I me,nadam se da je i slapi i tebi bolje!
Barbs..hahhahhah! Na kraju ce on i u 3 jos stat! Zezam malo!🤔😂😜
Sanjchi,super za slike..i za maskicu! Ja sam ovaj puta standard uzimala..al znala sam i taj premium papir..ovisi o akcijama. Stvar je u tome da sto vise slika narucis..niza ti je cijena! Imaju cjenik od 0-99,100-200 ili 300..i od 300 slika nadalje.
Ja sam prvo stavila nekih 280 slika..al kad sam vidjela kak malo fali do 300-jos sam nesto poduplala za bake...i na kraju me jeftinije izaslo nego 280 slika.. kolko ti je cijena za kom?
Evo ja ti poslikam mail sto sam dobila.

I jutro! Kod mene kavica na stolu! Muzica na posao ispratila..i sad me ceka hrpetina vesa koji se nece sam ispeglat..

Bas sam se vesela probudila! Stigla mi sestra tokom noci..cim muz zavrsi s poslom,pojedemo rucak..i picimo kod mojih za vikend. Jos usput imam i 2 rodjendana za obavit u subotu,pacici ce bit okruzeni djecom,a ja sa odraslim ljudima!
Jeejjjj!

I me nadsm se da si bolje!
Maslacak ja bi tako jos spavalaaa, morat ces solo tu kavu izgleda, idem iskoristit mamu da nazad uspava ovu malu, krepana sam 😬
Dobro jutro😘😘kavica,I me nadam se da ste bolje😘😘stavila robu prat i isto moram peglat😭😭maslacak ljepa jutarnja slikica😍uzivaj u vikendu sa svojom sekom🤗🤗

URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Hvala Barbi! I meni peglanje najruzniji posao koji postoji..al evo zavrsila s tim za ovaj tjedan.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji