Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kiki156
    21. Veljača 2018. 10:39

Ej mame! ☕️
    Kod nas luda noc. Jucer sam navecer isla s frendicom na pice, uspavam malog i u 8 idem. Nakon 45 min zove muz da se vracam jer mali place i nece se smirit. Kad sam bila na onom rockasu smirio se, a sad ne. I dolazim ja a mali roni krokodilske suze, mis moj mali! Kaze muz da me trazio po cijelom stanu, gledao na moju stranu kreveta i cak me prepoznao u autu, gledali su kroz prozor kad cu doci i kad je ugledao auto ja sam im mahnula i sav se razveselio. Onda sam ga umirila i zaspao je al se budio svakih sat vremena jer je valjda sanjao da odlazim, bas je bio tuzan. Smirio se tek kad sam ga stavila kraj sebe u krevet i onda je odvalio do jutra. 
    Danas imamo i cijepljenje. I tak. 

Maja 3
    21. Veljača 2018. 10:56

Jutro! I kod nas kavica! Spavali do 9..to nisam neznam odkad! Mali se oko pola 7 probudio..i cekam da ponovo zaspi..da mogu zbrisat iz kreveta..pa zaspala ja uz njega..i budi me pjesmica iso medo u ducan🤣
    Mala u svom krevetu ima koncert!
    I me,nadam se da ste vec na putu kuci!
    Cure koje idu na frizure..uzivajte!
    Barbs,nemamo zuba..a sta ce nam-jedemo sve ko veliki,nekad pomislim da ni ja nemogu pojest toliko ko on..a to se i vidi na njemu. Vagali ga prosli tjedan-9200 ima.

Maja 3
    21. Veljača 2018. 10:57

Evo pozdrav od mojih pacica!

I_me
    21. Veljača 2018. 11:09

Idemo kuci!!!! 😍😍😍😍😍

• Barbi13
    21. Veljača 2018. 11:15

I_me

Idemo kuci!!!! 😍😍😍😍😍

Jeeeeeeeeeeeee😘😘😘😘bravo za slapicu

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• Barbi13
    21. Veljača 2018. 11:17

Maslacak31

Evo pozdrav od mojih pacica!

Pacici su slatki😘😘

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

Maja 3
    21. Veljača 2018. 11:21

I_me

Idemo kuci!!!! 😍😍😍😍😍

Odlicne vijesti! Sad ce slapa uzivat!

Maja 3
    21. Veljača 2018. 11:22

Hvala Barbi!

Maja 3
    21. Veljača 2018. 11:23

Meni sestra dolazi na go! Mi selimo kod mojih za vikend,bas sam sretna da cemo se druzit malo!

kleaiva
    21. Veljača 2018. 11:25

Slatki pacici😍😍😍😍
    I me...wooohoooo!❤️
    Treca bas si to dobro napisala...prvo sebe drzat pod kontrolom a onda dalje...trudim se jesti zdravo i pit tekucinu i povrce i voce i svega😊 ok se osjecam. A kuca i je svinjac pomalo al sta cu...nakon ove bolesti ionako moram generalku. Sreca je sto su se moji zarazili istodobno, zajedno su bolesni pa ce proci za koji dan. Danas nema temp, ako tako ostane onda vec sutra vjerovatno nisu zarazni. 
    Jakov se iskomplicirao na konjuktivitis oa cu danas po kapi kod dr😔
    Dora je dobro...jedino sto je izolirana u sobi vecinom pa je mrvu netvoznija nego inace, ali recimo duze spava jer joj je tamo mir za razliku od dnevnog.
    Treca...zar i ti upalu sise dobila??? Joj ja sam prosla to prije 3 tjedna. Uzas zivi! Atb mi je pomogao s kvrgom tek 4. dan al temp nije bilo odmah nakon 2. doze.

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI