Sutra 16+0 tt..nista..na pocetku nesto dobila jer san pila duphastone i stalno san bila gladna..kad san prestala pit smrsavila 3kg...danas se vagala na pregledu i iman isto kao i kad san ostala trudna.
Malo mi cudno jer jedem.. a i nisan bas mrsavica pa san ocekivala dosta kila... strah me samo da ne pocnem odjednom dobivat po 3, 4 😆
Sutra 16+0 tt..nista..na pocetku nesto dobila jer san pila duphastone i stalno san bila gladna..kad san prestala pit smrsavila 3kg…danas se vagala na pregledu i iman isto kao i kad san ostala trudna.
Malo mi cudno jer jedem.. a i nisan bas mrsavica pa san ocekivala dosta kila… strah me samo da ne pocnem odjednom dobivat po 3, 4 😆
Ja sam +3 i to sam dobila u prvih par tjedana i sada mirujem na toj kilazi vec nekoliko tjedana.
Ma ne budes tako naglo.
url=https://lilypie.com]
Sutra 16+0 tt..nista..na pocetku nesto dobila jer san pila duphastone i stalno san bila gladna..kad san prestala pit smrsavila 3kg…danas se vagala na pregledu i iman isto kao i kad san ostala trudna.
Malo mi cudno jer jedem.. a i nisan bas mrsavica pa san ocekivala dosta kila… strah me samo da ne pocnem odjednom dobivat po 3, 4 😆
Ja sam +3 i to sam dobila u prvih par tjedana i sada mirujem na toj kilazi vec nekoliko tjedana.
Ma ne budes tako naglo.
Ja se nadan jer znan da bi u tom slucaju dobila puno strija a toga me jedino strah
Dalmatinka, što doktor kaže za tvoju kilažu?? Znam da nije dobro dobiti puno kg, ali bome znam da nije niti dobro imati previše malo kg
Dalmatinka, što doktor kaže za tvoju kilažu?? Znam da nije dobro dobiti puno kg, ali bome znam da nije niti dobro imati previše malo kg
Nista sve je ok. I bebine mjere su dobre... mislin da je to zbog vrucina, znojenja, plivanja...
Sortiraj odgovore
Najstariji