E hvala sto si mis kopirala! Da taj sam br i ja zvala! Ne znam kad ti je termin, meni su rekli da dodjem na tečaj u 7mj a znam da je tečaj i sad početkom 6mj.. no dobro isto mi je za ta dva puta realno.
30.10. mi je termin ali voljela bih rijesiti tecaj cisto da dobijem potvrdu a poslije lako odemo na jos radionica ako mislimo da treba. Rađe bih početkom 7og da si muz moze isplanirati na poslu, ovo pocetkom 6og je nekako prebrzo :D
Kad je tebi termin?

19.10 mi je termin. I ja ću ići u 7mj :-) ja sam se možda htjela rješiti prije ali kažem ti za ta dva puta mi je zaista svejedno Dal 6 ili 7mj
19.10 mi je termin. I ja ću ići u 7mj :-) ja sam se možda htjela rješiti prije ali kažem ti za ta dva puta mi je zaista svejedno Dal 6 ili 7mj
Slazem se :)

Inače ako si iz Pule preporučila bi ti vjezbice na Kastanjeru tri put tjedno od 9-10 (ne reklamiram ih!!!) nije uopće stvar vježbi jer svako radi sto može i ful je minilalan napor nego je stvar da se u tih sat vremena izmjenjuju iskustva i mišljenja i svako malo dodje neka mama koja ke tek rodila. Puno čuješ izmjenis mišljenja, strahove, upitnike nad glavom, ja sam bila danas prvi put i bas sam oduševljena jedino mi je bed sto mogu ići samo jednom tjedno zbog posla jer radim i dalje..
Izdrži!!!! Probaj jesti bademe i piti mineralnu meni je to jakooo pomoglo!
Sve sam probala,i nista nije pomoglo. Cak ni reglan koji je isao intravenuozno s infuzijom 😠😠
🌸 2011
🌸2015
💙2018
Zao mi je dati je tako. Meni je ulaskom u 4 mjesec prestalo kao da mi je neko dao inekciju neku punu energije. Zaista se nadam da će i tebi prestati! Izdrži imaš cilj biti ćeš mama!! Mi žene možemo sve!!! Vjeruj mi!!!!
Izdrazat cu,ovo mi je 3.treca trudnoca. I u prvoj i drugoj je bilo isto stanje,ali je prestalo oko 12.tjedna. nadam se da ce i ovo uskoro. Ali s bebacem je sve u redu,a to je najbitnije. Bas sam se bojala za bebaca zbog tih izgubljenih kg i jer skoro nista nisam mogla jesti. Ali,bebac se drzi 🙂🙂🙂🙂🙂🙂
🌸 2011
🌸2015
💙2018
Nsrm30 drago mi je da su ti bar mucnine prestale, nadam se da ce uskoro i ovo ostalo. Ti si ocito imala tezi oblik mucnina, za problem sline je meni pomagao onaj sumi jabuka bombon jer je vrlo kiseo pa ti nekako "posusi" usta...nadam se da ce ti uskoro i to proci i da ces uzivati dalje u trudnoci 😊

Kalanhoja da to je sigurno o hormona. Znam da su moguce svakakve promjene na kozi, sad ce ljeto pa cemo se morati paziti i tih mrlja na licu koje se mogu pojaviti od sunca i dobro se mazati.
Endzrue ako si iz Splita mozes vidjeti i u Domu zdravlja za tecajeve. Ja sam tu bila u prvoj trudnoci i bilo je ok. Sad ne znam bi li opet jer mi je relativno frisko.
Justme i Lea da to je kombinirani probir. Ja sam se mislila za taj Nifty ali ginekologica kaze da misli da bi mi kombinirani bio dovoljan obzirom na godine, ultrazvuk i proslu trudnocu pa sad nez. Znam da bi mozda bila mirnija s ovim drugim jer je tocniji al eto
Nsrm30- nadam se da će ti prestat do kraja, ja sam 15 tjedna i isto sam povračala makar ne ko ti hvala Bogu zadnjih par dana je bolje puno manje je mučnina...
Ja i dragi ćemo na tečaj pošto on planira bit samnom nisam jos nista gledala pa ste me vi podsjetile baš cu pogledat 😘

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji