Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Dena1009
    21. Veljača 2018. 07:54

Srnac

Hedgehog

Nema me pola dana a Barbs opet FBI traži 😂😂😂😂. Inače, sad sam pročitala komentare: RIBO ODUSTANI i od Srnac nabildanović 😂😂😂😂😂, mi isto imamo taj problem 9 kg/13kg s ljuljačkom, ne sa djetetom. L ima malo više od 5 kg 😍. Tek. Hahaha. Mamadita, sjekirom? Okeee…
    Una i mrkvicaaa😍😍😍
    Sretnasuper za P! Ja se tak veselim tim kašicama, čak je i Šlapa koja je u bolnici probala kašicu 😍 E i da, baš mi je drago kaj nije toxo, kad izlazite?
    Barbs je kriminalka

Ajmeeee pa ja se druzim sa kriminalkom 😲😲😲😲
    😂😂😂😂😂 Barbs ❤❤

url=https://lilypie.com]

I_me
    21. Veljača 2018. 08:49

Jutro mame!
    Slapa vadila krv,cekamo nalaze i vizitu. Nadam se da je danas dan da idemo kuci 😥😊

Bela
    21. Veljača 2018. 09:27

I_me

Jutro mame!
    Slapa vadila krv,cekamo nalaze i vizitu. Nadam se da je danas dan da idemo kuci 😥😊

Drzim fige da idete

barbs
    21. Veljača 2018. 09:36

Jutro curke... za propucat glavu noc..  Bacit cu se na njivu preko puta kuce 😂😂😂
    I me, nadam se da dns izlazite 😊 p.s. Vplodnja 😂😂😂😂 Aaaa te starice i njihove price... 
    Auri, Una je preslatkaaaaa 😍😍😍
    Mi cemo ove godine saditi mrkvicu.. ja ju tamanim sve u 16 ali i radi Diega 😊
    Maslacak, nemate jos zubic? Ako sam dobro skuzila?
    Dena, ahahahahhahahahhahaha kriminalka 😂😂😂😂
    Giovi, na Njuskalu i mojim krpicama sam stavila... v

[OBRISANO] 21. Veljača 2018. 09:37

barbs
    21. Veljača 2018. 09:37

Srnac, zao mi je radi afte... bas nemam iskustva s time... ali ima moja frendica... na pedijatriju je zavrsila po ljeti s malim ali on ih je imao po cijelim ustima..
    Imam jos 3-4 str za citati
    Btw. jucer smo na 2h bili na veceri s kumovima 😍

[OBRISANO] 21. Veljača 2018. 09:38

Giovi
    21. Veljača 2018. 09:40

Jutro cure...
    I me,saljemo pozitivne misli da vas puste...
    Sanjchi i ti danas imas frizera? Biti cemo zgodneee..😎
     Romi hvala...upijam sve vezano za kasice da budemo spremni...
    Mi zaspali oko 21:30-22h i tek se 10 do 4 probudila...bas je bila izmorena...napapali se onda i oko 7h i evo sad se dignuli...

• Bebushka
    21. Veljača 2018. 09:42

Ni ja se nisam naspavala, kao objasnjava meni mala da joj je dosta od deset i po do sest i po s budjenjem od dva do tri, kao vec je ona velika ima pet mjeseci...
    Tek u devet je opet zacorila a oci stakleneeee

• Bebushka
    21. Veljača 2018. 09:47

To za radjanje na polju i sjekire...to se valjda dogodilo jednom u povijesti pa se tom pricom vec stoljecima zenama soli pamet, to uopce nije bilo uobicajeno, ja sam etnolog i ucili smo to u skoli
    Mogu zamislit zenu koja radja u kamenom dobu u spilji kraj vatrice i sveki joj kaze budi sritna moja baba je rodila u polju i kamenom sjekirom presjekla pupcanu vrpcu buahahahaha

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI