Inace Istrijanke,kaze sestra da ga u Pazinu ima..tako da mozda i kod vas zaleprsa!

Romi,i moj Luka se nosas u 2 i 10 budio.
Dam mu dudu..nece..cendra..mislim si ja nisi ti gladan,jeo je oko pola 10.
Natocim ja njemu vode..i dam mu,on potegne,slozi kiselu facu-valjda misli sto mi to dajes..
Okrene se na drugu stranu i spava.
Zezamo se muz i ja da se pravi mrtav da nebi vode morao popit! I onda je u 6 jeo normalno.
Morat cu i ja probat sa vodom isto je ne voli pit
mozda upali....moja se tako budi vec nekoliko noci za redom,a isto nije gladna jer jede u pola 10 zadnji obrok,i onda kmenjka dok se ja ne dignem uzmem je i ona zaspi,a ja onda nemogu
Jutrekooo!!!
Ja sam u zaostatku al nemam ni volje citat. Ponovno migrene. U kolapsu sam i ne znam sta mi je ciniti…
U Zagrebu je isto zabijelio snjesko al nisam odusevljena. Em promjene vremena stalno em sam osudena na kucu. Grozan mi je ovaj period i nadam se da ce sta prije proci.
K je super, okrece se na bok i prdi ustima stalno od viska sline.
Ajoj mamasita,sto pijes za migrene,i mene muce!

Sanjchi,doci ces i ti na to! Ja se s nalom ispraksala! Imala je period kad bi se nacicavala po noci..pa mi do pola 2 popodne nije htjela nista jesti-ni mlijeko ni kasicu..sad Luka ispasta..jer on nemoze imat te fore.
Stat ce ti slike u album!

Jutro! Ovaj snijeg me opako poceo zivcirat i ova hladnoca sto najavljuju isto! Bas sam zivcana od toga. Koji vrag sad tolko pada, a u 12 mj je bilo proljece!!

I me uh, nadam se da ide na bolje! Kako je slapa? Jel joj se jos kace zacrvenilo?

Jutro! Ovaj snijeg me opako poceo zivcirat i ova hladnoca sto najavljuju isto! Bas sam zivcana od toga. Koji vrag sad tolko pada, a u 12 mj je bilo proljece!!
Pričaj mi. Ja ću poludit od tog bijelog 💩.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji