Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dzenny
    25. Veljača 2018. 16:21

Srnac-moj je isto takav.. on ne vidi smisao u tome da ja sutim od njega.. i stvarno nikad nismo bili na distanci vise od 24h,ali ovo sad koliko mi je bilo krivo,toliko me i povrijedilo.. jer nisam navikla na njega takvog.. inace,uvijek je dobar i brizan prema mn.. ii sad bi mogla danima o danima biti na distanci.. 
    Mamsita-bas tako sta kazes.. nije u pitanju ni sex ni mazenje.. jednostavno,kao njegovoj zeni ,mi treba malo vremena u njegovom zagrljaju i da osjetim tu ljubav kao nekad.. jer stvarno kako smo dobili bebu,tesko nadjemo to vrijeme da smo posveceni jedno drugom.. ii on nakraju napravi tako,umjesto da ga je nazad pozvao za 1h i sve bi bilo ok.. 

dzenny
    25. Veljača 2018. 16:24
    Danas nam je 5 mjeseci ❤
    Danas nam je 5 mjeseci ❤

[OBRISANO] 25. Veljača 2018. 16:43

[OBRISANO] 25. Veljača 2018. 17:00

• sretna
    25. Veljača 2018. 17:12

mamisita27

Sretna ja potpuno kuzim Dzenny…Zamisli da tvoj muz i ti nakon tri tj i ko zna kolko dana dok se decki smire da imate 5 min za sebe. Ne mora bit nuzno seks ni mazenje, samo da je vrijeme za vas -10 minuta -10 minuta. I onda te zove netko, bio to djed za kojeg si vezan najvise na svijetu il tko god, mozes nazvat povrstno nece svijet propast. Ovako ne cijeni trenutke s tobom. Koji su ionak sve rijedi

Ja ne kuzim. Jer mm stvarno radi do kasno i neki put jedva i da se vidimo i svejedno ce se javit svojima ako ih zovu i mene to ni najmanjd ne smeta. Zbog par minuta razgovora necu umrijet, a ni ja nisam nikad svojima odbila poziv ili se ne javila. U moru svih problema, ovo mi je tako banalan razlog za svadu, a ne bi nikad ni trazila da ignorira svoju obitelj, jer ni ja svoju ne ignoriram niti zelim ignorirat

• Bebushka
    25. Veljača 2018. 17:13

Ej ljudi, malo off topic...ne znam jeste li na kojoj drugoj temi tipa hematom u trudnoci i sl sreli mono111,  ugl za one koji jesu i vidili su kolko je prosla spontanih i problema svih zivih...vidila sam na proljetnim bebama da je rodila curicu hitnim carskim u 34 tt...ta zena je bila godinama potpora svima oko sebe i evo sama je napokon docekala bebicu, bas lipo 

Suncokretica
    25. Veljača 2018. 17:15

Mi smo jučer počeli s kašicama, mrkvica 
    Super je prihvatila, za sada oko 2-3 žličice dajem oko ručka.
    Koliko ste povećavali i kako? Ja sam mislila svaki dan po žlicu ili dvije više pa poslije mlijeko. Za sada joj dajem samo u tom jednom obroku dnevno pa dok ne zamijenimo cijeli obrok mlijeka s kašicom.
    Mislim da ću prvo povrtne pa kasnije voćne kašice, jednu tjedno uvoditi, kako ste vi ostali?
    Dajte malo savjeta vi koje ste počele s kašicama 

• sretna
    25. Veljača 2018. 17:16

Bebushka

Ej ljudi, malo off topic…ne znam jeste li na kojoj drugoj temi tipa hematom u trudnoci i sl sreli mono111, ugl za one koji jesu i vidili su kolko je prosla spontanih i problema svih zivih…vidila sam na proljetnim bebama da je rodila curicu hitnim carskim u 34 tt…ta zena je bila godinama potpora svima oko sebe i evo sama je napokon docekala bebicu, bas lipo

Ne znam ju, ali uvijek je lijepo procitat ovakav happy end 😊

Maja 3
    25. Veljača 2018. 18:04

Dzenny i ja te kuzim totalno..i super za zubice.
    Suncokretice,daj joj sutra koliko hoce-5-6-7 zlica..i ponudi mlijeko poslije..pa ces vidjet.
    Za Mono sam cula,i cestitala joj..i nadam se da ce i ona i mala Orion brzo izic iz bolnice!

Ivcy1306
    25. Veljača 2018. 18:13

Hvala cure! Maslacak, da mi smo prosli godinu i 3mjeseca. Rastemo..😍 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI