Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maja 3
    23. Veljača 2018. 06:59

I me,nadam se da je i slapi i tebi bolje!
    Barbs..hahhahhah! Na kraju ce on i u 3 jos stat! Zezam malo!🤔😂😜
    Sanjchi,super za slike..i za maskicu! Ja sam ovaj puta standard uzimala..al znala sam i taj premium papir..ovisi o akcijama. Stvar je u tome da sto vise slika narucis..niza ti je cijena! Imaju cjenik od 0-99,100-200 ili 300..i od 300 slika nadalje.
    Ja sam prvo stavila nekih 280 slika..al kad sam vidjela kak malo fali do 300-jos sam nesto poduplala za bake...i na kraju me jeftinije izaslo nego 280 slika.. kolko ti je cijena za kom?
    Evo ja ti poslikam mail sto sam dobila.

Maja 3
    23. Veljača 2018. 07:00

I jutro! Kod mene kavica na stolu! Muzica na posao ispratila..i sad me ceka hrpetina vesa koji se nece sam ispeglat..

Maja 3
    23. Veljača 2018. 07:03

316 kom,a ne 309..

Maja 3
    23. Veljača 2018. 07:06

Sto cu sama kavu pit!? ☕☕☕☕
    Budjenje spavalice!

Maja 3
    23. Veljača 2018. 07:09

Evo vam i jedna jutarnja zimska s prozora!

Maja 3
    23. Veljača 2018. 07:11

Bas sam se vesela probudila! Stigla mi sestra tokom noci..cim muz zavrsi s poslom,pojedemo rucak..i picimo kod mojih za vikend. Jos usput imam i 2 rodjendana za obavit u subotu,pacici ce bit okruzeni djecom,a ja sa odraslim ljudima! 
    Jeejjjj!

• Bebushka
    23. Veljača 2018. 07:35

I me nadsm se da si bolje!
    Maslacak ja bi tako jos spavalaaa, morat ces solo tu kavu izgleda, idem iskoristit mamu da nazad uspava ovu malu, krepana sam 😬

• Barbi13
    23. Veljača 2018. 07:36

Dobro jutro😘😘kavica,I me nadam se da ste bolje😘😘stavila robu prat i isto moram peglat😭😭maslacak ljepa jutarnja slikica😍uzivaj u vikendu sa svojom sekom🤗🤗

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

[OBRISANO] 23. Veljača 2018. 08:26

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

Maja 3
    23. Veljača 2018. 08:26

Hvala Barbi! I meni peglanje najruzniji posao koji postoji..al evo zavrsila s tim za ovaj tjedan.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI