Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • anusha
    01. Listopad 2018. 18:33

Amy i sarajka sretno! Blago vama jer vam je krenulo spontano! Ja sutra najvjerojatnije na indukciju.
    Trudnasam a moramo vjerovati doktorima, što drugo možemo. Možda ti beba pritišće mjehur pa ti mokraća tu i tamo kapne. Meni s e čini da je isti slučaj i kod mene.
    Anđeo ja ni inače ne perem ništa s omekšivačem pa nisam ni za bebu. Umjesto toga stavila sam onaj dezinficijens za veš (kupujem u dmu) , odličan je, roba super miriši a može se koristiti i za bebinu robu. Isto ponekad znam staviti octa sa par kapi nekog eterično ulja ali nisam se usudila sada to raditi za bebinu robicu

Crna191
    01. Listopad 2018. 18:58

Vidim 3 nove bebice ako sam dobro postojala.. Cestitam hrabrim mamama i preslatkim strucama🎉🎉🎉
    Mi smo u skoku pa se ne javljam,kad jedan spava drugi zeza i tako u krug..ili sam vani s jednim,ili kuham,pospremam,presvlačim pelene ili mi priljepak visi na sisi..
    Danas nije oka sklopio pa sam morala uzeti maramu..ima sleepdust u sebi pa je zaspao u sekundi..
    Šaljem puse i pozdrave svim trudnicama i mamicama..
    E da,netko je pitao za E-građani prijavu..trebate imati čitač kartica za to..i novu osobnu i onaj papir oiE koji se dobije uz novu osobnu..

01. Listopad 2018. 19:07

Crna - je li važno koji je čitač ili može bilo koji sa ebaya?

Looda_vila
    01. Listopad 2018. 19:22

Crna191

Vidim 3 nove bebice ako sam dobro postojala.. Cestitam hrabrim mamama i preslatkim strucama🎉🎉🎉
    Mi smo u skoku pa se ne javljam,kad jedan spava drugi zeza i tako u krug..ili sam vani s jednim,ili kuham,pospremam,presvlačim pelene ili mi priljepak visi na sisi..
    Danas nije oka sklopio pa sam morala uzeti maramu..ima sleepdust u sebi pa je zaspao u sekundi..
    Šaljem puse i pozdrave svim trudnicama i mamicama..
    E da,netko je pitao za E-građani prijavu..trebate imati čitač kartica za to..i novu osobnu i onaj papir oiE koji se dobije uz novu osobnu..

Nakon koliko dana se tebi pojavila prijava na egradjani? meni jos uvijek pise da nema prijavljenih poroda za moj oib

garavusa , ne znam dal moze onaj sa ebaya, ako ga imas, mozes probat...a inace ti kostaju oko 100 kn u informatickim ducanima,
    ja imam ovaj: https://www.links.hr/hr/citac-pametnih-kartica-manhattan-usb-crni-150300218

Crna191
    01. Listopad 2018. 19:59

Garavusa ne znam jer nemam čitač pa sam išla u matični ipak.. 
    Looda pa mi smo probavali kad je M imao 15dana ali sad ne znam do kud je mm stigao s tim kad nismo imali taj čitač..mislim da se nije mogao ni prijaviti.. 

Looda_vila
    01. Listopad 2018. 20:40

Crna191

Garavusa ne znam jer nemam čitač pa sam išla u matični ipak..
    Looda pa mi smo probavali kad je M imao 15dana ali sad ne znam do kud je mm stigao s tim kad nismo imali taj čitač..mislim da se nije mogao ni prijaviti..

Aha... evo meni se upravo pojavila prijava na egradjani🎉🎉 sutra cu to sprovest..cca 25 min treba za proces tak pise😁
    Da, moras obavezno imat citac smart kartice i u procesu te vodi da otac 'potvrdi' dijete na svom profilu pa bi bilo dobro da i on ima  novu OI i e gradani ,  u protivnom mora ic u maticni ured.
    Isto tako mogu se prijavit na drzavu potporu  preko e-gradan ako koga zanima. 

• mery1911
    01. Listopad 2018. 21:43

Ajme curee mene je danasnji pregled ubia,ne mogu maknit. Boliii me uzasno,cilo vrime idem na w.c....mozda je to to. Mozda cu brzo uffff😐😐

• hortensia
    01. Listopad 2018. 22:16

Kike cestitam ostale cure drzite se!! U ovoj grupi samo stizu bebice jedna za drugom 

Missed ab. 7tj. 1/2020 ♥
    Missed ab. 11tj. 5/2020 ♥

Elza
    01. Listopad 2018. 22:23

hortensia

Kike cestitam ostale cure drzite se!! U ovoj grupi samo stizu bebice jedna za drugom

Daaa stalno akcija, već teško pratim! 😊😊😊 Čestitam novim mamicama i sretno svima kojima je krenulo ❤️❤️❤️

Baby.k
    01. Listopad 2018. 23:49

Koja bebica nam je sljedeća? 😊😊
    Moj malac umjesto da se umiri, da kopa tunel za izlaz, on cijeeeeli dan divlja, nogama i guzom će probiti van na trbuh 😁 Sutra imam pregled pa ćemo vidjeti u kakvom smo stanju 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.