Iris dobro dosla
Nina super za pregled cestitke na deckicu i Erik mi je prelijepo ime
Nina- super za pregled hvala Bogu samo nek je sve uredu a Erik 🔝 ime, ja idem sutra i jedva čekam ❤
Bok cure, ja sam danas bila na rubu živaca. Bila sam u kući koju uredjujemo, u subotu je krečeno da bi vidjela da je jedino spavaca soba okrecena kako treba. Sve ostalo mrljavo i žuto i prljavo. A "majstoru" svaka čast, bolje da sam sama sve okrečila. Da sam sama dogovarala to krečenje zvala bih ga natrag ali svekar je i zbilja nemam živaca više. Moj tata će popraviti sve. Bar znam da će to napraviti kako treba.
Nove cure dobrodošle! 😊
Hvala cure... ☺❤ bas se veselimo jos jednom deckicu, a veliki braco ga jedva ceka 😊
Jel neko već pisao o nečem sličnom ili sam pobrkalo, sjedim sad vani uživam u miru i tišini papam jagode (5 dan za redom ) i jabuku i kao da me neko cigaretom s unutarnje strane spržio ne dugo onako sekuna 😥 ono od lijeve cike pa s pupkom u ravini ako me razumijete u ravnoj točci malo stane na 15 sec i Onda opet par centimetara pored uhh nikad tako nešto nisam osjetila...
Ja jučer pisala o tome! Cure kažu da je beba neki živac udarila!
Inače ako si iz Pule preporučila bi ti vjezbice na Kastanjeru tri put tjedno od 9-10 (ne reklamiram ih!!!) nije uopće stvar vježbi jer svako radi sto može i ful je minilalan napor nego je stvar da se u tih sat vremena izmjenjuju iskustva i mišljenja i svako malo dodje neka mama koja ke tek rodila. Puno čuješ izmjenis mišljenja, strahove, upitnike nad glavom, ja sam bila danas prvi put i bas sam oduševljena jedino mi je bed sto mogu ići samo jednom tjedno zbog posla jer radim i dalje..
Proucila sam sve na njihovim str i vjerujem da je korisno. Jos cu malo razmisliti..planirala sam uskoro ici na plivanje pa ne znam.. ugl razmisliti cu. hvala :)
Dija vjerujem ti, i ja bi poludila em sam kratka sa živcima em bi dobila napad bijesa!! Kužim te totalno! Ja imam sreće da mi tata sve radi a kad trebaju doći majstori on zna već koje zvati. To je tako u današnje vrijeme! Nadam se da ćeš sto prije rješiti!!!!
Sortiraj odgovore
Najstariji