Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jelennnna
    28. Rujan 2018. 21:12

Baby nb 1 cestitam, bas je mali medenko jos tako kako drzi se rukom za prst. 

koskica
    28. Rujan 2018. 21:22

Baby. Nb1 čestitam, maleni je presladak, vidi mu samo kosice i kako on pazi jel mama tu 
    😀
    Christyy,  anusha, Nina... Nije nam bio suđen pomak ovaj petak.
    Ja jedva hodam, pa jel moguće da taj pregled toliko može satrati ženu, strašno.. . 

url=https://lilypie.com]

Elza
    28. Rujan 2018. 21:27

Baby NB.1 čestitam!!!!! 😊😊😊

28. Rujan 2018. 21:38

Baby.nb1, stigla beba! Cestitam! Pravi je! 😊🍼💙💪

28. Rujan 2018. 22:36

Baby.nb1

Pozdrav curke! Oprostite na nejavljanju, ali najiskrenije nisam imala snage. Moj Toma je stigao jucer, 54cm, 4530g, vaginalni porod uz epiduralnu. Napisem vam u detalje cim malo dodjem k sebi.

Cestitam od srca, Toma dobrodosao!

maslacko456
    28. Rujan 2018. 23:08

Baby cestitam.. svaka cast pa to je covik i pol 😘 bas je sladak cili.. 
    Justme  cestitke i tebi 😘 drago mi je da je sve dobro proslo 😘
    Sad cemo gustati s nasim Vagama 😁
    Hvala svima na cestitkama.. mi sutra izlazimo iz bolnice i jedvo se cekamo doma malo odmoriti.. Emily je super i samo jede i spava, ali beba do nas nije prestala plakati od jucer.. cilu me izmorilo jer ne mogu spavati jer stalno mislim da je ona 😂 
    Jos imamo problema s dojenjem ali uzima nadopunu bez problema i ok se razvija pa nema stresiranja.. 
    Ja se oporavljam super.. savove ni ne osjetim i vec sam nekako zaboravila svu onu muku kroz koju sam prosla..mislim da jedino sto ce meni ostati u sjecanju s ovog poroda je kako je epiduralna zakon 😂 

Elza
    28. Rujan 2018. 23:15

Nas_bebac te noga još bili ili je prošlo?

• anusha
    28. Rujan 2018. 23:28

Baby čestitam ti, pošteno si ti to odradila! Kad stigneš napiši dojmove. 4,5 kile??!!! Ufffff svaka ti čast 

A cure, da, mi petkuše od petka nismo imale neke koristi... Koskica i mene je današnji pregled satrao, nije bio bolan kao zadnji ali sada imam više sukrvice i dosta me pecka sve unutra.
    Ajmo, tko bi sve rodio za vikend? Ja! Hoće još koja samnom? 

Baby.k
    29. Rujan 2018. 00:04

Baby.nb1, čestitam od ❤ ! Ajmee pa to je pravi dečko, baš je medeni 😊
    Anusha, joj ja bi potpisala odmah iako nam je tek 37 tjedana. Baš me sve ubija i jako mi je teško gegati se i vući i izvlačit iz kreveta i sl. Strah me kako će tek biti ako ćemo dogurati do termina.

mara1992
    29. Rujan 2018. 07:01

Baby nb1 ,maslacko456 čestitam 😁. Jučer bol u donjem dijelu trbuha kao menstrualna i bol osječaj žarenja u donjem dijelu leđa. Da li vam se to dešavalo? 

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.