Srnac- sta si i ti 85' god?
Jesam..7 mjesec
Ja 11 mj. Mislim da nam je i treca sreca generacija.

Srnac- sta si i ti 85' god?
Jesam..7 mjesec
Ja 11 mj. Mislim da nam je i treca sreca generacija.
I ja😉
2 mjesec!

Hehe da ruka je uvijek dostupna
Mame ima netko iskustva sa aftama? Malo prije sam Tomi u ustima sa strane na zubnom mesu ugledala kao neki bijeli pristic..popipala sam i cini mi se da ga ne boli a obicno afte nisu na zubnom i bole..ne znam sto bi ovo moglo biti :/

Ooo curke moje ja tu imam za citati puno puno puno 😂😂 nadam se da ste mi sve dobro i vase bebice isto!
Nesto sam malo pohvatala ali slabo! Tko je u bolnici s bebom i zasto? Nadam se da nije nista strasno ❤️
Mi smo napunile 5 mj i 10 dana, papamo mrkvicu koju obozavamo, vježbamo i tak.. evo vam par slikica da vidite Unu a ja idem citati unatrag malo da vidim vase slikice i male bebice ❤️

Hehe da ruka je uvijek dostupna
Mame ima netko iskustva sa aftama? Malo prije sam Tomi u ustima sa strane na zubnom mesu ugledala kao neki bijeli pristic..popipala sam i cini mi se da ga ne boli a obicno afte nisu na zubnom i bole..ne znam sto bi ovo moglo biti :/
Da nije zubic?

Ooo curke moje ja tu imam za citati puno puno puno 😂😂 nadam se da ste mi sve dobro i vase bebice isto!
Nesto sam malo pohvatala ali slabo! Tko je u bolnici s bebom i zasto? Nadam se da nije nista strasno ❤️
Mi smo napunile 5 mj i 10 dana, papamo mrkvicu koju obozavamo, vježbamo i tak.. evo vam par slikica da vidite Unu a ja idem citati unatrag malo da vidim vase slikice i male bebice ❤️
Misica mala/velika!
Preslatka je!

Treca_sreca joj bas ti je 'veselo' nadam se da ce brzo svjest sve na svoje pa ces malo odmorit...
Aurora Una je prekrasna, ja se svaki put zaljubim u nju kad je vidim 😍
Barbs 😂😂😂 oprosti ali umirem od smjeha...
Ja sam svima jasno dala do znanja da mi se ne petljaju u odgoj, ako mi nije nesto po volji odma dam do znanja pa ko ce se naljutit nek se ljuti, briga me... Moje je dite i amen...
Slazem se s Barbs muz i ja smo isprid mojih/njegovih podrska pa u 4 zida raspravimo ako imamo sta

Aurora preslatka je! A ova slika sa mrkvicom je najbolja 😄😄 jel sama radis ili si kupila kasicu?

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji