Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Giovi
    23. Veljača 2018. 08:29

Jutroooo...
    Mamasita,evo ja cu s tobom piti kavicu..moja je spavala sinoc od 00h do 8h u komadu i sad jd nahranila i spava dalje...
    Sinoc sam je  nakon pet dana uspjela staviti u njen krevetic pa mislim da je to pridonijelo...vecinu puta kada je uspijem prebaciti u kindi bez da se probudi mi lijepo odspava...
    I me nadam se da ce se slapici smiriti i da ce nastaviti prolaziti kao u bolnici...😣 i da je tebi samo od stresa lose...😏
    Barbs,treca sisa ti je znacilo da mi legnemo u 22h nakon sto popijemo obe cice i do pola noci ona cica pa pije pa cica pa pije i tako u krug...doslovno kao da mi trreba 3 cica...🤣
    A ja izvlacim cicu svako malo nadajuci se da je zaspala...😂

Ja sam isto prije nekih mjesec dana narucila oko 300 slika prrko cewe svijeta samo nisam znala koje su koje dimenzije pa sam ljepse slike narucivala 10tku i to mi je preveliko za standarsni okvir tako da cu sljedeci put uzeti sve 9tku-standard. Sad moram naci album za ove vece slike...😶

Maja 3
    23. Veljača 2018. 08:31

sanjchi255

Jutro zenske😘
    I me, da nece Slapa dobit bracu/seku?😝 salim se…malo..nadam se da si bolje!
    Maslacak, hah, 49 lipa?? Ajme. Sto nisam gledala pa da isto poduplam il izradim iz drugoh albuma…al aj dobro. I ovo je OK. Meni je ispalo 62 lipe po slici..
    Mi se probudile. Mala se najela uoravo i dok sam pisala da se najela, podrignula se i sad mama ode kavu popit a ona ce u gym.
    I kod nas snijeg zapadao…zimska u pogonu sto na sat👏👏

Bit ce novcica! Sad kad muz zaradi!
    Ja u prosjeku svakih 3 mj razvijam,tako da mi se nakupi slika!

• Barbi13
    23. Veljača 2018. 08:32

Giovi

Jutroooo…
    Mamasita,evo ja cu s tobom piti kavicu..moja je spavala sinoc od 00h do 8h u komadu i sad jd nahranila i spava dalje…
    Sinoc sam je nakon pet dana uspjela staviti u njen krevetic pa mislim da je to pridonijelo…vecinu puta kada je uspijem prebaciti u kindi bez da se probudi mi lijepo odspava…
    I me nadam se da ce se slapici smiriti i da ce nastaviti prolaziti kao u bolnici…😣 i da je tebi samo od stresa lose…😏
    Barbs,treca sisa ti je znacilo da mi legnemo u 22h nakon sto popijemo obe cice i do pola noci ona cica pa pije pa cica pa pije i tako u krug…doslovno kao da mi trreba 3 cica…🤣
    A ja izvlacim cicu svako malo nadajuci se da je zaspala…😂

Ja sam isto prije nekih mjesec dana narucila oko 300 slika prrko cewe svijeta samo nisam znala koje su koje dimenzije pa sam ljepse slike narucivala 10tku i to mi je preveliko za standarsni okvir tako da cu sljedeci put uzeti sve 9tku-standard. Sad moram naci album za ove vece slike…😶

Giovi sretnih vam tri mjeseca😘

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

Maja 3
    23. Veljača 2018. 08:35

Nema mi ljepsega nego kad se mala probudi dobre volje...sjedi na krevetu i recitira.
    Danas je ringe ringe raja na repertoaru!🤗😁🤣

Maja 3
    23. Veljača 2018. 08:36

Giovi,sretna 3 mjeseca!
    Kako ti 10-ka ne stane u album? Ja sam ih normalno slozila..mislim da to i je standardna velicina slike.

• Romi
    23. Veljača 2018. 08:40

Jutro moja L. je bila budna od pola 5 do 5 i 15,neznam sta se dogada,s tim da se budila jos nekoliko puta tijekom noci,i od 7 je vec budna a ja kad je zaspala nisam mogla odmah spavat pa sam luftala stan i upalila grijanje,i taman zaspim i evo nje
    Maslacak zavidim ti na zimskoj idili bas ti je lijepo,kod mojih u Og. ga ima 80 cm,a mozda i vise ako je nocas padao,mogla bi ja malo za Og. imat ces bas lijep obiteljski vikend,uzivaj
    I me nadam se da ti je bolje i da slapi se ne siri upala 

• Romi
    23. Veljača 2018. 08:44

Giovi sretnih 3 mjeseca 
    Maslacak malena je zakon
    Sretna zaboravila sam jucer kom.,bravo za mrkvicu,i moja je obozava,al za sad najvise voli krusku,samo otvara usta kad joj dajem,ne moze docekat da joj dam zlicu 

Maja 3
    23. Veljača 2018. 08:45

Romi,i moj Luka se nosas u 2 i 10 budio.
    Dam mu dudu..nece..cendra..mislim si ja nisi ti gladan,jeo je oko pola 10.
    Natocim ja njemu vode..i dam mu,on potegne,slozi kiselu facu-valjda misli sto mi to dajes..
    Okrene se na drugu stranu i spava.
    Zezamo se muz i ja da se pravi mrtav da nebi vode morao popit! I onda je u 6 jeo normalno.

• Romi
    23. Veljača 2018. 08:46

Barbi ima li ood tebe snijega kod mene je zabijelilo

Maja 3
    23. Veljača 2018. 08:48

Ovo je na krovu garaze! Sigurno ga u Ogulinu ima jos vise!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI