Barbi, sta u Toweru ima next? Nisam dugo bila, nekako nam ztc u zadnje vrijeme zgodniji, usput..Mi jucer bili u Kopru, isto cesto idemo, ne znam , Ivcy, koji te ducani zanimaju, ja tamo u h&m-u, zari i pepcu nadjem djeci svasta, nesto i sebi, a imas i Bershku, New Yorker, Stradivarus, Desigual, Hervis, Deichman..
Hedge kuzim te skroz! I ja zbog klinaca i roditelja njihovh jos vise imam pseudonim😂😂😂
Fira je jer se uvijek sprdamo mi poznati iz tog imena iako se ja ustvari zovem Ruža😂😂😂 al sam se malo pošpanjolila😂
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Mamasita legenda si! Ja te podrzavam u nacinu razmisljanja al zbog tvojih zivaca ti kazem da oguglas i prihvatis stvari kakve jesu. Ja otkad sam prihvatila da seruckaju bezveze te nase vegete zivot mi je lijep😂
Koliko ste u braku ti i muz? Mi smo imali takve neke situacije kad smo zivjeli kod svekica i mozda prvu godinu kad smo odselili i onda je muz skuzio sve...sad on pozdi na njih a ja smirujem tenzije😂
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Barbi, sta u Toweru ima next? Nisam dugo bila, nekako nam ztc u zadnje vrijeme zgodniji, usput..Mi jucer bili u Kopru, isto cesto idemo, ne znam , Ivcy, koji te ducani zanimaju, ja tamo u h&m-u, zari i pepcu nadjem djeci svasta, nesto i sebi, a imas i Bershku, New Yorker, Stradivarus, Desigual, Hervis, Deichman..
Da na trecem katu je,otvorio se u 11 mjesecu i cesto su akcije.Super im je robica

URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Lijep pozdrav cure. Upadam stalno s novim pitanjima ali moram reci da ste uglavnom vi aktivne. Imam 2pitanja: 1.cure u rijeci i okolici zanima me gdje je najbolje obavit soping te ima li ikakvih snizenja sad? Trst? Odjeca konkretno!
2.kopar slovenija? Kakvo je tamo za soping i cijene?
Ja sam dosta daleko pa da ne bubnem bezveze par stotina kilometara i zeznem se.
Hvala unaprijed svima. I evo jedna slika iz mog kraja
Ivcy! Koliko snijega na plitvicama! Jesi dobro? Kako mis mali? Sad je vec godinu dana presisao!
Ja u kopar idem kad sam u istri..i prezodovoljna sam. Uvijek se nesto nadje..klincr skroz tamo oblacim.
Mogu ti samo dat primjer od prije par godina kad sam sebi u new yorkeru tamo kupila haljinu za 3€,ista takva u karlovcu 200 kn!

Jutro mame...
Iskustva sa:

Sretna, osim mrkvice, jesi mu stavila nesto unutra (npr.maslinovo)?

Jutro cure! Bas mi je guzva..nis ne stignem. Male papalice su vam prekrasne!
Dena,tvoj Viktor me svaki puta odusevi,izgleda bar 2 mj stariji negos to je. Velik decko!
Mamasita,steraj ti sve u krasni k!
I nedaj im se zajebavat..moji su isto zajebani..i nece mi se ni pisat o tom jer se samo nepotrebno zivciram!

Mamisita, jako mi je zao radi situacije s vegetama... Bas grozno... Ne znam sto bih ti rekla... Neka si sebicna! Oni zaborave koliko su oni sebicni, pa zasto ti ne bi bila?
Hedge, tako je! Kad imas pomoc je veliki + ali i veliki - jer svi ocekuju onda da ti se mogu mijesati gdje god kad god i ne postuju tvoje zelje... Ja osobno nemam problema kad mi maloga dodju vidjeti ali NE SVAKI DAN!!! Niti kad god se njima prohtije i koliko god!!

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji