I dns sam skupila 80ml izdojenog mlijeka i izvadila 120ml iz zamrzivaca... dok me nema ta 3h... s time da izdojeno popije 120ml + iz cice, bit ce ok tih 200ml 😁
Sretna, deeeef.si pobjednica i booomeeeeeeee se ne zelim natjecati s tobom, hvala 😘 ahahahahaha Sveki i moji nisu 3g spavali... svekici sa sogorom a moji sa sestrom

Srnac, Diego super spava pored mene... ili izmedju muza i mene... desi se da zaspi dok ga hranim pa kad se zbudim ga prebacim u krevetic

I me, nadam se da ce nalazi doci pa da stooo prije izadjete! 😘
Ja sam D-u dala cicati u 20:10... cicao je 10ak min... obje sise... i evo, 20 do 11 on jos ne trazi jesti...

Sad citam i svi kukate za noci da se bude previse...
Molim vas napisite mi kad ih stavljate spavat i koliko cesto se bude po noci..
Bas me sad to zanima.
Mamasita-ne znam dal si napisala, jesi isprobala pelene iz lidla?

E, Kiki, javi kako je prosao experiment 😂
Gdje Su Romi, Maslacak, Aurora???

Barbs moj T krevetic nije vidio (osjetio) sigurno 3mj..iako je stranica skinuta i krevetic spojen sa nasim krevetom. Ne on spava kraj mene..20cm udaljen od svog madracal. Da spava u svom kreveticu jednako bi bio udaljen od mene jer bi se ja pomaknula tamo gdje je on sad..ali ne valjda po madracu osjeti da nije u nasem krevetu. Odustala sam jer kao kraj mene puno bolje spava..sad mu ni to nije dovoljno sad bi sa mnom na jastuku..tu ne mogu odustat jer slijedece nema sta nego spavat na meni 😉
I me moj T kad su "normalne" noci spava od cca ponoc (koma) do podne sa dva buđenja. Cesto zaspi i nakon ponoci. Prije 11 se ne dize nikada. Tipa preksinoc je zaspao na cici oko pola 1, probudio se u 5 pa u 9 i na kraju u pola 12. Nocas je zaspao isto oko pola 1, pa buđenje u pola 2 bzvz pa u 3 za cicanje pa u pola 5 i pa u 6 opet cicanje i opet svakih sat i pol do podne kad smo ustali.

I me, u zadnje vrijeme izmedju 21:30-22 zaspi.. ma cak i kasnije od srijede 😂
Srnac, sveeeee osjete i skuze. 😂😂😂😂

Mada sam peimjetila da kako ide.kasnije spavati rijedje se budi nocu...

Srnac, da to je bas tuzno😢Al sad ima najljepse unuce na svijetu😍😍bakino zlato❤💘
Daa❤😍

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji