Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    [OBRISANO] 25. Veljača 2018. 09:26

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

Barkleys
    25. Veljača 2018. 09:29

Mamasita - mislim i da si najbolje odlučila. Pošalji ih sve u toplice, a ti lijepo s K laganini. Meni koliko god da je teško što sam solo, u jednu ruku mi je super. Znam da ovisim sama o sebi i točka. I cijepljenja i sve sam sama odradila. S taxijem. Jer nemam auto. A relacije nisu neke grozne da je skupo. I znaš da ne možeš računati na nikoga i točka. I bude ti super. 

[OBRISANO] 25. Veljača 2018. 09:37

Ivcy1306
    25. Veljača 2018. 09:51

Lijep pozdrav cure. Upadam stalno s novim pitanjima ali moram reci da ste uglavnom vi aktivne. Imam 2pitanja: 1.cure u rijeci i okolici zanima me gdje je najbolje obavit soping te ima li ikakvih snizenja sad? Trst? Odjeca konkretno!  
    2.kopar slovenija? Kakvo je tamo za soping i cijene? 
    Ja sam dosta daleko pa da ne bubnem bezveze par stotina kilometara i zeznem se. 
    Hvala unaprijed svima. I evo jedna slika iz mog kraja 

[OBRISANO] 25. Veljača 2018. 09:55

[OBRISANO] 25. Veljača 2018. 09:58

• Barbi13
    25. Veljača 2018. 10:01

Ivcy1306

Lijep pozdrav cure. Upadam stalno s novim pitanjima ali moram reci da ste uglavnom vi aktivne. Imam 2pitanja: 1.cure u rijeci i okolici zanima me gdje je najbolje obavit soping te ima li ikakvih snizenja sad? Trst? Odjeca konkretno!
    2.kopar slovenija? Kakvo je tamo za soping i cijene?
    Ja sam dosta daleko pa da ne bubnem bezveze par stotina kilometara i zeznem se.
    Hvala unaprijed svima. I evo jedna slika iz mog kraja

Pozdrav Ivcy,mi sve kupujemo u tower centru najvise u kik ili next i u ztc h&m.Mislim da Romi ide cesto u sloveniju.

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

[OBRISANO] 25. Veljača 2018. 10:14

kleaiva
    25. Veljača 2018. 10:16

I me jesam u bebologiji postala al ocito nitko ne pegla😂😂😂😂😂
    Sanjchi ja ti nakon parne postaje nikad ne bih kupila peglu...budem ti slikala koje 3 hrpe robe imam i to ispeglam za sat i pol s parnom jer peglas samo jednu stranu doslovno 20 sec.😂
    A jos sam imala onu slabiju od 4.5 bara i para samo 90 g/ min. Ove novije su sad zmajevi naspram moje😂

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

[OBRISANO] 25. Veljača 2018. 10:16

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI