Dija vjerujem ti, i ja bi poludila em sam kratka sa živcima em bi dobila napad bijesa!! Kužim te totalno! Ja imam sreće da mi tata sve radi a kad trebaju doći majstori on zna već koje zvati. To je tako u današnje vrijeme! Nadam se da ćeš sto prije rješiti!!!!
Najgore je što taj dečko kreči okolo po kućama i to mu je dodatna zarada, ali eto, gospodin se žurio na krizmu pa je zbrljao kako je htjeo. Strašno. Rekla sam i ja svom tati neka sam napravi što više jer znam da će se potruditi. Već sutra ujutro će on to riješiti
Bok cure...
Nema me vec neko vrijeme ali pokusavam vas koliko toliko pratiti.
Guzva mi je totalno i doma i na poslu i stalbo neke obaveze... koma sam...svake veceri jedva cekam da spakiram klince u krevet i odem i sama spavati. Kao kokos lijezem u 21 ili 21.30 😂
Ja danas bila na kontroli... sve je u najboljem redu... bebuska uredno raste i vec nekoliko dana osjecam pokrete... cudila sam se i sama jer je prilicno rano, ali i u prosloj sam trudnoci pocela osjecati sa 14 i par dana... sad je krenulo tjedan dana prije...
Jako me veseli svako skakljanje iznutra i uhabtim samu sebe kako ostavim sve sta radim i sjedim i smjeskam se... 😁
Cestitam svima koje su saznale spol i koje imaju uredne nalaze i preglede... bas mi je drago radi vas...
Onima koje preglede cekaju zelim srecu 😊
Sreća 1 - 2011.
Sreća 2 - 2013.
Sreća 3 - na putu :)
Drage klokanice, čudnim kanalima je do mene došla ova anketa budući da je ciljana skupina istraživanja populacija - trudnice, pa evo ako je netko voljan sudjelovati. Ja sam nekako uvijek osjetljiva ma studente i diplomske radove jer znam koliko sam se ja mučila sa ispitanicima pa ako netko ima volje i 10 min ekstra, vjerujem da će pomoći nekome da brže diplomira https://docs.google.com/forms/d/1R9WA2i5fGRX2ll1OBl0BwrF-wB3yhOQ4wWNLxxRSSW8/viewform?edit_requested=true
LEA12012- Dobro je znači nisam prolupala 😂 kao da sam sanjala da je neko već pisao o tome onako kroz maglu 🤣
Drage klokanice, čudnim kanalima je do mene došla ova anketa budući da je ciljana skupina istraživanja populacija - trudnice, pa evo ako je netko voljan sudjelovati. Ja sam nekako uvijek osjetljiva ma studente i diplomske radove jer znam koliko sam se ja mučila sa ispitanicima pa ako netko ima volje i 10 min ekstra, vjerujem da će pomoći nekome da brže diplomirahttps://docs.google.com/forms/d/1R9WA2i5fGRX2ll1OBl0BwrF-wB3yhOQ4wWNLxxRSSW8/viewform?edit_requested=true
Riješila, i ovako nemam nekog posla a studentima treba pa zašto ne 😊
Jutro trudnice moje Baš ste aktivne :) Like it!
Pokušat ću pohvatat sve od jučer popodne..
Justme123 meni se isto ten poboljšao skroz. Inače imam tu i tamo nalete prištića i masnu kožu, stoga logično i masnu kosu koju moram obavezno prati svaki drugi dan, sada je puuno lakše, koža mi se ne masti, lice je čisto a kosu mogu svaki treći dan prat jeejjj
Nina čestitam na pregledu i na dečkiću. Baš ove sezone ima dosta dečkića Erik je baš lijepo ime
iris2018 dobrodošla :)
Lea1202 Mene isto križa užasno bole, ali to je normalno sve, širimo se, pokušaj ne ležati na leđima i ne dizati ništa teško, kad osjetiš da počne boljeti smanji tempo i bit će lakše...
Jutro klokanice 😀
Nina čestitam na dečkiću 😀
Iris2018 dobro nam došla
Nisam nikad imala problema sa tenom, sve je isto kao i prije trudnoće, koža i dalje jako suha, jedino su mi nokti čvršći 😀
A moj mališa skače po trampolinu, svaki dan u isto vrijeme 😂, ujutro od 7 je aktivan, tokom dana je miran jer sam ja valjda nemirna 🙈, i navečer u 22:30 opet kreće trampolin 😂, rekla bi da igra nogomet ali moj M je anti sportski tip 😂😂😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji