Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    christyy
    29. Rujan 2018. 11:59

koskica

Club Petkuša bi sve išle roditi. Ha ha ha. Pa neka nam svima krene 😂

Kad si narucena sljedeci put? Meni je sad u utorak uzv i pregled a termin mi je sljedeci petak. Kaze da bi trebala na uzv u slucaju da mi nije beba prevelika zbog "dijabetesa", ne znam samo kak bi mogla bit prevelika jer sam dobila 7kg u cijeloj trudnoci

christyy
    29. Rujan 2018. 12:00

Baby.k

Evo ja dajem prednost vama koje ste već u terminu i blizu, mi još možemo malo izdržati 😁

Joj da bar to tak ide 😂 bas si ❤. 😊

Baby.k
    29. Rujan 2018. 12:35

christyy

Baby.k

Evo ja dajem prednost vama koje ste već u terminu i blizu, mi još možemo malo izdržati 😁

Joj da bar to tak ide 😂 bas si ❤. 😊

Ma znam😂 a tješimo se, šta sad, možemo mi to 😁

koskica
    29. Rujan 2018. 12:38

Christyy u ponedjeljak idem ponovo, tada mi je termin po njihovim izračunima. Al sam već jučer rekla doktoeu da se iskreno nadam da se u ponedjeljak ne vidimo u TA  pa me onako zbunjeno pitao kako to mislim  pa reko nadam se roditi do tada....
    Ne znam kolika bi ti beba bila ako si samo 7 kg dobila al sumljam da ima baš 4 kg. P. S. Super za dobivenu kilažu
    Baby. K. 💓

url=https://lilypie.com]

christyy
    29. Rujan 2018. 12:55

Baby.k totalno to, 8.mj mi prode brzinom munje ak ovaj zadnjiiiii 😒😒😒
    Koskica nadam se da ce nam se nesto pokrenuti ovaj vikend 🤞🤞 dosta je vise tih pregleda i cekanja i svega

• ian1910
    29. Rujan 2018. 13:06

Čestitke na lijepoj velikoj bebici javi nam kako je prošlo! Puseee svima čitam vas sve Al slabo odgovaram još smo j selidbi s trbuhom do zuba

• anusha
    29. Rujan 2018. 13:26

Joj christyy ta saga s tvojim dijabetesom je stvarno presmiješna haha

Baby.k
    29. Rujan 2018. 13:27

Evo ja vam držim 🤞🏻 da vam se što prije nešto pokrene i da se što prije mazite sa svojim bebolinima! 

• mery1911
    29. Rujan 2018. 13:31

Curkeee
    Ja cu umrit😑😐😂🤣
    Niti sam rodila niti se mogu kretat,a Hajduk mi igra danas....nijee fer. Mislila sam danas da ce mali tit izac,ma kakvi..nista.🤔🤨😐

maslacko456
    29. Rujan 2018. 13:41

Justme123

maslacko456

Babycestitam.. svaka cast pa to je covik i pol 😘 bas je sladak cili..
    Justmecestitke i tebi 😘 drago mi je da je sve dobro proslo 😘
    Sad cemo gustati s nasim Vagama 😁

Meni je bilo bas zao jer ju nisam uzela, ali tek kasnije, definitivno cu uzeti budem li imala jos jedno dijete, DEFINITIVNO EPIDURALNA! Sto se bebaca tice, tako je i kod nas, bebica od cure u krevetu pored je jako glasna i puno place, Antonio je mirna beba, bar sad u bolnici i vecinom spava i papa.

Ja nisam mogla vise.. bila sam u trudovima 16 sati a otvorila se vrh prsta.. stavili me na drip, nema pauze medu trudovima, 4 sata kasnije ja se otvorila samo 3 cm.. umrla sam.. uzela epiduralnu, odspavala uru vrimena, pregledali me, 10 cm otvorena :) probudili me da tiskam i 30 sek kasnije Emily je bila vanka 😂😂 
    Mi danas idemo doma :) kako su nam svi u hrv, nismo imale posjete pa sad obitelj ceka  da nas napokon mogu vidit preko videa 😂 ne znam ko je nervozniji, oni ili ja.. 
    Curke, drzim fige da se vama cekusama nesto pokrene, znam kako vam je, mi smo tocno tjedan dana prenijele .. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.