Jutro curke..mali se zbudio u 11 za cicu i evo ga jos cori. Sluzbeno je..utrpao mi se na jastuk. Zasu za par mj cu tu kukat da mi je na glavi.
Mamasita placem
Ali stvarno ne razumijem da se itko moze stavljati prije djeteta..i cuj to nek on nas odveze pa nek onda vidi dal si ima vremena i zenu i dijete odvest doktoru.
Klea ja sam te vidjela ne Romi
Sjecam se da si rekla da se tak zbog klinaca zoves a i da si ovdje pitala za parnu. Bum te dodala
Idem citati sta ste jutros pisale dok mi se T ne probudi.

Romi, Pepco nije u Tusu,nego u onom drugom centru, Mercator mislim da se zove, pored benzinske znaci mi dolazimo iz smjera Istre, pa odmah na prvom kruznom lijevo skretanje..ne znam da li znas di je kineski restoran,btw, mi tamo cesto jedemo, mljac je, znaci na tom kruznom desno je kineski, lijevo taj centar
Romi, Pepco nije u Tusu,nego u onom drugom centru, Mercator mislim da se zove, pored benzinske znaci mi dolazimo iz smjera Istre, pa odmah na prvom kruznom lijevo skretanje..ne znam da li znas di je kineski restoran,btw, mi tamo cesto jedemo, mljac je, znaci na tom kruznom desno je kineski, lijevo taj centar
Konzum je tamo da Pepco je isto super.

URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Sanjchi takav kom za parnu postaju moze rec samo neko ko ju nije isprobao
Hedge parna postaja je pegla s kojom peglas tako da drzis gumb u rucki i ide ti konstantan mlaz pare i samo letis...kad mi je jednom navecer dosla pomoc frendica jer je mm isa negdi ponudila se da nesto ispegla, kad je vidila hrpu pitala je sta mi je najhitnije...ni samo nije mogla virovat da je sve ispeglala i slozila za po ure...tako da parna rulez!!
Sta se tice vegetacije ne mogu se pozalit, je da kad smo kod njih dobijem hrpu savjeta al ja na to kazem samo aha ili zanimljivo ...nije da moze provjerit provodim li ih u djelo...s druge strane stvarno mozemo racunat na njih, deda obozava cure, ogroman je pa im je gust kad ih nosi onako na visokom a baka kuha sve u 16, ta se zena ne mici iz kuhinje pa koristimo sta mozemo
Samo da se pohvalimo!
Slapa pojela jednu i pol mrkvu! Da je bilo jos, jos bi pojela 😆😊

Sanjchi takav kom za parnu postaju moze rec samo neko ko ju nije isprobao
Hedge parna postaja je pegla s kojom peglas tako da drzis gumb u rucki i ide ti konstantan mlaz pare i samo letis…kad mi je jednom navecer dosla pomoc frendica jer je mm isa negdi ponudila se da nesto ispegla, kad je vidila hrpu pitala je sta mi je najhitnije…ni samo nije mogla virovat da je sve ispeglala i slozila za po ure…tako da parna rulez!!
Sta se tice vegetacije ne mogu se pozalit, je da kad smo kod njih dobijem hrpu savjeta al ja na to kazem samo aha ili zanimljivo…nije da moze provjerit provodim li ih u djelo…s druge strane stvarno mozemo racunat na njih, deda obozava cure, ogroman je pa im je gust kad ih nosi onako na visokom a baka kuha sve u 16, ta se zena ne mici iz kuhinje pa koristimo sta mozemo
Ova parna baš zvuči kul. Hm, uz tako nešto bi i ja počela peglati. Hm, ovo mi je sad dvosjekli mač.😂😂😂
Super hvala,znam di je to,samo neznam kako nisam vidjela Pepco,drugi put cu otic vidjet,a i naravno kineski restoran bas sam rekla muzu da kazu cure na klokanici da je dobar,obicno idemo na kebab al za promjenu malo
Samo da se pohvalimo!
Bravo za slapicu,je li tebi bolje?

URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Samo da se pohvalimo!
Bravo za slapicu,je li tebi bolje?
Je,je!!! I ja sam se najela za rucak 😊😊😊

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji