Kilaža u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    14. Srpanj 2017. 22:33

Sutra 16+0 tt..nista..na pocetku nesto dobila jer san pila duphastone i stalno san bila gladna..kad san prestala pit smrsavila 3kg...danas se vagala na pregledu i iman isto kao i kad san ostala trudna.
    Malo mi cudno jer jedem.. a i nisan bas mrsavica pa san ocekivala dosta kila... strah me samo da ne pocnem odjednom dobivat po 3, 4 😆

neo
    15. Srpanj 2017. 05:03

Dalmatinka

Sutra 16+0 tt..nista..na pocetku nesto dobila jer san pila duphastone i stalno san bila gladna..kad san prestala pit smrsavila 3kg…danas se vagala na pregledu i iman isto kao i kad san ostala trudna.
    Malo mi cudno jer jedem.. a i nisan bas mrsavica pa san ocekivala dosta kila… strah me samo da ne pocnem odjednom dobivat po 3, 4 😆

Ja sam +3 i to sam dobila u prvih par tjedana i sada mirujem na toj kilazi vec nekoliko tjedana.
    Ma ne budes tako naglo.

url=https://lilypie.com]

15. Srpanj 2017. 05:35

neo

Dalmatinka

Sutra 16+0 tt..nista..na pocetku nesto dobila jer san pila duphastone i stalno san bila gladna..kad san prestala pit smrsavila 3kg…danas se vagala na pregledu i iman isto kao i kad san ostala trudna.
    Malo mi cudno jer jedem.. a i nisan bas mrsavica pa san ocekivala dosta kila… strah me samo da ne pocnem odjednom dobivat po 3, 4 😆

Ja sam +3 i to sam dobila u prvih par tjedana i sada mirujem na toj kilazi vec nekoliko tjedana.
    Ma ne budes tako naglo.

Ja se nadan jer znan da bi u tom slucaju dobila puno strija a toga me jedino strah

I_me
    15. Srpanj 2017. 11:06

30+4tt +9kg

barbs
    15. Srpanj 2017. 14:21

Dalmatinka, što doktor kaže za tvoju kilažu??  Znam da nije dobro dobiti puno kg, ali bome znam da nije niti dobro imati previše malo kg 

15. Srpanj 2017. 14:26

barbs

Dalmatinka, što doktor kaže za tvoju kilažu?? Znam da nije dobro dobiti puno kg, ali bome znam da nije niti dobro imati previše malo kg

Nista sve je ok. I bebine mjere su dobre... mislin da je to zbog vrucina, znojenja, plivanja... 

barbs
    17. Srpanj 2017. 12:27

30tj+9kg

barbs
    24. Srpanj 2017. 10:33

31tj+9,5kg 

neo
    24. Srpanj 2017. 14:57

15tj+4kg

url=https://lilypie.com]

24. Srpanj 2017. 19:18

29tj +10kg 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.