Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    okozeleno
    10. Studeni 2018. 20:54

Hej hej... bok klokse... nema mene bas... stalno u punom pogonu pa ne stignem ovdje bas pratit ni javljat se... lakse mi na fejsu... heh
    Iskrene cestitke svim nasim friskim mamicama… zelim brz oporavak i da uzivate sa vasim mrvicama!
    Ja evo na pragu punih 39 tjedana... foto finish u niskom startu... u ponedjeljak imam zadnju kontrolu kod svog ginica... nadam se da ce mi rec da se nesto desava 😂
    Zadnjih me dana cesto boli u preponama i podrucju maternice... beba se dosta smirila... pa se iskreno nadam da to znaci da se pripremamo za porod... sve je spremno napokon, samo cekamo i obavljamo zadnje poslice dok jos mozemo... lol

Sreća 1 - 2011.
    Sreća 2 - 2013.
    Sreća 3 - na putu :)

• Anđeo_
    11. Studeni 2018. 09:04

Palcica- čestitam na praaavoj bebici tebi zelim brz oporavak ❤❤Majchi- čestitam , imenjakinja dobro došla ❤❤ i moja je Nika, brz oporavak želim ❤
    Moje iskustvo - ovo već jedno 10 put pišem ispočetka 😂 (trenutno malo malo kopiram i zalijepim pa spremim jel ne mogu više jučer samo pošalji falilo  i počela je plakat ja izašla poslije neeemaaa 😑) Kao šta sam napisala došla sam malo rano o 00:03 min su me zaprimili (došla 10 min prije al smo čekali da pomoć prođe zbog kompa.) Stavili me na ctg ocitava trudove ali nije to još blizu i dalje sam bila 3 prsta veli poslala bi te doma al vidim da daleko živiš, mislit ćeš da kreće jel se pojačalo i opet ćeš doć 😂 ja vi tebe ostavila beba je nisko glavicom spremna za porod samo da otvaranje krene... I tako ja ostanem malo malo na ctg (20 min spavala ) tek oko 6 ujutro je počelo nešto bit i tad sam trebala doc...  U pola 10 probušili mi vodenjak ja i dalje 3 prsta e onda me pitala za drip da ćemo vidit u 10 h dolazi u 10 kaže nešto se pomiče ja bi dala šansu tvojim trudovima čekamo do pol 11 u pol 11 punooo bolje i odustajemo od gela i dripa 👏👏👏
    Odlučila me malo ručno otvorit kolko sam ja shvatila kad dođe trud nešto radi šta nezz ali boli ko sam vrag 😂 cijelo vrijeme je kom. Nemože tolko bolit nemože tolko bolit da bi nakon toga shvatila da mi nisu dali za bolove ono direkt u venu, vidla sam da daju ženi krevet do kaže da se osjećala ko na drogama vrtoglavicu dobila čim joj je stavila u venu al brzo je prošlo, veli pa kako tooo zove sestru malo špota, sestra prilazi i nudi mi tu drogu ja odbijam ako sam ono izdržala i ove ću trudove, oko 12 i 30 sam došla u box i prihvatila epiduralnu gadno kad uvode al mislim da stvarno je spas kad uhvati kako treba , to kažem jel meni nije odma bol velika u jednoj točci za poludit sat vremena se previjam Anesteziolog ništa, onda sam muža opet po njega poslala i dao mi je još malo pa je uhvatilo.. Dođe doktor kaže mama tata vidim glavicu još malo i idemo u izgon 

• Anđeo_
    11. Studeni 2018. 09:24

Kreće izgon samo slušat babicu i doktora  oni  su spas stavila mi je jednu tubu Dianatal gela poslije više nije nego je nečim svojim zaljevala pretpostavljam masirala međicu, mislim da je u 3-4 truda  beba bila vani  16:10  točno al jako su me ishvalili i rekli kad bi svi bili ko vi kod izgona imate jedan mali šav unutarnji vanjski 0, sad ćemo vam dat bebu i zašit, šivanja traje par min ja nisam osjetila nista zbog epi. Nika je nakon 5 min na meni počela cicat svoje prste 😂 moju kožu i pokakala me sestra ju makne i vrati za 2 min i stisne mi cicu mate vi mlijeka ajmo bebu na cicu, tako da je cicala prekrasno nestooo sat i 5 min je bila na meni nakon tog su je odnijeli a mene ispred boxa malo i dole na odjel sam oko 18h  digla sam se i vrtilo mi se otišla na wc i legla za 2 sata sam mogla sjedit hodat super boli Al ništa jako iskreno više leđa od epi nego dole..drugi dan boli još manje od epi. Ubod ma ja ko zmaj (osjeti se naravno nije da nis ne boli al sjedim, hodma sve normalno  saginjem se) nisam očekivala da će tako bit  3. dan tj. Jučer kad sam išla doma jedino me boli desna strana ona šupljina od kuka do rebra (kažu ligamente istegnula kod izgona  to me bas boli) I imam problem kod mokrenja makar sad je puno bolje uglavnom npr. Ležim ustanem krene sama mokraća i nemožeš zaustavit 1. Dan je tako cijelo vrijeme bilo 2. Već bolje , jučer doma došla do sad 2  mi se desilo i to nakon pola litre vode u par min popijene ja se nadam da će proc brzo skroz, radila kegelove vježbe u trudnoći i sad ću morat .. osoblje na Svetom Duhu za svaku pohvalu ❤❤❤👌👌👌 

• hortensia
    11. Studeni 2018. 21:12

Super andjeo da je sve ok proslo, zavidim vam na epi kod nas se to moze samo privatno organizirat ali ih to ne sprecava da uvale svakoj drip...al eto beba mora vani, nekako cemo prezivit!!!

Missed ab. 7tj. 1/2020 ♥
    Missed ab. 11tj. 5/2020 ♥

Endzrue
    11. Studeni 2018. 21:18

Palčica dali su ti dolantin da smanje intenzitet truda. Ja nisam povraćala.. Rekli su mi da nikako ne pijem vode.. Bila sam ko nadrogirana

• Orhidejaaa
    12. Studeni 2018. 12:51

Čestitam novim mamama 😊
    Meni je termin za 9 dana, mislila sam da bu to puno prije pošto sam zbog skracenog , uloživog i omekšalog cerviksa mirovala od 20 tt.. kontrakcije sam imala od 25 tjedna , česte i pomalo bolne.. a sad od kad sam se počela kretati nakon 35 tjedna , niti nemam kontrakcije baš a  magnezij više ne pijem, niti se mjenja stanje na cerviksu.. ali dobro, kad bude bude.. ;) 
    I sretno svim curama koje još čeka porod 💕

• hortensia
    12. Studeni 2018. 19:27

Eto ima nas josss cekalicaa

Missed ab. 7tj. 1/2020 ♥

• Anđeo_
    13. Studeni 2018. 15:25

Čekalice još malo sad  ce to svaki čas 😊 sretno svima javljajte se kolko ćete moc ❤❤
    Prodala bi preostale tube Dianatal porođajnog gela, iskoristila sam samo jednu tubu od 6, ako nekog zanima može mi napisati mail adresu pa mu se javim 

Palcica12
    13. Studeni 2018. 17:57

Endzrue

Palčica dali su ti dolantin da smanje intenzitet truda. Ja nisam povraćala.. Rekli su mi da nikako ne pijem vode.. Bila sam ko nadrogirana

Mene je toliko izmucilo da kad bi me sad pitali odbila bi sto posto.
    Sretno svim cekalicama!

26.05.2004. 💙
    11.03.2011. 💜
    05.10.2013. ❤
    08.11.2018. 💛

• hortensia
    13. Studeni 2018. 23:27

Dakle cure ne preporucujete dolantin? Kod nas su samo dolantin, spasmex i normabel opcije koje i imas sanse dobit osim ako nisi unaprijed privatno sredio epi pa sam se nadala da bar nesto od toga ima neki pozitivan efekt... Inace kod nas nema pomaka, iduci pregled tek za tjedan dana..

Missed ab. 7tj. 1/2020 ♥

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.