Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    luce <3
    18. Veljača 2018. 00:53

Moja obicno zaspe oko 21.30 nikad prije toga, onda je prvo budjenje oko 7-8, pa sljedece oko 10-11 i onda se uglavnom dignemo... Zna cesto kasnije zaspat...evo sinoc je zaspala oko ponoc,al je prije toga odspavala na kaucu od 18.30 do 23 s tim da je jednom sisala u snu u tom periodu...

• sretna
    18. Veljača 2018. 06:02

luce <3

Moja obicno zaspe oko 21.30 nikad prije toga, onda je prvo budjenje oko 7-8, pa sljedece oko 10-11 i onda se uglavnom dignemo… Zna cesto kasnije zaspat…evo sinoc je zaspala oko ponoc,al je prije toga odspavala na kaucu od 18.30 do 23 s tim da je jednom sisala u snu u tom periodu…

Omg!! Znaci meni ni L niti sada P nikad niau spavali po 12h! Koja si ti sretnica! A kamoli da bi spavali tako dugo bez budenja..

I_me
    18. Veljača 2018. 06:58

Evo slapina noc.. 
    Zaspala u 9
    Prvo budjenje u 2
    Drugo budenje u 6, jos spava

• Dena1009
    18. Veljača 2018. 07:12

Jutro. V je zaspal oko 21, flasa oko pola 5 i jos spava. Inace zaspi između 20-21, hranjenje između pola 4 - 5 i spava kako kad 6, 7, sad nakon prehlade je pocel malo dulje, jucer je isto do pola 8.
    Netko je pital hranim ga na zlicicu. 
    Kolko drzi kasica? Znaci V je jucer na podne popapal 125g mrkvice i nije trazil flasu do pola 5, a i onda nije bil bas nesto ekstra gladan.

url=https://lilypie.com]

barbs
    18. Veljača 2018. 07:16

Juuutrooo
    D je zaspao oko 21 i nesto... oko 23 je trazio jesti s tike da sam uvjerena da bi i duze bio bez da smo ga pustili da spava u dnevnom 😂 onda oko 2 je trazio... i onda oko 5:30 i sad smo od 7 budni... cekam da se malo dnevni zagrije da mu idem pelenu promijeniti.
    Luce, stvarno jesi sretnica!
    D je prva 3mj spavao 12h ali nikada vise od 6h u komadu.. i tih 6h su bili rijeeeeetki..m negdje cca 5h bi dogurao bez cicanja.

barbs
    18. Veljača 2018. 07:17

Dena, i vi imate super noc.😎 I super za papicu! 😍

luce <3
    18. Veljača 2018. 07:31

Muz i ja smo bas velike spavalice, ono triba nam alarm svako jutro inace bi prespavali cili dan 😂 tako da cjenim svaku sekundu njenog sna 

barbs
    18. Veljača 2018. 07:44

luce <3

Muz i ja smo bas velike spavalice, ono triba nam alarm svako jutro inace bi prespavali cili dan 😂 tako da cjenim svaku sekundu njenog sna

barbs
    18. Veljača 2018. 07:45

barbs

luce &lt;3

trebali su biti smajlici sa srcekima ,😂😍

[OBRISANO] 18. Veljača 2018. 08:42

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI