Hahaha! Srnac oboooozavam tu fotelju😊😊😊
E da...gotovo peglanje onog cuda za sat i pol😱😱😱 odusevljena sam, bolja je id stare moje parne😊😊😊
Mamasita...drz se i be daj na se. Sve u facu a oni kako zele. Mj smo bili pol godine skupa kad smo se zarucili...jos god i pol smo cekali svadbu salu i to...i naravno da je prosla zaludenost al skuzio je da je mama mama a zena zena i na prvom mjestu ajmo rec tek kad je curka prva imala nekih 3 mjeseca al podrska mi je bio uvijek u svakoj mojoj ideji iako mi je vise puta rekao da se ne slaze samnom ali da je uz mene😂 doci ce i tvoj na to cim se jos malo prilagodi, a ti samo lijepo u glavu na fin nacin i cuvaj zivce!
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Hahaha! Srnac oboooozavam tu fotelju😊😊😊
E da…gotovo peglanje onog cuda za sat i pol😱😱😱 odusevljena sam, bolja je id stare moje parne😊😊😊
Mamasita…drz se i be daj na se. Sve u facu a oni kako zele. Mj smo bili pol godine skupa kad smo se zarucili…jos god i pol smo cekali svadbu salu i to…i naravno da je prosla zaludenost al skuzio je da je mama mama a zena zena i na prvom mjestu ajmo rec tek kad je curka prva imala nekih 3 mjeseca al podrska mi je bio uvijek u svakoj mojoj ideji iako mi je vise puta rekao da se ne slaze samnom ali da je uz mene😂 doci ce i tvoj na to cim se jos malo prilagodi, a ti samo lijepo u glavu na fin nacin i cuvaj zivce!
I jaaa, jos si imam i tabure upasiran
Mamasita da to ti je moja njuskica. Nema rep po tome je prepoznatljiva
Stvarno kad citam sta pises i ovo Denino za sogoricu pitam se sta je ljudima. Pa neshvatljiva ( i neprihvatljiva) su mi takva ponasanja.
Ja imam nultu stopu tolerancije na petljanje i savjete a isto i mm. Tak da nismo za sad takve situacije ni imali..valjda se nitko ne usudi
Meni mama zna neke gluposti trabunjat ali nju brzo srezem i bok.
Dena jesi pitala muza (ili nju) dal ima kakav problem sa tobom?? A i za starce ne znam sta bi rekla..niste ovdje i ne mogu ga vidjeti kad god pozele i onda kad ste ovdje takvo ponasanje. Strasno! Ja sam svima dala do znanja da malu bebu nigdje ne mislim vucarat. Ko ga hoce doci vidjeti neka dođe. Svekici kada dođu u Zg na vikend lijepo dođu kod nas i u sub i u ned. Jos im je "neugodno" da se slucajno ne namecu ili smetaju. Moju isto dođu mama pogotovo. Kad mi T bude veci i lijepo vrijeme onda cemo landrat okolo. Eto i po svemu tome sam najbolje i vidjela (od prijatelja) tko ti hoce doci vidjeti dijete a tko nece. Nekome moguce Dzenny je 5mj..cestitam!! Nama je sutra..kud prije

Joj i mi imamo epizode sa sogijima...ne bi ti dosli k nama slucajno osim na rockas neciji...uzas zivi. Al ok sam si sa njima i odemo van i na kave i sve al ne dolaze k nama🙄 zesca filozofija neka...treba ih se pozvat...a sami nikako, a mi nikog ne zovemo...tko nas zeli vidjet doci ce sam kao sto i mi idemo k ljudima koje volimo.
A i svekrva zivi 2 km dalje od nas...moze s bicim moze prosetat al se dogodi da ne dode i po dva tjedna djecu vidjet...vazno kuka na tel kak ih nije dugo vidjela a doci nece😂 a kad se muz zainati ni tamo ne ide onda se cudi.
Svekar mi he zakon...dode svaki dan da vidi jel mi moze ista pomoc...popije kavu il caj, pospikamo si i ode doma😂 usput mi doveze drva ak treba il oricuva klince da se zaletim u ducan i tak.
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Mamisita nekad je potrebno bas izbacit, zato smo tu ☺
Srnac ja ti takve stvari govorim samo mm, rekek je i on da ti nije u redu ali da njegvi mene vole ibda nije problem u meni. Uglavnom slozil se samnom oa se ne zamaram tolko, al eto, dođe mi glupo, vise zato jer smo mi u familiji dosta bliski pa sam ja pokusala da se i sa druge strane povezemo al ocito ne funkcioniraju tako pa cu to morati prihvatiti.
Otisla sam u krevet pol sata-sat iza V i ne mogu spavati, sad sam bila vec dolje do mm, ostal malo tv gledati i vratila se i nistaaaaa.
Kasice netko je pital za objasnjenje. Evo meni je prvo dijete al sam se skroz sa time opustila, osnove znam, ostalo isprobavamo i prilagođavamo. Ja mijesam, i voce i povrce naizmjenicno. Za sad imamo 4 okusa, mrkva, krumpir, jabuka i marelica. Obicno mu kasicu dam na podne, a sad vec 2 dana mu dam i navecer malo vocne, al ne nove okuse, a pojede uvijek kolko zeli.
Sjedenje isto me netko pital 😅. À on ne sjedi jos bas sam ali se stalno dize, npr u ljulji kad je se digne u sjedeci i pocel se svaki dan duze zadrzavati uspravno ili kad ga naslonim na jstuke ili u krilu se skroz digne sam u sjedeci, al ne smatram to jos pravim sjedanjem.
Barbs sta ti to dođe "papica za laku noc"? Primjetila sam da V trazi sve vise papice pa mozda probamo.

url=https://lilypie.com]
Jutro mi se nocas naspavali za čudo,opet je L. počela spavati cijelu noć,jeeee
spavala je sinoć od 10 do 7 ujutro,pojela bocu i sad odspavala još sat....skužila sam da je vjerojatno bila gladna kad mi se budila tri noći za redom svakih 2 sata,i ja noj napravim sad navečer po 210 mlijeka sa malo rižolina i evo dijete opet spava cijelu noć,jer do sad je jela po 180 navečer,očigledno djetetu bilo malo.
Dzenny i Srnac sretnih 5 mjeseci
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji