imao nesto slicno i dali imam razloga za brigu. Mada oni kazu da je sa bebom sve uredu meni se glavom non stop okrecu negativne misli
💁♀️34g
👦30
Pokusavmo od 2.2020
Planiran HSSG
Uzimam Prenetal tab
....
28.5 + ❤👶
Sortiraj odgovore
Najstariji