barbs, slazem se u potpunosti s tobom. Prije trudnoce sam bila debelo u manjku s kilama.. 54 kg na 1,75. Tako da ja sad sa smjeskom stajem na vagu,jer nisam nikad imala prek 60 kg.
Naravno,bez obzira kaj meni kg ne smetaju,osjetim tih 11 kg da me jednostavno usporavaju. I ja sam jos 7 tjedana do poroda-tako da cemo vidjet kaj ce dalje vaga pokazivat 😄☺️
ja san u prosloj trudnoci dobila 20kg,tako da mi nije jasno bas kako sad 17+4 tt -7kg
Ana-Marija, onda nije vrijeme za brigu!
Vicky, ja ovih cca 11kg jako osjetim Ja sam ušla u T sa 64kg... Imam još 5 i pol tjedana do kraja
Pitanje je još koliko ću dobiti jer u pon mi je pokazala vaga da sam u plusu 11kg, a jutros 12kg... Ne znam kako je to moguće!
Malo sam se čak i uplašila!

Drage cure, evo jedne ocajnice.
21. tjedan, + 7 kg. Startala sa 58 na 168cm visine. Najgore od svega je sto toliko prokleto pazim. Vjezbam 4-5 puta tjedno, hranim se uredno (ugljikohidrati na minimumu, vecinom meso, voce i povrce). Secer ok, tlak ok, nekad malo nizi. Cak jednom tjedno idem na limfnu drenazu, pa me vjerujem ni da je voda. A kile divljaju, sok mi je svako stajanje na vagu! Jasno mi je da tezina nije primarna, da je jedino vazno da je bebica kako treba i da ima svega dovoljno, ali voljela bih shvatiti zasto? Da jedem sve sto zelim, i koliko zelim, bilo bi mi jasno. Ovako sam samo sokirana. Ima li itko slicna iskustva?
Drage cure, evo jedne ocajnice.
21. tjedan, + 7 kg. Startala sa 58 na 168cm visine. Najgore od svega je sto toliko prokleto pazim. Vjezbam 4-5 puta tjedno, hranim se uredno (ugljikohidrati na minimumu, vecinom meso, voce i povrce). Secer ok, tlak ok, nekad malo nizi. Cak jednom tjedno idem na limfnu drenazu, pa me vjerujem ni da je voda. A kile divljaju, sok mi je svako stajanje na vagu! Jasno mi je da tezina nije primarna, da je jedino vazno da je bebica kako treba i da ima svega dovoljno, ali voljela bih shvatiti zasto? Da jedem sve sto zelim, i koliko zelim, bilo bi mi jasno. Ovako sam samo sokirana. Ima li itko slicna iskustva?
Ja jeden apsolutno sve..ne pazin nista niti vjezbam. Gustan u trudnoci.. 21 tt / 1.5 kg... Beba je dobro. Mislin da se tribas opustit i da se ne opterecujes previse kilima ako znas da normalno jedes jer je to sve individualno.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji