Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maja 3
    23. Veljača 2018. 08:49

Inace Istrijanke,kaze sestra da ga u Pazinu ima..tako da mozda i kod vas zaleprsa!

• Romi
    23. Veljača 2018. 08:50

Maslacak31

Romi,i moj Luka se nosas u 2 i 10 budio.
    Dam mu dudu..nece..cendra..mislim si ja nisi ti gladan,jeo je oko pola 10.
    Natocim ja njemu vode..i dam mu,on potegne,slozi kiselu facu-valjda misli sto mi to dajes..
    Okrene se na drugu stranu i spava.
    Zezamo se muz i ja da se pravi mrtav da nebi vode morao popit! I onda je u 6 jeo normalno.

Morat cu i ja probat sa vodom isto je ne voli pit mozda upali....moja se tako budi vec nekoliko noci za redom,a isto nije gladna jer jede u pola 10 zadnji obrok,i onda kmenjka dok se ja ne dignem uzmem je i ona zaspi,a ja onda nemogu

[OBRISANO] 23. Veljača 2018. 08:54

[OBRISANO] 23. Veljača 2018. 08:56

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

[OBRISANO] 23. Veljača 2018. 08:58

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

Maja 3
    23. Veljača 2018. 09:15

mamisita27

Jutrekooo!!!
    Ja sam u zaostatku al nemam ni volje citat. Ponovno migrene. U kolapsu sam i ne znam sta mi je ciniti…
    U Zagrebu je isto zabijelio snjesko al nisam odusevljena. Em promjene vremena stalno em sam osudena na kucu. Grozan mi je ovaj period i nadam se da ce sta prije proci.
    K je super, okrece se na bok i prdi ustima stalno od viska sline.

Ajoj mamasita,sto pijes za migrene,i mene muce!

Maja 3
    23. Veljača 2018. 09:17

Sanjchi,doci ces i ti na to! Ja se s nalom ispraksala! Imala je period kad bi se nacicavala po noci..pa mi do pola 2 popodne nije htjela nista jesti-ni mlijeko ni kasicu..sad Luka ispasta..jer on nemoze imat te fore.
    Stat ce ti slike u album!

• sretna
    23. Veljača 2018. 09:21

Jutro! Ovaj snijeg me opako poceo zivcirat i ova hladnoca sto najavljuju isto! Bas sam zivcana od toga. Koji vrag sad tolko pada, a u 12 mj je bilo proljece!!

• sretna
    23. Veljača 2018. 09:22

I me uh, nadam se da ide na bolje! Kako je slapa? Jel joj se jos kace zacrvenilo?

Barkleys
    23. Veljača 2018. 09:34

sretna

Jutro! Ovaj snijeg me opako poceo zivcirat i ova hladnoca sto najavljuju isto! Bas sam zivcana od toga. Koji vrag sad tolko pada, a u 12 mj je bilo proljece!!

Pričaj mi. Ja ću poludit od tog bijelog 💩.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI