19.10 mi je termin. I ja ću ići u 7mj :-) ja sam se možda htjela rješiti prije ali kažem ti za ta dva puta mi je zaista svejedno Dal 6 ili 7mj
19.10 mi je termin. I ja ću ići u 7mj :-) ja sam se možda htjela rješiti prije ali kažem ti za ta dva puta mi je zaista svejedno Dal 6 ili 7mj
Slazem se :)
Inače ako si iz Pule preporučila bi ti vjezbice na Kastanjeru tri put tjedno od 9-10 (ne reklamiram ih!!!) nije uopće stvar vježbi jer svako radi sto može i ful je minilalan napor nego je stvar da se u tih sat vremena izmjenjuju iskustva i mišljenja i svako malo dodje neka mama koja ke tek rodila. Puno čuješ izmjenis mišljenja, strahove, upitnike nad glavom, ja sam bila danas prvi put i bas sam oduševljena jedino mi je bed sto mogu ići samo jednom tjedno zbog posla jer radim i dalje..
Izdrži!!!! Probaj jesti bademe i piti mineralnu meni je to jakooo pomoglo!
Sve sam probala,i nista nije pomoglo. Cak ni reglan koji je isao intravenuozno s infuzijom 😠😠
Zao mi je dati je tako. Meni je ulaskom u 4 mjesec prestalo kao da mi je neko dao inekciju neku punu energije. Zaista se nadam da će i tebi prestati! Izdrži imaš cilj biti ćeš mama!! Mi žene možemo sve!!! Vjeruj mi!!!!
Izdrazat cu,ovo mi je 3.treca trudnoca. I u prvoj i drugoj je bilo isto stanje,ali je prestalo oko 12.tjedna. nadam se da ce i ovo uskoro. Ali s bebacem je sve u redu,a to je najbitnije. Bas sam se bojala za bebaca zbog tih izgubljenih kg i jer skoro nista nisam mogla jesti. Ali,bebac se drzi 🙂🙂🙂🙂🙂🙂
Nsrm30 drago mi je da su ti bar mucnine prestale, nadam se da ce uskoro i ovo ostalo. Ti si ocito imala tezi oblik mucnina, za problem sline je meni pomagao onaj sumi jabuka bombon jer je vrlo kiseo pa ti nekako "posusi" usta...nadam se da ce ti uskoro i to proci i da ces uzivati dalje u trudnoci 😊
Kalanhoja da to je sigurno o hormona. Znam da su moguce svakakve promjene na kozi, sad ce ljeto pa cemo se morati paziti i tih mrlja na licu koje se mogu pojaviti od sunca i dobro se mazati.
Endzrue ako si iz Splita mozes vidjeti i u Domu zdravlja za tecajeve. Ja sam tu bila u prvoj trudnoci i bilo je ok. Sad ne znam bi li opet jer mi je relativno frisko.
Justme i Lea da to je kombinirani probir. Ja sam se mislila za taj Nifty ali ginekologica kaze da misli da bi mi kombinirani bio dovoljan obzirom na godine, ultrazvuk i proslu trudnocu pa sad nez. Znam da bi mozda bila mirnija s ovim drugim jer je tocniji al eto
Nsrm30- nadam se da će ti prestat do kraja, ja sam 15 tjedna i isto sam povračala makar ne ko ti hvala Bogu zadnjih par dana je bolje puno manje je mučnina...
Ja i dragi ćemo na tečaj pošto on planira bit samnom nisam jos nista gledala pa ste me vi podsjetile baš cu pogledat 😘
pozdrav cure ja se danas nikako cestiti pokrenut, nadam se da ste vi bolje
jucer smo imali "interesantan" dan: bil ina "treningu' plivanja sa malom, ja sam isla s njom u bazen i bas pred kraj se upali pozarni alarm...sve su nas istjerali van, a vani nekih 10-tak stupnjeva nije bas bilo ugodno na hladnom betonu bos i mokrog kupaceg...muz je HB trcao i pokupio nasu torbu, tak da smo se nas dvije ipak relativno brzo presvukle sto me dovodi do teme tuljan
(bas sam se smijala
): ja vec spadam u kategoriju nasukani kit pa sad zamislite kako je to sexy izgledalo da se ja na parkingu izmedju auta zamotana u rucnik presvlacim
Isssa i Lea buse su vam predivne
cure sto renovirate (zaboravih tko je sve o tome pisao) sretno s radovima
Garavusa ma ne brini se oko kg, cini mi se da sam negdje procitala da si prije T imala BMI 17? to ti tijelo tek sada dolazi na svoje, treba ti malo rezerve da se ta mrvica moze pravilno i nesmetano razvijat.
Kalanhoja loratadin je najbolje istrazen antihistaminik i definitivno nema stetnog uticaja na trudnocu i plod. i ja sam dr tako da ti ne pisem "rekla-kazala misljenje", nego bazirano na znanju osim toga i ja imam bolest kojoj je terapija antihistaminik tako da sam to bas istrazila. na kraju krajeva alergijska reakcija je potencijalno puno stetnija neg loratadin. googlala sam i u HR se moze dobite bez recepta, tako da si slobodno mozes nabavit. a svojoj dr koja je rekla niposto porucu da je pubmed pun studija koje dokazuje ne-stetnost loratadina u trudnoci
Sortiraj odgovore
Najstariji