Zajedničko vrijeme provodimo u igri,ali i u obavljanju kućanskih poslova.kuhanju, čišćenju... volimo šetnje, životinje, skakutanje po lokvicama. Kad nam tata ima slobodan dan posebno smo sretne i tada malo zanemarimo kućne poslove i puno više vremena provedemo svi skupa. nedavno smo bili u jednim toplicama i curka je bila oduševljena i danima pričala o njima... Sada ubacuje novčiće ui kasicu i kaže da se opet ide pljuuuus heheh :p pa bi bilo super kada bi kasica ostala netaknuta a naša curka išla na pljuuuus kako ona kaže :D
U prirodi ,bilo da je riječ o šumi,šetnji livadom,izlet uz rijeku...bitno da smo vani na svježem zraku a ne doma pred Tv,i da smo zajedno...Super bi bili otići na bazene i provesti nekoliko dana u drugom okruženju.
Nekad ni svjesni nismo
kako nam u tjednu vrijeme brzo prolazi...
zajedno smo kratak dio dana,
a onda već vrijeme za spavanje dolazi.
Kao obitelj volimo vikende, praznike...
s prijateljima vrijeme provodimo,
često boravimo vani,
roštilje pravimo zajedničke.
Ne treba nam puno
da se zabavimo.
Samo vrijeme
kojega toliko trebamo.
Roditeljski ritam nije mala stvar;
radi, kuhaj, pospremi,
zadaću pregledaj, rublje operi...
Neki odmor došao bi kao dar.
Ako Tuhi odluči nama
nagradu ovu dati,
ostavit ćemo i rublje i posao,
otići s veseljem na nekoliko dana!
Pozdrav! Mi stvarno kvalitetno provodimo svoje zajedničko vrijeme. Imamo sinčića od 7 mjeseci, ja sam na porodiljnom godinu dana, suprug je nezaposlen. Svaki dan nam se sastoji od igre, šetnje, vožnje automobilom. Vikendom sat - dva provodimo u prirodi. Mislim da je naše dijete stvarno sretno dijete!
uh mi ako uhvatimo slobodnog vremena odmah to iskoristimo da odvedmo našeg bebača u slavoniju da vidi bake i dide,kao što se i mi poželimo roditelja jer smo daleko,tako da on uživa dok se drugi otimaju za njega a mama iako ga nosa po cijele dane kod kuće ne može dočekati da dođe na red...upravo ga se zaželim kad smo tamo ;))
Moja obitelj ne provodi puno vremena zajedno,žao mi je zbog toga ali tako je.Kriza je i ljudi imaju slabe zivce.U 24 sata mi se družimo samo 3 sata,a kad smo svi kuci svatko je u svojoj sobi i godio bi nam zajednicki odmor.
Veliki pozdrav iz jedne veeelike obitelji !!!! Ja sam majka dvije odrasle kćerke od kojih je jedna i žena i majka prekrasne curice od 3 godine , tako da sam ujedno i baka svojoj unuci.Nezaposlena sam već tri godine i u stvari sam stalno zadužena za igranje i osmišljavanje slobodnog vremena moje obitelji i unučice. Inače u blizini našeg mjesta stanovanja nalaze se jedne toplice u koje obavezno odlazimo ljeti a ova vaša nagrada bila bi nam uživancija sada u zimi baš zbog ovoga welnesa i saune koju obožava i djed unučice tako da se baš radujemo vašem kreativnom daru jer se nadamo da ćemo osvojiti nagradu.A sada da malo opišem što radimo kada nismo u toplicama...Obavezno smo vani u prirodi jer živimo na selu, hranimo piliće,kokice,zečeve , zajednički okopavamo vrt, kosimo travu, kupamo se na dvorištu u bazenu, igramo se u pješčaniku, odlazimo na dječje igralište, odlazimo u park, odlazimo na gradske bazene , idemo na nogometne utakmice, plešemo, pjevamo, fotografiramo se, snimamo filmiće za uspomenu, kuhamo, pečemo kolače i svakome u obitelji za rođendan obavezno ispečemo tortu moja unuka i ja , vozimo se zajedno na biciklu, romobilu , šećemo po kiši sa kišobranima , odlazimo na dječje predstave i knjižnicu , odlazimo u igraonice , na druženja sa drugom djecom i njihovim obiteljima, organiziramo dječje igre sa susjedovom djecom , sanjakamo se , šećemo jedemo kolače i sladoled svi zajedno. Evo pošto su svi ostali u mojoj obitelji zaposleni ja većinu vremena provodim kod kuće tako da bi mi jedan welnes vikend sa kćerkama i unukom došao kao šlag na torti a obećajem da bi ga jaaaako dobro iskoristile!
Naša peteročlana obitelj svoje slobodno vrijeme koristi za duge šetnje u prirodi. Posjedujemo mali vinograd s kojeg puca veličanstveni pogled na naš mali gradić, ali i okolna veća mjesta. (Varaždin, Čakovec i Koprivnicu). Volimo tamo, na friškom zraku, provesti svaki slobodan trenutak. Ljubitelji smo putovanja pa svaku priliku iskoristimo za odlazak na put. Najviše volimo more, planine, šumu...ali i otkrivati nova mjesta, gradove. Velika nam je želja vikend zajedno provesti u Termama Tuhelj. Moramo šapnuti: pppsttt; tako bi mama i tata napokon dobili poklončić za 12. godišnjicu braka. <3
Moja obitelj je baš vesela i glasna.Provodimo vrijeme skupa kada je to moguće!Najdraže su nam šetnje gradom,parkom,šumom...Najviše od svega obožavamo naš brijeg odnosno šumu na obližnjem brijegu!Tamo smo suprug i ja odlazili u šetnje još dok nismo bili u braku,tamo je naše dijete napravilo prve sigurne korake a naša mala princeza se još(za sada) vozi u kolicima i čeka da i ona uskoro prošeće...Prije smo često odlazili na plivanje na bazene.Zbog zadvoljstva ali i zbog potrebe(artritis).Sa nama je često išao naš sin koji je imao samo 6 mjeseci kad je prvi put plivao...Bio je oduševljen tako da smo se vraćali ponovo par puta.Sada čekamo dan kada ćemo svi zajedno kao velika i vesela obitelj,ponovo ići na uživanje na bazene!!Jedva čekam da vidim lice svojeg sina kako maloj sestrici objašnjava kako se roni i njene malene nogice i ručice dok pljuska vodu!!!
Sortiraj odgovore
Najstariji