Krenite u potjeru za Ljutim pticama i osvojite vrijedne nagrade!

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Branka10
    04. Svibanj 2016. 23:05

Najdraža joj je žuta ptica,
    a sviđa joj se i zelena gica.
    Kaže da se baš smiješno smije,
    od toga joj ništa milije nije.
    Žutu pticu ipak najviše voli,
    njoj baš ne može da odoli.
    Trokutasti oblik i zbunjeno lice,
    najdraže su joj stvari kod te ptice.
    Angry Birds set pravi bi joj bio dar,
    za nju to je prava stvar 

Djeca su najveće blago <3

• ivankasf
    04. Svibanj 2016. 23:10

Velikog Crvenog sin voli iako je još mali i ne razumije šta oni svi to rade ali se njemu najviše veseli :) voli njegov zvuk :) 
    Kockice bi rado slagali i njihove zvukove ponavljali :)

• Bebe1
    05. Svibanj 2016. 09:10

Moj sin ima 5 godina i definitivno najviše voli Reda. Sve se u našem domu crveni od njega i to od njegove druge godine. Od odjeće i obuće do donjeg rublja, igrački, parfema, zavjesa i posteljine i ručnika - STRAŠNO! Red je glavna faca pa mu se zato sviđa! I uvjek mu izmami osmjeh na lice. Kaže moj muž svaka čast onom tko ga je izmislio! A kad bi dobio legiće njegovoj sreći ne bi bilo kraja a ni mojoj jer bi ga to doslovno opčinilo! Eto još nam samo to fali!

• Nika21
    05. Svibanj 2016. 09:47

"Onaj smedi(smedji)"-tako je moj sin odgovorio,pitala sam ga zašto,a on je rekao-"Ajde ti jeci(reci)".

• Sonjapop
    05. Svibanj 2016. 09:51

Red, Bomb, Matilda, Chuck, Blues, Hall, Bubbles, Terrence… sve su nam najdraže.skupljamo,čitamo, kreiramo od plastelina, glinamola, kartona, kolaža…još da nam netko pokloni legiće:) 

JeanGenie
    05. Svibanj 2016. 10:41

Iako se stalno nešto ljuti, mom petogodišnjaku najdraži je Red. A zašto? Zato što je glavna faca i dobrog srca... A osim gledanja crtića, sineka najviše veseli slaganje legića pa bi se jako obradovali jednom Angry Birds paketiću

• tatavjekk
    05. Svibanj 2016. 14:00

Moj sin sad ima 5 godina, a obožava Angry Birds od kad je mogao (koliko-toliko) izgovoriti njihova imena :). S njima je naučio zakone fizike, što je TNT, bumerang, a i praćka. Sad bi bilo lijepo kad bi naučio i zakone građevinarstva uz Lego kockice! Najdraža ptica mu je 'Tukan! i to je oduvijek bilo tako. Po njegovim riječima zato jer je šaren, a po tatinim riječima zato jer leti na neobičan način. Kad bi osvojili Legiće, imali bi priliku zajedno izgraditi naš novi mali svijet mašte.

• CIJA
    05. Svibanj 2016. 15:51

MOME SINU KOJI ĆE NA JESEN U ŠKOLU JE NAJDRAŽI RED JER JE BIJESAN I ZALJUBLJEN KAO I ON.
    JEDVA ČEKA DA CRTIĆ DOĐE U KINA , MENI KAO RODITELJU BI BILO DRAGO DA GA IZNENADIM POKLONOM KOJI STE SPREMILI.

erni123
    05. Svibanj 2016. 22:41

Moram priznati da ne znam veseli li se vise crticu moj malisan ili ja kao njegov tata i veliki ljubitelj angry birds igrice i svih likova..ali ipak cu vam reci da nam je najdraza zuta pticica jer je brza i aktivan kao i mi tj. ja i moj sin, volimo i reda jer je bas fora kad se ljuti.. rado bi lego kocke jer u kino idemo sigurno.. jer ovakav crtic se definitivno ne propusta..javimo dojmove

• sasasasa
    06. Svibanj 2016. 00:10

"Di je moj Red?" svakodnevno je pitanje moje male Ljute ptice. 
    Nismo još na igricama, ali Red je postao najdraža plišana igračka koju je dobio od bake i dede, i jedva čekamo pogledati crtić. 
    Kad ga pitam zašto ga voli kaže "jer je fora, crven, sigurno brz i hrabar kao ti tata i kao ja ".
    Naravno obožava Lego kockice kao i svaki trogodišnjak i razveselilo bi ga jako dobiti Angry birds set koji bi jako dobro izgledao sa ostalim legićima. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.