Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Anđeo_
    07. Listopad 2018. 20:24

Dio uložaka je u torbi 6 je U manjoj torbi (za rađaonu)

zadranka86
    07. Listopad 2018. 20:26

Klokse...ja sam kloksa sa zimskih i naravnooo i ode skicnem pogotovo kako su pocele bebice stizat..reci te mi ja san sutra puna 28tj.inace od pocetka imam kontrakcije one bh.rekla bi tamo od nekih 15tj.par put san se uplasila jer su znale biti jakoo ceste ali nisu me otvarale i terapija 2×1mg i normabel po potrebi..vec san cak i pisala vama jednom kad san se bila malo prestrasila..evo sad npr imam kroz dan i dest puta bh pa cak nekad i koju vise traju ugl 5sek.neke budu slabe neke jake tolikooo da tesko disem tad i bass mi tad srce i jace lupa...nije mi prva trudnoca da i to napomenem...mene zanima:da li su vama u ovim tj.bile ovako ceste pa cak ponekad i ovako jake...pisite bilo sto o njima sto kod se sitite...nekad me brinu jer nekako su par dana ka mslo ucestale..a opet ne volim radit paniku...eto i hvala vam unaprid na odgovorima...pozzz kloksicee

url=https://lilypie.com]

Elza
    07. Listopad 2018. 21:13

Anđeo, ja sam još mali ručnik, WC papir (radi klistira), spavacicu i paketić maramica

sarajka
    07. Listopad 2018. 21:53

Anđeo_

Sarajka- čestitam ❤ pravi bebač 👏👏 želim ti brz oporavak
    Pitanje - neko je spomenuo da na vrhu torbe pripremimo za rađaonu pa sam uzela manju torbu i unutra stavila 2 proteinske pločice, uloške, Mrežaste gaće i vodu ću kad dođe vrijeme, punjač.. Šta mi još fali??

Stavi i nekoliko sokova od jabuke jer oni potiču laktaciju, nešto za dezinfekciju. U mojoj sobi je WC tako bio prljav da mi je značilo... Ja sam nosila i spavaćice , u jednoj sam se porodila a drugu sam poslije obukla . Ponijela sam i Brufen koji sam popila nakon poroda jer me je rana boljela.

Hvala vam cure. Zelim vam što lakše porode, i da što prije držite svoje andjele u rukama. ☺️ Da boli, boli, ali vjerujte da istog momenta kad beba izadje, sve prestane i kao da dobijete novu snagu. Usput, zelim vam reči da je svaki porod individualan. U predradjaoni sa mnom je bila prvorotka koja se otvorila deset cm bez kontrakcija .Odnosno imala je jako blage bolove i čudila se meni zašto se izvijam i vičem od bolova.... Tako da je i to moguće .Samo hrabro! ☺️

https://lb1f.lilypie.com/aOUdp2.png

Nas_bebac
    07. Listopad 2018. 21:56

Anđeo meni bas za u rađaonu je trebala voda ulošci i jednokratne gaće eventualno labelo, ostalo mi nista nije trebalo... Mobitel si napuni pa ce ti poslije trebat za slikanje i u sobi... 

👩‍❤️‍👨08.09.2011
    👰🤵 03.06.2017
    🤱👶25.09.2018
    👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
    👼6.01.2023 miss.ab 9tt

• Anđeo_
    07. Listopad 2018. 22:54

Hvala cure stavila sam : 2 veća ručnika u veliku torbu, maramice mokre 98%voda, omda onaj mokri wc papir, uloške, kremu za bradavice , octenisept, šampon za intimnu njegu, wc papir (suhi) spavačicu, Mrežaste gace, tuferčiće za grudnjake (4 pelene za bebu jel imam mjesta u torbi pa da dragi nemora poslije donosit) i mislim da je to to..
    U malu torbu za porod baš uloške, Mrežaste gace, 2 proteinske pločice, spavačicu, vodu ,  paketic maramica, 2 paketica malih vlažnih i stavit ću punjač..
    Sluzni čep- izgleda da mi je ispao 😏 dio jel bilo je stvarno manje puno nego na slikama na netu...

koskica
    07. Listopad 2018. 23:31

Zadranka86 ja sam imala jako česte i jako bolne bh kontrakcije, al tamo negdje od 30 tt. Ne mogu se točno sjetiti. Pred kraj i toliko jake da bih se jedva okrenula u krevetu ili digla na wc. Meni je ovo bila druga trudnoća i bh su mi bile puno jače nego u prvoj.
    Eto, nadam se da sam te barem malo smitila, svaka je trudnoća individualna i nećeš naći obrazac koji će te zadovoljiti tako da samo mirno i staloženo dalje u trudnoći. Brzo će to proći.... 

url=https://lilypie.com]

• Anđeo_
    07. Listopad 2018. 23:42

Dodat ću još:  par onih hipp sokića od jabuke, kupit ću u dm-u ono za dezifekciju ruku par tubica , moram stavit japanke tog sam se sada sjetila i čarape te par praznih vrečica..
    Zadranka- nažalost nemogu ti puno pomoć, meni su počele nedavno i sad ih imam svaki dan, danas evo sad samo navečer trajalo nekih pola sata razmak nepravilan (prati si ga i ti) neki dan bas dugo, meni je ginekologica rekla da mi za to ne može pomoć da jednostavno to neke žene imaju prije neke tek nakraju mogu te počet otvarat ali kako kažeš tebe  nisu još ja bi definitivno to naglasila doktorici, kad ti je pregled? Ja ih u tvojim tjednima nisam imala imala sam koji put samo prije 30. Tjedna ne znam nikada ne toliko jako da nemogu disati, jel imaš i neke bolove tipa menstrulanih meni se tu i tamo u kontrakciji jave al ne traju dugo više mi je to neugodno grčenje nego da mogu reć da boli ( osim ono neki dan ) 

Elza
    08. Listopad 2018. 00:11

E da japanke su nama rekli obavezno, to sam prije zaboravila napisati. I kao da definitivno bolje japanke nego papuče. 
    Ja ću si onda prebaciti koji uložak i mrežaste gaćice iz torbe za sobu u vrećicu za rađaonu, nisam znala da nam.to.odmah stavljaju u rađaoni.

Elza
    08. Listopad 2018. 00:15

Anđeo, imaš još kontrakcije?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.