Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • anusha
    29. Rujan 2018. 07:20

Mara ja to osjećam svaki dan, nekada satima bez prestanka. Kod mene ništa ne znači. Držim ti fige da kod tebe znači nešto. 
    Baby. K vjerojatno će ti tako ostati do kraja, sumnjam da će ići na gore. Mene jednako boli sve od početka osmog mjeseca trudnoće. Ne mogu ni zamisliti da me svaki pokret može boljeti još više 

Palcica12
    29. Rujan 2018. 08:13

Baby.nb1 cestitam! Pravi decko! Slatkica! ❤️

26.05.2004. 💙
    11.03.2011. 💜
    05.10.2013. ❤
    08.11.2018. 💛

• s.kra
    29. Rujan 2018. 09:04

mara1992

Baby nb1 ,maslacko456 čestitam 😁. Jučer bol u donjem dijelu trbuha kao menstrualna i bol osječaj žarenja u donjem dijelu leđa. Da li vam se to dešavalo?

Meni se ta bol javlja najcesce nocu, bol u ledjima, bol u donjem dijelu trbuha -klasicna menstrualna bol. Al traje, ne mogu upratit koliko jer zaspim. Po danu ne osjetim da me tako hvata bar do sada nisam.

koskica
    29. Rujan 2018. 09:11

Anusha idem i ja sa tobom put rađaone. Ma nek mi pukne vodenjak u autu i bude poplava baš me briga samo da odem roditi. Ja više nebrem biti trudna.... Od sad samo cendram i rekla sam mm da nek se navikne na cendranje jer ni je stvarno više pun kufer svega. Do sad nisam nikom kvocala sad više ne želim ne kvocati.... 

url=https://lilypie.com]

Nina ❤
    29. Rujan 2018. 09:40

Baby nb1 cestitke na Tomi! Stvarno pravi decko! Moj D je bio toliki s mjesec dana 🤣
    Koja ide u radaonu da joj se posvercam? 😎 
    Mene sinoc pocela boljeti glava, prvi put onako pravo u trudnoci. Mali nesto sanjao po noci pa sam dvaput odlazila do njega i sad ujutro se probudila s tolikim podocnjacima i tezinom u glavi. Jos i vani puse vjetar, onaj pravi jesenski... najradije bih ostala u krevetu... 😵🙈
    Jel se kojoj pokrenulo sta od jucer? 😂

christyy
    29. Rujan 2018. 10:35

Baby.nb1 cestitam!! Dobrodosao Toma! Pravi veliki decko 😊😇
    Anusha idem ja s tobom!! 😂

29. Rujan 2018. 10:42

maslacko456

Babycestitam.. svaka cast pa to je covik i pol 😘 bas je sladak cili..
    Justmecestitke i tebi 😘 drago mi je da je sve dobro proslo 😘
    Sad cemo gustati s nasim Vagama 😁
    Hvala svima na cestitkama.. mi sutra izlazimo iz bolnice i jedvo se cekamo doma malo odmoriti.. Emily je super i samo jede i spava, ali beba do nas nije prestala plakati od jucer.. cilu me izmorilo jer ne mogu spavati jer stalno mislim da je ona 😂
    Jos imamo problema s dojenjem ali uzima nadopunu bez problema i ok se razvija pa nema stresiranja..
    Ja se oporavljam super.. savove ni ne osjetim i vec sam nekako zaboravila svu onu muku kroz koju sam prosla..mislim da jedino sto ce meni ostati u sjecanju s ovog poroda je kako je epiduralna zakon 😂

Meni je bilo bas zao jer ju nisam uzela, ali tek kasnije, definitivno cu uzeti budem li imala jos jedno dijete, DEFINITIVNO EPIDURALNA! Sto se bebaca tice, tako je i kod nas, bebica od cure u krevetu pored je jako glasna i puno place, Antonio je mirna beba, bar sad u bolnici i vecinom spava i papa.

mara1992
    29. Rujan 2018. 11:02

Anusha- meni je ovo prvi put predvečer sam probala mjeriti na 20 min se pojavljivala. Skra- kad sam se otuširala i legla u krevet smanjio se intenzitet.  37+5 tt sam izgleda da počinje 😂😂.

koskica
    29. Rujan 2018. 11:20

Club Petkuša bi sve išle roditi. Ha ha ha. Pa neka nam svima krene 😂

Baby.k
    29. Rujan 2018. 11:55

Evo ja dajem prednost vama koje ste već u terminu i blizu, mi još možemo malo izdržati 😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.