Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dija85
    21. Svibanj 2018. 20:52

LEA1202

Dija vjerujem ti, i ja bi poludila em sam kratka sa živcima em bi dobila napad bijesa!! Kužim te totalno! Ja imam sreće da mi tata sve radi a kad trebaju doći majstori on zna već koje zvati. To je tako u današnje vrijeme! Nadam se da ćeš sto prije rješiti!!!!

Najgore je što taj dečko kreči okolo po kućama i to mu je dodatna zarada, ali eto, gospodin se žurio na krizmu pa je zbrljao kako je htjeo. Strašno. Rekla sam i ja svom tati neka sam napravi što više jer znam da će se potruditi. Već sutra ujutro će on to riješiti

okozeleno
    21. Svibanj 2018. 21:01

Bok cure...
    Nema me vec neko vrijeme ali pokusavam vas koliko toliko pratiti.
    Guzva mi je totalno i doma i na poslu i stalbo neke obaveze... koma sam...svake veceri  jedva cekam da spakiram klince u krevet i odem i sama spavati. Kao kokos lijezem u 21 ili 21.30 😂
    Ja danas bila na kontroli... sve je u najboljem redu... bebuska uredno raste i vec nekoliko dana osjecam pokrete... cudila sam se i sama jer je prilicno rano, ali i u prosloj sam trudnoci pocela osjecati sa 14 i par dana... sad je krenulo tjedan dana prije...
    Jako me veseli svako skakljanje iznutra i uhabtim samu sebe kako ostavim sve sta radim i sjedim i smjeskam se... 😁
    Cestitam svima koje su saznale spol i koje imaju uredne nalaze i preglede... bas mi je drago radi vas...
    Onima koje preglede cekaju zelim srecu 😊

Sreća 1 - 2011.
    Sreća 2 - 2013.
    Sreća 3 - na putu :)

21. Svibanj 2018. 22:26

Drage klokanice, čudnim kanalima je do mene došla ova anketa budući da je ciljana skupina istraživanja populacija - trudnice, pa evo ako je netko voljan sudjelovati. Ja sam nekako uvijek osjetljiva ma studente i diplomske radove jer znam koliko sam se ja mučila sa ispitanicima pa ako netko ima volje i 10 min ekstra, vjerujem da će pomoći nekome da brže diplomira https://docs.google.com/forms/d/1R9WA2i5fGRX2ll1OBl0BwrF-wB3yhOQ4wWNLxxRSSW8/viewform?edit_requested=true

• Anđeo_
    21. Svibanj 2018. 22:49

LEA12012- Dobro je znači nisam prolupala 😂  kao da sam sanjala da je neko već pisao o tome onako kroz maglu 🤣

• Anđeo_
    21. Svibanj 2018. 23:06

garavusa005

Drage klokanice, čudnim kanalima je do mene došla ova anketa budući da je ciljana skupina istraživanja populacija - trudnice, pa evo ako je netko voljan sudjelovati. Ja sam nekako uvijek osjetljiva ma studente i diplomske radove jer znam koliko sam se ja mučila sa ispitanicima pa ako netko ima volje i 10 min ekstra, vjerujem da će pomoći nekome da brže diplomirahttps://docs.google.com/forms/d/1R9WA2i5fGRX2ll1OBl0BwrF-wB3yhOQ4wWNLxxRSSW8/viewform?edit_requested=true

Riješila, i ovako nemam nekog posla a studentima treba pa zašto ne 😊

• anusha
    22. Svibanj 2018. 07:03

Riješila! Anketa traje 10-15 minuta

22. Svibanj 2018. 07:52

Rješila i ja

22. Svibanj 2018. 08:00

garavusa evo i ja rijesila, zanimljiva je anketa

christyy
    22. Svibanj 2018. 08:05

Jutro trudnice moje  Baš ste aktivne :) Like it! Pokušat ću pohvatat sve od jučer popodne..
    Justme123 meni se isto ten poboljšao skroz. Inače imam tu i tamo nalete prištića i masnu kožu, stoga logično i masnu kosu koju moram obavezno prati svaki drugi dan, sada je puuno lakše, koža mi se ne masti, lice je čisto a kosu mogu svaki treći dan prat jeejjj 
    Nina čestitam na pregledu i na dečkiću. Baš ove sezone ima dosta dečkića  Erik je baš lijepo ime
    iris2018 dobrodošla :)
    Lea1202 Mene isto križa užasno bole, ali to je normalno sve, širimo se, pokušaj ne ležati na leđima i ne dizati ništa teško, kad osjetiš da počne boljeti smanji tempo i bit će lakše... 

Isssa
    22. Svibanj 2018. 08:13

Jutro klokanice 😀
    Nina čestitam na dečkiću 😀
    Iris2018 dobro nam došla 
    Nisam nikad imala problema sa tenom, sve je isto kao i prije trudnoće, koža i dalje jako suha, jedino su mi nokti čvršći 😀
    A moj mališa skače po trampolinu, svaki dan u isto vrijeme 😂, ujutro od 7 je aktivan, tokom dana je miran jer sam ja valjda nemirna 🙈, i navečer u 22:30 opet kreće trampolin 😂, rekla bi da igra nogomet ali moj M je anti sportski tip 😂😂😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.