Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Endzrue
    08. Listopad 2018. 08:21

KikeS

Bravo Ivan Matej 💙💪🍼😇 Drzim fige da idete doma!
    Pitat cu i tu vas mame kojih nema na fejsu.
    Jedina sam od prijateljica koja je rodila i ovo nam ke prva beba u obitelji pa sam zbunjena. Kako vase bebe spavaju? Leda? Bok?

Nama su na tečaju rekli da se to godinama mijenjalo... Oni sa vjeruju bok pa podbočit da se ne može okrenuti ili leđa ali glava na stranu.. Na tečaju u Splitu.. Bitno je da je na boku ako se dogodi da bljucne da to izađe van.. Ako je na leđima malo je opasnije.. Neke mame stavljaju na stomak a nama su savjetovali da je to ok preko dana ako ćemo mi imat nadzor stalno 

Endzrue
    08. Listopad 2018. 08:23

Savjetuju*  s tim što ćeš bebu rotirat naravno malo jedan bok malo drugi a ne da cijeli dan bude na lijevom recimo.. Kad su male  štruce.. Kasnije će se ionako oni sami migoljit

• mery1911
    08. Listopad 2018. 08:48

KikeS

Bravo Ivan Matej 💙💪🍼😇 Drzim fige da idete doma!
    Pitat cu i tu vas mame kojih nema na fejsu.
    Jedina sam od prijateljica koja je rodila i ovo nam ke prva beba u obitelji pa sam zbunjena. Kako vase bebe spavaju? Leda? Bok?

Bok,obavezno! Pogotovo moj npr.koji se prezderava i hlapljiv je 🤣 pa bljucka non stop. Mlikaa svugdi. Neka je na boku dok je malo vako.

08. Listopad 2018. 08:52

Hvala cure! Trebam li mu nesto staviti iza leda, naprijed? 

christyy
    08. Listopad 2018. 10:03

Curke, prije sat vremena stigao i moj mali bebac, 2980g i 48 cm 😊 struca mamina 🤗 javim vam kasnije detalje 😘😘

Baby.k
    08. Listopad 2018. 10:08

christyy

Curke, prije sat vremena stigao i moj mali bebac, 2980g i 48 cm 😊 struca mamina 🤗 javim vam kasnije detalje 😘😘

Jeeeeej jesam ti rekla!! Čestitam ti od 💙 , nadam se da je sve dobro prošlo. Želim ti brz oporavak😘😘😘

• Anđeo_
    08. Listopad 2018. 10:17

Baby.k- kolko se sjećam ti si rekla da je  Christyy iduća ❤❤ e pa čestitam ti na maloj štruci 😍, tebi brz oporavak javi se kad ces moc 😘

Baby.k
    08. Listopad 2018. 10:46

Anđeo_

Baby.k- kolko se sjećam ti si rekla da je Christyy iduća ❤❤ e pa čestitam ti na maloj štruci 😍, tebi brz oporavak javi se kad ces moc 😘

Da da haha 😊😊

• mery1911
    08. Listopad 2018. 10:53

KikeS

Hvala cure! Trebam li mu nesto staviti iza leda, naprijed?

Poduprijes mu leda jorgancicem...Ja Kike jos cekam vizitu😏😏😒😮...Vidi ure

Elza
    08. Listopad 2018. 11:03

Cestitam Christyy!!! 😊❤️😊❤️😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.