Ja sam u trudnoci dobila 30kg ali kako imam 180cm i rano sam.pocela dobivat kg ginekologica je pretpostavila da sam normalno jača. Nije nista rekla za težinu dok nisam dosla na drugi pregled onaj 6 mj nakon prvog poslije poroda, tada je iskomentirala kako sam previše smršavila (pala sam 20 kg). Ti ginekolozi, tko bi njih zadovoljio.
Ikyri, slažem se s tobom! Nikad zadovoljni ti ginekolozi.
Ana-Marija, što kažu ginekolozi? Ako beba super napreduje, nema potrebe za brinu, po meni!
Ja sam 34tj i u + sam 11kg. Prošli tjedan nisam dobila ništa, Inače sam po tjednu dobivala po 0,5kg i sad u tjedan dana 1kg.
16tt,-5kg. Ali ima viska od prije. U prosloj trudnoci sam dobila 7.5kg,tako su me na porodu izvagali,beba bila teska 3850 i duga 55cm. Ja jedino u trudnoci se ne debljam,inace sam sklonija kilogramima. Ali to nam je i obiteljski da se ne debljamo u trudnoci,i mama i sestre se nisu nikad preko 10kg udebljale. Generalno se ne pazim nista posebno,osim sto mi se ne jede nikako slatko i pazim da ne jedem slano radi tlaka. Imala sam mucnine do 14tt.
barbs, slazem se u potpunosti s tobom. Prije trudnoce sam bila debelo u manjku s kilama.. 54 kg na 1,75. Tako da ja sad sa smjeskom stajem na vagu,jer nisam nikad imala prek 60 kg.
Naravno,bez obzira kaj meni kg ne smetaju,osjetim tih 11 kg da me jednostavno usporavaju. I ja sam jos 7 tjedana do poroda-tako da cemo vidjet kaj ce dalje vaga pokazivat 😄☺️
ja san u prosloj trudnoci dobila 20kg,tako da mi nije jasno bas kako sad 17+4 tt -7kg
Ana-Marija, onda nije vrijeme za brigu!
Vicky, ja ovih cca 11kg jako osjetim Ja sam ušla u T sa 64kg... Imam još 5 i pol tjedana do kraja
Pitanje je još koliko ću dobiti jer u pon mi je pokazala vaga da sam u plusu 11kg, a jutros 12kg... Ne znam kako je to moguće!
Malo sam se čak i uplašila!
Sortiraj odgovore
Najstariji