Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Srnac
    25. Veljača 2018. 00:41

Mamasita 
    A mozda je Bruno ispao bas neki ultra zgodan, duhovit i bogat frajer a ti jedina zenska u njegovom zivotu koja ga je odbila i to ga ful intrigira pa i dan danas misli na tebe 
    Denna ajme divni suuuuu
    Jel V poceo sjediti?
    Klea aka Rosita..vidim da i na fb pitas za parnu postaju
    Kad ti mi tu nismo pomogle. Ne peglam. Kupila sam neku sirotu gorenje da imam za Tomine stvari.

luce <3
    25. Veljača 2018. 02:28

Mamasita 😂😂😂 legende, da je sve u smece bacila 😂😂😂
    Dena ajme preslatki su 😍😍😍
    Ja imam tefalovu parnu i dobra je al vrlo brzo mi se kamenac nakupio i pocela mi je slabije peglat, sestra mi je uzela philipsovu i kaze da je njena bolja(probala je peglat s mojom) 

Barkleys
    25. Veljača 2018. 05:57

Kiki156

Heeej cure!
    Mi smo danas u pogonu cijeli dan. Prvo sam ja ujutro isla na depilaciju a decki su bili u cityju, onda smo isli do moje mame pa kod uje na rockas. Bila je hrpetina ljudi na rockasu ali V je sve to super podnio, ja sam mislila da ce se bojati ali on je rado bio nosen 😂 svima se smijao, igrao se i uzivao. Poceo mi je po danu spavati duze, po 2 h u komadu + sat, sat i pol isprekidano. Ali zato od kad tako spava ide spavati u 9, a ne u 19:30, i dalje se nocu budi svaka 2 sata 😴
    Mamasita tko te ljuti? Tebi su svekici sad stigli ili sad krivo shvatila? Cijepe ti se s istim cjepivom kao i zadnji put al ne mogu se sjetiti koje je to, a sad lezim na kaucu i ne da mi se ustati 😂 budem sutra pogledala. I na trecem cjepivu ide isto ovo ja mislim. Dakle 3x isto cjepivo.
    V je poceo izrazavati nezadovoljstvo vristanjem/deranjen 😅 prije je samo plakao, a sada kad mu nesto nije po volji pocne se derat tj vristat. Ima li jos beba koje vriste? 😛

Daaa! Moja vrišti. Točnije cvili. U početku sam mislila ajme jer ju nešto boli, ali recimo, krene vrištati kad više ne želi biti u baby gymu. I slično. Bravo za spavanje. 

Barkleys
    25. Veljača 2018. 06:04

Srnac

Mamasita
    A mozda je Bruno ispao bas neki ultra zgodan, duhovit i bogat frajer a ti jedina zenska u njegovom zivotu koja ga je odbila i to ga ful intrigira pa i dan danas misli na tebeDenna ajme divni suuuuu
    Jel V poceo sjediti?
    Klea aka Rosita..vidim da i na fb pitas za parnu postaju
    Kad ti mi tu nismo pomogle. Ne peglam. Kupila sam neku sirotu gorenje da imam za Tomine stvari.

Hahha. Tak i ja, imam neku peglu iz Konzuma mislim, koja stoji doma čisto onako zlu ne trebalo. 😍

I_me
    25. Veljača 2018. 06:06

Sanjchi-stranica kodnas.hr,sad mi izbacilo onu guralicu. 350kn

I_me
    25. Veljača 2018. 06:18

Dena-preslTki su! 😊😊😊
    Inace sam iz Osijeka,ak zadnjih 6 god zivim i Porecu

• Bebushka
    25. Veljača 2018. 07:48

Parna postaja - sogi ima philipsovu i bila je prezadovoljna, pa sam uzela istu i prezadovoljna sam, u elipsu je na akciji 2200, ona zlatna, mozes ju ostavit na dasci zeljezom prema dole...cila je svemirska, lagana i cool...to sam kupila prije beba 😊
    Ime kako probava? Ja sam jucer nesto krivo pojela...#onokadneznasocesprijesratilpovracat al brzo je proslo 
    Dovro jutro svimaaa

[OBRISANO] 25. Veljača 2018. 08:39

kleaiva
    25. Veljača 2018. 08:43

Jooooj Romi jesam ja sam Rosita Perez😂😂😂 Ak se netko pita zasto...zbog klinaca iz skole😂😂😂 da me ne traze na fejsu😂 vec godinama je tako. Pa tko me vidi nek me doda za frendaca...bit ce mi drago😊
    E ja sam imala tefalovu i mozda se i moze slozit al mi se neda...stara je 8 god pa je vrijeme za novu😂 isto gledam tefalove koje imaju frendice al sam gledala i phillips. Nikako da se odlucim😂 a 3 hrpe robe su se skupile.
    Imala sam onu prvu tefalovu i trazim nesto malo jace al da je oko 1000 kn jer mi je to max trenutno sto mogu dati.

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

• Amore
    25. Veljača 2018. 08:58

Jutro svima! Malo sam u zaostatku s citanjem, stalno neka akcija, babinje, shoping,druzenja.Nadam se da ste sve ozdravile, a Kleaiva sta se tice pegle, i moja dugogodisnja nedavno riknula, pa sam uzela Gorenje, isto parna postaja, oko 700 kn je bila u Pevecu, ali mislim da ima i na njihovoj stranici, super mi je, lagana, brzo se zagrijava, ima odvojivi spremnik za natociti vodu, i ne treba biti destilirana..model sgt2400, pa si pogledaj, dobar je omjer cijene i kvalitete..ja kad sam proucavala, gledala sam da ima vise tih bara za paru, i stvarno sam zadovoljna

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI