Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    11. Travanj 2018. 08:27

christyy

Garavusa i meni je Teo bio izbor ako bude musko ali isto tako rodbina nas je preduhitrila tako da sad razmisljam o imenu Leo… slicno je a meni je bas lijepo i pase uz prezime… sad jos trebam dragog nagovorit, njemu nije bas nesto
    Za curicu jos razmisljamo, nadam se da ce se danas vidjeti spol…

A i ja sam baš razmižljala o "Leo"  kada sam prošle godine shvatila da je "Teo" zauzeto. Držim fige da se dugo gledate na UZV i svakako nam javi. Mi se slijedimo pa znači da bi i moja beba mogla biti tu negdje veličinom.

petrapp2605
    11. Travanj 2018. 08:28

Jutro cure, evo ja obavila vađenje krvi za tsh, i fino se onesvijestila, sad brzo nazad u krevet dok dođem k sebi.
    Christyy držim fige da već danas saznate spol! 

petrapp2605
    11. Travanj 2018. 08:31

Anđeo i Garavusa005 tak vam je i kod mene s komarcima, ko magnet sam za njih. Najgori ubod prošle godine je bio na kapak, oko mi se zatvorilo, izgledalo je ko da me netko premlatio. Tigrasti su mi definitivno gori, ali od svih imam takve kvrge i otekline. 

• Anđeo_
    11. Travanj 2018. 08:55

Na kapak ajmeee uzas mene zivcira kad me pikne  na nožni prst mali joooj nemožeš ga ni počešat kako spada 😂😂😂
    Nadam se da će me zamrzit sad kad sam trudna 😊 i sve vas koje su do sada volili 

petrapp2605
    11. Travanj 2018. 09:10

Anđeo_

Na kapak ajmeee uzas mene zivcira kad me pikne na nožni prst mali joooj nemožeš ga ni počešat kako spada 😂😂😂
    Nadam se da će me zamrzit sad kad sam trudna 😊 i sve vas koje su do sada volili

Evo i ja se nadam da će nas u širokom luku zaobilaziti napasti jedne 😃

11. Travanj 2018. 09:37

Isssa - 05.09 - dečko
    BitCuOpetMama - 13.09. - curica - Nika ili Anja
    svekyca - 13.09 – curica
    Ssanja - 16.09. - curica - Mia
    Crna191 - 17.09. – spol? - Mihael ili Sara
    Pandica1805 - 18.09. - decko
    Looda_vila - 21.09.
    PlavaBorovnica - 21.09.
    IvaGljiva - 25.09.
    nestrpljiva25 - 25.09. - decko - Teo
    Tinci0 - 27.09.
    anusha - 28.09.
    Baby.nb1 - 30.09.
    Bruncili - 01.10. – curica – Bruna
    Luca95 - 03.10.
    Christyy - 05.10.
    Garavusa005 - 08.10.
    NemamNadimak - 08.10.
    Dija85 - 12.10. - decko – Marin
    Nina - 12.10.
    Petrapp2605 - 15.10.
    Teta90 - 16.10.
    Baby.k - 20.10. – spol? - Helena/Mihael
    veks - 21.10.
    Delilah - 29.10.
    Endzrue - 29.10.
    Kalanhoja - 30.10.
    Ail - 05.11. 
    LadyDi19 - 05.11. 
    okozeleno - 20.11.
    Pomalo - 21.11.

Crna191
    11. Travanj 2018. 09:40

jutro..
    curke jeste vi više manje sve na čuvanju trudnoće? joj, ja jedva čekam komplikacije a prije 1.7 ne mogu
    za komarce i ubode imate od olivala kids na bazi nekih ulja, nema onog DEET u sebi pa to smijete koristiti.. meni predobro miriši i spasilo me u prvoj trudnoći.. ili eco.kid Hidratantni Sprej protiv komaraca i krpelja..to dvoje znam da je provjereno i može se ovaj drugi i bebama odjeća lagano našpricati da ih ne pika..mada našim bebama već i neće trebati..
    vidim da sve pijete vitamine..meni su davno preporučili od almagee sa omegom vitamine, kao jedine imaju baš u obliku ulja omegu, no ja to ništa nisam pila..ako pijete vitamine, onda se pije svaki dan..ovo svaki drugi/treći dan mislim da nema učinka nekog..bar je meni tako gin objasnio.. ja sam oko 25 tt počela piti jedino magnezij zbog kontrakcija..

11. Travanj 2018. 09:41

Evo puni se polako naša tablica, veseli me da nas ima tako puno!
    Jutros sam si napravila fini smoothie s jabukom, bananom, špinatom i bademovim mlijekom, bude fino kremasto i drži me sitom jedno dva sata, do konkretnijeg doručka.
    Jučer sam bila oko 20h kod mojih pa sam se vagala, ali dakle navecer u robi, i na +1 sam, dakle 60kg.
    Danas idem kod njih na ručak, riba je na meniju i kao što znate, to se ne odbija!
    Večera mi je ostala od jučer, skuhala sam kvinoju, i dodam jos neko dinstano povrce, grah, i sl, salata od cikle i to je to za danas!
    Tko sve ima pregled? Meni je sutra, ne mogu dočekati!

Endzrue
    11. Travanj 2018. 09:44

Kako ste tako svi osjetljivi..ja nit alergije iti jedne niti alergije od uboda niti stravični broj uboda... Tsh u 7 tjednu mi je bio 2.3.. To moram provjerit opet al ne osjetim neke simptome da je podivljalo.. Nemam mučnine nisam niti 1 povratila nemam vrtoglavice spavam na stomaku(za povraćanje i muku nažalost niti jedna nema utjecaja).. Jedem ko i prije s manjim apetitom čak.. Da ne osjetim maternicu i bolne grudi nebi niti znala da sam trudna. Ovo kad neka koja želi zatrudnit dođe čitat ispada da je stvarno sve strašno. Ne želim da se ikoja uvrijedi al zar je stvarno tako strašno il je tipa na ljestvici boli i nelagoda 1 od 5 pa samo dijelite čiato da sudjelujete u razgovoru 

Gold👑
    11. Travanj 2018. 09:47

Jutro cure!
    Bas nas se puno skupilo 
    Ja cu danas popodne na pregled, jedva cekam 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.