Maslacko premedena slikica, super da idete doma.
Christy imas srece da nisi u Splitu. Sa mnom zadnji put na Ctgu zena kojoj je beba kao u zastoju (mjere dva tjedna manje od prosjeka), a jedanput joj nasli nesto povecano na Ogttu. Ugl rekli joj da ce je do punih 40 porodit jer to tako mora biti ako ima imalo inidikacije za gestacijski.
Merry tvoja beba izlazi, samo ako Hajduk odluci iznenadit pa im krene.
Baby.nb1 cestitke, toliko ni moja mrvica nije teska sa 2 + mjeseca.. divan je Toma.. pravi muz 🤩🤩
Anusha stvarno je presmjesno 😂
Jelena ma tko zna sta ce mi reci na uzv, nisu mi ga radili od 34tt, ne znam uopce kolika mi je beba..
Maslacko Emily je prekrasna 😍
Nas_bebac te noga još bili ili je prošlo?
Još boli... Nekad zna tako ukočit dok imam malog u rukama da mislim da se nebudem uspjela zadrzat na nogama i da cu slupa s njim past 😥😥, Ali ruke su prestale, i nisam više otečena i da gorim nonstop mi je vrućeee
Baby.nb1 čestitkeeee to je praviimomaaakkk
Maslačko neznam dali sam ti čestitala dok sve pročitam sve i zaboravimm 🙄🙈🙈
Baby.k i ja aam se na kraju tako osjecala i onda sam predzadnji dan išla glancat kuhinju i bacit smeće (gagajući se i bacila se na kauč) hahah 😁 zoliko o zadnjim trenucima energije 🙈🙈
Cureee u terminu i one koje nisuuuu a dosta im je omm ommm daa kreneee
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
Ja sam nesto smirenija, termin mi u utorak sad a u ponedjeljak kontrola. Ali imam osjecaj da Cu prenijeti i pomirila se sa tim, nekako sebi zacrtala do kraja iduce sedmice da Cu, a hocu sigurno, pa tako mi lakse 😂 niti bolova, niti ista, ma kao u 5 mjesecu trudnoce 😟😂 drzim fige da se kojoj sta pokrene, iskreno strah me od poroda pa kontam neka, mogu ja jos ipak 😟😒
src="https://lmtf.lilypie.com/pG4Hp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Maternity tickers" /></a>
Cure
Ove prijave za bebu kada se rodi,pa priko interneta sta se moze. Mozete li mi reci kako to ide? E-gradani opcija. Kako ide s tim?
Pitanje za sve ovdje:
Svi mi se pripremamo na porod na neke naše načine, jedna od mojih odluka ukoliko budem mogla utjecati na njih je da ne želim epiduralnu/vakum/indukciju.
Zanima me da li je moje stajalište o tome zaista toliko loše s obzirom da kad god nekome to kažem nailazim na podsmjehe i komentiranje koje nije nimalo supportivno.
Da li sam zaista zabrijala i zar je zaista danas toliko apstraktno roditi prirodno? Uzdam se u sebe i svoje podnošenje boli, i s obzirom da dugo već radim na sebi u duhovnom smislu, nekako se osjećam spremnom.
Ovdje ima vas koje ste prošle i prirodni porod pa i porod s epiduralnom/indukcijom/vakumom, pa ako mi možete pomoći da se ne osjećam toliko izolirano.
Pozdrav svim mama i trudnicama od mog malog smješka! Vidla je cicu pa je u euforiji kao što se vidi iz priloženog 🤭
Pitanje za sve ovdje:
Svi mi se pripremamo na porod na neke naše načine, jedna od mojih odluka ukoliko budem mogla utjecati na njih je da ne želim epiduralnu/vakum/indukciju.
Ja sam isto protiv indukcije (čemu ako ne postoji opasnost za mamu/bebu? Zato jer žena prenese po nekom izračunu ili je šećer bio jednom malo iznad granice - što opet ne može biti mjerilo ako se desilo jednom, treba proispitati što je utjecalo na takav rezultat. Drugo su treudnice koje konstantno imaju povišene vrijednosti) , vakuma, forcepsa (ako se on uopće kod nas radi), pa čak i epiziotomije (mišljenja sam da to oni odrade da žene prije rode, a sad dal se babice potrude oko toga da izmasiraju međicu kako epiziotomija nebi trebala biti napravljena ili ne kad krene izgon mislim da ima jako veze na koga naletiš). Eto kao što kažeš zašto ne prirodno. (iako s obzirom na prvi porod, epiduralnu bih odmah potpisala)
url=https://lilypie.com]
Maslacko i petrapp, premedene su vam curice😍😍😊
Nas_bebac, ma to je užas, osjećam se baš nesposobno, muž mi mora pomoć da se dignem iz kreveta, oblači mi tenisice i sl. Ne znam šta bi bez njega. Ali kako bi rekao moj ginić, sve su vam to čari trudnoće😥
Mery, koliko ja znam treba ti čitač kartice kako bi to mogli obaviti preko e-građanin.
Lenchy, to je sve stvar izbora. Ti najbolje poznaješ svoje tijelo i svoj prag boli i sl. Tako da nije to ništa čudno. Ja sam zasad stava da neću epiduralnu, a indukciju i epi ako je zaista potrebno.
Sortiraj odgovore
Najstariji