Evo mene iz TA, nalaz mi je potpuno isti kao i prije tjesan dana. Srela sam se s Ninom, jadna žena do riječi nije mogla doći od mene. Ponovo idem u ponedjeljak kada mi je i termin po njima. Molim boga da se nešto pokrene jer evo već 3 tjedna sam za vršak prsta, i smekšana cerviksa. Ništa se ne pokreće, čak ni oni lažni trudovi nisu ništa napravili….
Koskica bas mi je bilo drago sto smo se ponovo srele 😉 nadam se da ce ti do ponedjeljka nesto krenuti 😘
Kod mene takoder sve isto ko i prosli put, dva prsta otvorena, trudovi 0 bodova, kontrola za tjedan dana 🙈
Jos mi veli sestra na kraju da se malo i muz potrudi oko otvaranja 😂😜
Cestitke svim curama koje su rodile, ljubite svoje male struce 😘
Evo i nas s punim tjednom, trenutno na +11😁
Bok cure! Prvo da čestitam novim mamama, a curama u terminu zaželim što prije njihove bebice kraj njih . Mi smo danas 36+3 tt, i obavile smo prvi pregled u TA. Sad imam pitanje za cure koje su u petrovoj, nisam baš skuzila gdje se radi ultrazvuk?
Pa ja evo vježbam još uvijek 2 puta tjedno crossfit i šetam psa 4-5 puta na dan.. Plus još ture autom po dućanima i tako i nemam problem sa leđima i kukovima.. Od jučer kako kao moram usporit i ležat par dana osjetim leđa i prepone.. Ništa strašno al prokleti kreveti.. Tako da kretnjom do zdravlja.. Još mrva fali da uđem u 37.tjedan i onda ne slušam više nikog(plus nisam bi otvorena) samo mi neda da sjedim kod kuće
Amy koma zar ne? Toliko dugo iščekujemo te trenutle i pred taj kraj nema pomaka. Ja ne mogu više biti trudna ni sekunde. Nakon pregleda sam otišla u 3 dućana po par sitnica i ja se sad doma raspadam.... Ne mogu se pomaknuti, sve živo me boli....
Nina i meni je drago da sam te upoznala i da smo se podružile. Danas je ona praktikantica pomiješala pacijentice i zamalo su te uopće zaboravile pozvati na ctg. Al ona je starija sestra išla kontrolirati i vidjela da te ova zaboravila. Šteta da nema pomaka kod tebe....
Naše su bebe po horoskopu vage i sad se nikako odlučiti jel bi se rodile danas, sutra ili prekosutra.... Jao, jao
url=https://lilypie.com]
dobrodošle nove/stare cure 😊
jelena, i ja sam htjela na Johnnya, al me previse stah da se nesto ne pokrene tamo 😅 javi kakav je 😎
Meni su dosta kasno krenuli s ctg jer kao ranije nema ni potrebe ako je sve ok tako su bar meni rekli, mozda sam cak i usla u 39tt. Nista spektakularno ugl kako sam ja mislila da je tim vise sto nemamo sondu za trudove 😂
mislim da je ono bio cep jer je jutros poispadalo jos toga svega 🙈 ali nema bolova niceg, osim ogromnog pritiska dolje. Sutra sam OPET na amnioskopiji 6. po redu sto kaze jelena apsolutni rekorder u amnioskopijama 😁😁😁
Nama petkušama koma... Čekamo cijeli tjedan i onda nema pomaka jel tako cure?
Nama petkušama koma… Čekamo cijeli tjedan i onda nema pomaka jel tako cure?
zadnjih 8 dana mi nema pomaka 😅😆😆😆
da! bas su neodlucne te nase bebe, ja sam jos sama po sebi neodlucna uzasno makar sam skorpion, a jos ako beba bude prava vaga i na mene jadni smo svi doma 😅🙈😂
Amy koma zar ne? Toliko dugo iščekujemo te trenutle i pred taj kraj nema pomaka. Ja ne mogu više biti trudna ni sekunde. Nakon pregleda sam otišla u 3 dućana po par sitnica i ja se sad doma raspadam…. Ne mogu se pomaknuti, sve živo me boli….
Nina i meni je drago da sam te upoznala i da smo se podružile. Danas je ona praktikantica pomiješala pacijentice i zamalo su te uopće zaboravile pozvati na ctg. Al ona je starija sestra išla kontrolirati i vidjela da te ova zaboravila. Šteta da nema pomaka kod tebe….
Naše su bebe po horoskopu vage i sad se nikako odlučiti jel bi se rodile danas, sutra ili prekosutra…. Jao, jao
Skuzila sam da su nesto zabrljale posto sam odmah iza tebe bila na redu za ctg, a one zvale drugu prije mene, al sam zato odmah isla kod doktora. Jel i tebi bio dr. Keretic, mladi specijalizant? Odusevljena sam njegovim pristupom, napravio mi pregled i uzv, sve objasnio uz dozu zezancije, a faca a la Ed Sheeran 🤣 za razliku od onih koji te jedva i pogledaju nakon 2-3 sata cekanja stvarno mi je drago vidjeti da ima i takvih koji se bas trude da ti bude sto ugodnije na takvim pregledima 😊
Da da, on mi je bio. Ja sam isto rekla mužu kako mi je bio dobar dr. Jer sam ga pitala svašta i lijepo smo popričali. I na kraju kako god nema pomaka bila sam zadovoljna jer si je dao truda, isto mi je radio i uzv i pregled, koji je bio mrvicu ugodniji od pregleda prošlog petka.
Haha vidim i kod vas nema nikakvog pomaka kao i kod mene. Vec 2 tj sve stoji 😂 ne znam bi li se smijala il plakala😂😂 rekla sam muzu danas nek on to malo pokrene hahah
Sortiraj odgovore
Najstariji