Kako prepoznati trudove (početak poroda) ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DarijaZ
    20. Kolovoz 2014. 21:46

....Tina je jos u predradjaoni, kaze da joj je fino, da gleda tv, ima mobitel i udobni krevet 
    Oko 20 h su je pregledali, otvorena je 5 cm i nada se da ce do jutra roditi....

Nadam se da je sad vec ipak malo vise otvorena i da ce to napokon krenuti kako spada!

• mellica
    20. Kolovoz 2014. 21:57

U kojoj bolnici je Tina? Ovo kaj citam mi je horor i najradie nebi ni isla dok me ne stisne tak da nemrem hodat nit ista jer ovo ne da je mucenje nego teror pa kak ce sad uz sve to koliko je boli moc opce rodit? Malo me plasi...

DarijaZ
    20. Kolovoz 2014. 22:01

U bolnici u Zaboku....

Pilici
    20. Kolovoz 2014. 22:07

Darija javi nam kad se javi..Tina ako citas Drž se skupljaj energiju...

zebrica

• mellica
    20. Kolovoz 2014. 22:27

Odlucila sam sutra cu se najest dagnji tak da si ubrzam otvaranje i porod jer nakon ovog..hah nejdem u bolnicu nikakoooo 

• mellica
    20. Kolovoz 2014. 22:27

Sretno Tina!!!

kimito
    20. Kolovoz 2014. 22:31

Tina, drži se! Još malo i gotovo  Sretno!

20. Kolovoz 2014. 22:57

Ajde dobro je, sad je to vec lijepo krenulo. Tina skupi snage i izdrzi jos malo!

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.