barbs , i ja smatram da nisam..s tim da sam mrsava i noge su mi i dalje stapici,tak da meni kg ne smetaju..
svi me inace pitaju da gdje su mi tih 11 kg,ali ocito ginekolog ima drugo misljenje.. 😟
Vicky, ne brini se! Inače kažu da je najidealnija težina od 9 do 12kg... ali meni je eto ginekolog rekao da se neće desiti ništa ako dođem do 15-16kg... Bitno ne dobiti previše jer što se više dobije, to teže ih je skinuti (iako po meni to ovosi od osobe do osobe i od metabulizma!), ali bude teško i izdržati do kraja trudnoće. Meni je već sada teško sa tih 10-11kg više, pogotovo kad moram sići stepenice ili se popeti njima i kad se šetam često moram sjesti, ali to nije ni čudo jer eto imam još cca 7tj do kraja... Nije puno, nije malo... Ali moramo shvatiti da će nam biti sve teže raditi neke stvari što se trudnoća bliži kraju.
Jesi bila u višku ili manjki prije trudnoće s kg?

27.tt +7kg
S tim da prvih par mjeseci bi mjesečno dobivala možda kilu, a sad ono bum, samo se širim. A tek sljedeći tjedan punim 6. mjeseci, kako će tek biti zadnja tri mjeseca
Ja sam u trudnoci dobila 30kg ali kako imam 180cm i rano sam.pocela dobivat kg ginekologica je pretpostavila da sam normalno jača. Nije nista rekla za težinu dok nisam dosla na drugi pregled onaj 6 mj nakon prvog poslije poroda, tada je iskomentirala kako sam previše smršavila (pala sam 20 kg). Ti ginekolozi, tko bi njih zadovoljio.
Ikyri, slažem se s tobom! Nikad zadovoljni ti ginekolozi.
Ana-Marija, što kažu ginekolozi? Ako beba super napreduje, nema potrebe za brinu, po meni!
Ja sam 34tj i u + sam 11kg. Prošli tjedan nisam dobila ništa, Inače sam po tjednu dobivala po 0,5kg i sad u tjedan dana 1kg.

16tt,-5kg. Ali ima viska od prije. U prosloj trudnoci sam dobila 7.5kg,tako su me na porodu izvagali,beba bila teska 3850 i duga 55cm. Ja jedino u trudnoci se ne debljam,inace sam sklonija kilogramima. Ali to nam je i obiteljski da se ne debljamo u trudnoci,i mama i sestre se nisu nikad preko 10kg udebljale. Generalno se ne pazim nista posebno,osim sto mi se ne jede nikako slatko i pazim da ne jedem slano radi tlaka. Imala sam mucnine do 14tt.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji