Sa starijim sinom smo već bili kod zubarice kad je dobio prvi karijes i dobio je plombicu na mliječni zubić. Objasnila sam mu da je zubar isto doktor, ali samo za zube i da on otjera zločeste Gricove i Grecove kad ovi počnu raditi nered u zubićima. Objasnila sam mu da je zubarica kao Bob Graditelj, jer ima sičišnu bušilicu za zubiće kojom očisti zidove zubića. Onda ima mali puhač s kojim osuši zub i onda ga zacementira sa posebnim srebrnim cementom za zube i na mjestu gdje mu je rupica napravi srebrnu zvjezdicu. Kad smo došli kod zubarke, prvo sam ja išla na stolac (BTW, NE volim bušenje ni uklanjanje kamenca), i pjevušila sam kroz nos dok je morala koristiti bušilicu. Onda je bio red na njega, posjeo se sam, otvorio širom usta i imao svoj prvi pregled. Naručila nas je ponovo za 3 dana i onda mu je pobrusila zubić i stavila plombu a da nijednom nije bio uplašen!!!!! Tome se nisam nadala ni u najluđim maštanjima!! :D Sad idemo ponovo, jer samo ga prerano pustili da sam pere zube pa se opet pojavio još jedan karijes....
vrijeme je buđenja
Sortiraj odgovore
Najstariji