I ja tako stavljam špricu u igli. Više mi je to blo zbog praktičnih razloga da ju ne potepem. Meni fiz stoji već cca. pol godine. Prvu bocu smo brzo potrošili jer smo malom čistili oči koje su se užasno krmeljale. Ova druga boca sad stoji. NO zadnjih dana se borimo s prehladom pa sam opet počela koristiti.
Što se oblačenja tiče ja malog oblačim kao i sebe....a ja sam zimogrozna. PO doma ima štramplice, hlačice, bodi dugih rukava i gornji dio trenirke. Ja sam obučena isto. E, a moj muž hoda u kratkim rukavima... i sad kad vele - oblačite dijete kao i sebe - koga da gledam? Meni zima, mužu vruće...
I da, na nogicama nema papuče nego termo čarapice s obzirom da je nehodač, a ipak se diže na noge. Meni je hladno kad sam bosa....
Sad sam svašta nadrobila, a nisam dala neki pametan savjet Meni se čini da je tvoj malo ok obučen, ali bih rekla da ste ti i muž preslabo
:-) To je taj dio...kako da ga obučem prema sebi?Smrzo bi se! :-) ma kad je njemu vruće, on dojavi, a kad mu je hladno se baš smiri....i onda ga obučem i utoplim i sve 5. Npr. većinu vremena je u termo čarapama bez štramplica (ništa drugo mu ne stavim na noge jer odmah skine) - skužio je da ima noge i gura ih u usta i ako je nešto na njima, ide odmah dolje, pa sam stavila još jedne pamučne čarape ispod - ali navečer su mu se nogice osule (moguće od vrućine, znoja) tako da sad smo termo čarape. Noge mu budu tople kad ga presvlačim tako da mislim da mu je dovoljno.
Nema bas veze sa oblacenjem, ali mi se cini da moje pitanje najviše pripada u ovi temu. Ima li straha kod malih beba da ce biti ispucanih usana? Naime, kad idemo u šetnju ovako kad je malo hladnije, obavezno mu namazem lice cold kremom, trebam li brinuti za usne?
Krešimir 19.08.2014. <3
Sortiraj odgovore
Najstariji