Dobitnici potjere za Ljutim pticama i vrijednih nagrada!

Pregledaj članak
Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • bbi

    Broj poruka: 14

    Prijavi adminu

    Najdraži nam je definitivno Bomba jer je smijeh koji se čuje kad on pukne nemoguće riječima opisati, na taj zvuk se svi koji ga čuju počnu smijati! Osim toga Bomba nam je pomogao da se prestanemo bojati zvukova pucanja ( posljedica Nove godine i petardi). S plišanim Bombom Dominik svaku večer ide i spavati. 

  • vandax

    Broj poruka: 6

    Prijavi adminu

    Definitivno Red i to otkako je pred dvije godine dobio majicu i stolicu na njega. Engi brd su zakon.
    Jedino nam je žao jer u našem gradu nema kina da odemo pogledati film, ali nadam se da ćemo uskoro biti u prilici.

  • mjaksic1969

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    Moja curica najviše se svađa sa Red-om (Crveni) jer ju strašno ljuti, ali se zato i jako uplaši za njega kad ga prejako odbaci…. :) ustvari još se ne može odlučiti da li ju srdi ili ga jako voli… smatra ga partnerom u igri i nekako joj je najbolji ili najdraži… još samo da posloži svoje emocije prema njemu… Obzirom da nam je kino daleko, jer živimo u manjem mjestu, vjerujem da bi se oduševila Redom u Lego obliku…

  • mali-princ

    Broj poruka: 4

    Prijavi adminu

    Kad se spoji Angry Birds i LEGO nema bolje ni savršenije kombinacije koju si moji dečki mogu poželjeti. Na sam spomen Angry Birds moji dečki viču: što, gdje, daj da vidim?! Kako smo mi ljubitelji Lego kockica (legiće doslovno ne ispuštaju s ruku) a Cineplexx nažalost nemamo u blizini voljeli bismo osvojiti jedan lego set. A sad odgovor na postavljeno pitanje: omiljena ljuta ptica mojoj djeci su Red i Bomba. Veći voli crvenu boju pa mu je vjerojatno zato Red omiljeni lik a uz to je i glavni lik. Manjemu se nekako više sviđa Bomba, pogotovo kad pukne pa se kućom ori smijeh. :)

  • ollie25

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    kod nas je također Red najomiljeniji Moj petogodišnjak je sav opčinjen legićima I akcijskim figuricama,među kojima su naravno i Angry Birds i to je ustvari jedino čime se igra.Već smo nekoliko puta vidjeli reklamu da dolaze Angry Birds u kina i već smo se dogovorili da obavezno moramo do cineplexxa pogledati film i poslije toga naravno potražiti i Angry Birds legiće tako da je ovo idealna nagrada za mog mališana.

  • ljubica.kos.3

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    Mojem sinu se sviđa  ludi Chuck,dok je kćer za Bombu.Mislim da je to zbog karaktera ,jer su jako nestašni,zaigrani ,a i vole psine raditi, pogotovo sin.Bomba je nježan i smješan,a kako je kćer mlađa ima 4.godine najomiljeniji likovi su joj nespretni,neodlučni ,a Bomba je takav.Sin si je odabrao ludog Chucka ,jer i sam je iako odrastao(16 g.) u njemu čući malo djete koje izvodi razne nepodopštine i jedva čeka da film dođe u kino i da izvede sestricu u kino,uz opravdanje da mama ima puno posla.Ustvari On jedva čeka da djete u njemu pogleda crtić na kojem je On odrastao igrajući igricu.

  • borejboris

    Broj poruka: 3

    Prijavi adminu

    Angry birds sa nestrpljenjem pogledati zelimo i njihovu premijeru u kinu odavno iscekujemo
    jer su klincima likovi definitivno predobri iako su pomalo sasavi
    Svaki lik na svoj nacin njima je omiljeni i igricu bi satima igrali kao da su za joystick prilijepnjeni,
    Najstarijem sinu najduze je draga ta ekipa a od njih ako bas mora izdvojiti jednu Bomba bi najdraza bila
    Crna i okrugla dok u trenu ne eksplodira
    Osmogodisnjoj kcerki Red je zakon jer joj je smijesno kad se toliko naljuti da od nje treba potraziti zaklon
    Najmladjem sinu su Legici u dziru
    zuti Chuck zbog svoje brzine je njegov omiljeni sampion hitrine.

  • skubaska

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    Woow Angry Birds odlican poklon!
    Na zalost nemamo Cineplexx u nasem gradu,ali smo sin i ja veeeliki fanovi lego kockica. Mome skolarcu se najvise svidja Chuck jer je brz kao munja i vrlo je smijesna on i njegova pojava! Nadamo se odlicnom poklonu,puno pusa iz Zadra

  • lovrinjogaucho

    Broj poruka: 15

    Prijavi adminu

    Najdraža ljuta ptica mog mališana je Red,
    jer njemu nikada ništa nije bed,
    sve sam sredi i popravi,
    dobro, nekada malo i pokvari.
    Uvijek je hrabar i fora,
    i sve što zamislili napraviti mora.
    Još je i jako domišljat,
    dok sve ne riješi ne ide u krevet spat.
    Volimo stripove, igre i crtiće o Ljutim pticama,
    i Lego set bi bio super poklon Lovri i ostalim Lego kockicama.

  • Avatar ninanesto

    ninanesto

    Broj poruka: 17

    Prijavi adminu

    Ja imam dva sina i svatko voli drugog ptića. Leon voli voli Bombu. Kao i Bomba , Leon je miran i sve trpi, trpi u sebi dok jednostavno ne eksplodira. Karlo je mali zvrk i on najviše voli  Chucka jer je brz i zvrkast kao i on. Ali obadvoje se slažu kad Red poludi, bolje čuvaj glavu jer on je najveća faca u Angry birdu.

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.