Kilaža u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Nena62
    19. Kolovoz 2017. 11:27

Drage cure, evo jedne ocajnice.
    21. tjedan, + 7 kg. Startala sa 58 na 168cm visine. Najgore od svega je sto toliko prokleto pazim. Vjezbam 4-5 puta tjedno, hranim se uredno (ugljikohidrati na minimumu, vecinom meso, voce i povrce). Secer ok, tlak ok, nekad malo nizi. Cak jednom tjedno idem na limfnu drenazu, pa me vjerujem ni da je voda. A kile divljaju, sok mi je svako stajanje na vagu! Jasno mi je da tezina nije primarna, da je jedino vazno da je bebica kako treba i da ima svega dovoljno, ali voljela bih shvatiti zasto? Da jedem sve sto zelim, i koliko zelim, bilo bi mi jasno. Ovako sam samo sokirana. Ima li itko slicna iskustva? 

19. Kolovoz 2017. 12:33

Nena62

Drage cure, evo jedne ocajnice.
    21. tjedan, + 7 kg. Startala sa 58 na 168cm visine. Najgore od svega je sto toliko prokleto pazim. Vjezbam 4-5 puta tjedno, hranim se uredno (ugljikohidrati na minimumu, vecinom meso, voce i povrce). Secer ok, tlak ok, nekad malo nizi. Cak jednom tjedno idem na limfnu drenazu, pa me vjerujem ni da je voda. A kile divljaju, sok mi je svako stajanje na vagu! Jasno mi je da tezina nije primarna, da je jedino vazno da je bebica kako treba i da ima svega dovoljno, ali voljela bih shvatiti zasto? Da jedem sve sto zelim, i koliko zelim, bilo bi mi jasno. Ovako sam samo sokirana. Ima li itko slicna iskustva?

Ja jeden apsolutno sve..ne pazin nista niti vjezbam. Gustan u trudnoci.. 21 tt / 1.5 kg... Beba je dobro. Mislin da se tribas opustit i da se ne opterecujes previse kilima ako znas da normalno jedes jer je to sve individualno.

Belle84
    23. Kolovoz 2017. 09:29

30tt + 5kg (dijeta zbog gestacijskog od 25.tjedna 😊)

neo
    23. Kolovoz 2017. 14:06

19 tt + 8 kg 😢

url=https://lilypie.com]

LadyN
    23. Kolovoz 2017. 14:32

28tt +7kg 

barbs
    23. Kolovoz 2017. 15:38

35tj+1d +11kg 

barbs
    01. Rujan 2017. 08:26

36tj+2d+13kg cca

• Ana1987
    01. Rujan 2017. 12:30

Evo k mene..danas 14 tjedana i vec 4 kg u plusu..sklona sam debljanju i pokusavam paziti..najvise kila sam dobila u pocetku kad sam zbog mucnina jela duplo i to samo kruh i suho sto inace ne jedem a voce i lagana hrana mi nije pasala. Sad su mucnine prosle pa sw prehrana vratila na mjesto ali vec me strah da vu dobiti previse..u glavi sam si stavila maksimum 15 kg ali kako sam krenula uf

Marijana07
    01. Rujan 2017. 13:03

Ana1987

Evo k mene..danas 14 tjedana i vec 4 kg u plusu..sklona sam debljanju i pokusavam paziti..najvise kila sam dobila u pocetku kad sam zbog mucnina jela duplo i to samo kruh i suho sto inace ne jedem a voce i lagana hrana mi nije pasala. Sad su mucnine prosle pa sw prehrana vratila na mjesto ali vec me strah da vu dobiti previse..u glavi sam si stavila maksimum 15 kg ali kako sam krenula uf

Ja sam u prvoj trudnoci dobila 13 kg  a u ovoj mi se cini da bi mogla 113😂😂😂

Elena288
    01. Rujan 2017. 16:02

Pozdrav curka!
    23+4 i 5 kg. Bilo bi i vise da ne povracam JOS uvijek ne pazim posebno sta jedem , mozda bih trebala

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.