Evo bila vizita. Ostajemo jos minimalno 3 dana 😩😥
Al ok,bolje tako nego da moram dolazit iz poreca za pulu 2x dnevno na terapiju.
Antibiotici djeluju,kvrga je danas manja i crvenilo se povlaci.
A jos mi kaze dokt da je noc bila kaos jer su imali 40-50 bebaca sa temp i proljevom,pa da ne bi jos nesto pobrali dolazeci vamo tamo.. ovako smo u karanteni..
Ma bolje da ste tamo nego da putujete. Brzo ce to proc pa ce te uzivat doma 😊 a sta.sada s mackama? Jel morate posebno pazit ili nesto?
Cekamo nalaz toxo da nam 100% potvrdi da su mace.
Ak je, obicno osoba koja je to prebolila stekne neki imunitet na to.. 😥
Moje mice su vani od kad sam trudna i ne mislim i ne pustam ih unutra u stan.
Kaze dokt obicno macke to prenose ali toga ima vise u sirovom mesu i povrcu samo sto ljudima lakse da je od macke nego od povrca npr..
Bas sam ju pitala sto da radim.. kaze ne moram ih se rijesit bas zbog tog imuniteta, samo malo vise pripazit ako cu npr pomazit macu da se dobro ruke operu i takve stvari..
Al poznavajuci sebe, (vec sada mi je neka averzija prema njima a imam ih goooodinama 😩😩😩) necu ih vise pipnut nikad! Ni svoje niti tudje!!!!

Dobar dan cure😘Barbs sretnih vam 5 mjeseci😘😘😘😘I me super da se slapici povlaci🤗🤗sretna P je pravi ljepotan😍😍😍malo odmaramo vani jako puse bura i hladno je.Sutra nam je porodiljna😊😊😊

URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Hedg ja sam prvo tikvicu malo dala, miksala sam jer je imala neka vlakna i zbog toga mu nisam puno dala, pa jabuku i marelicu kupovnu, pa mrkvicu kupovnu i ona mu je bila najbolja i odma je cijelu pojeo, a danas sam mu kuhala mrkvicu i nije htio, samo par zlicica. Inace se moze dati i iz juhe, kad nije bilo interneta svi su davali iz juhe, tako da ko kako zeli.

url=https://lilypie.com]
Hedg ja sam prvo tikvicu malo dala, miksala sam jer je imala neka vlakna i zbog toga mu nisam puno dala, pa jabuku i marelicu kupovnu, pa mrkvicu kupovnu i ona mu je bila najbolja i odma je cijelu pojeo, a danas sam mu kuhala mrkvicu i nije htio, samo par zlicica. Inace se moze dati i iz juhe, kad nije bilo interneta svi su davali iz juhe, tako da ko kako zeli.
Dobro kazes ovo za mrkvu iz juhe 😉

Dena nema to veze s internetom. Pa ni moja mama nije nama davala povrce iz kuhe u kojoj se kuhalo meso dok nije uvela meso u obrok. Za bebu je vec velika promjena uvodjenje novih namirnica, a kamoli namirnica opterecenih masnocama. I ja isto planiram krenuti s tikvicom kao i ti... ali jos nije spreman, pokusali smo, no pljuvao je van. Btw jucer se prvi put okrenuo s ledja na trbuh, i odmah od drugog pokusaja sam izvukao rukicu. Otada se ne prestaje okretati. S lakocom 😊😊😊 No samo na desnu stranu.
Dena nema to veze s internetom. Pa ni moja mama nije nama davala povrce iz kuhe u kojoj se kuhalo meso dok nije uvela meso u obrok. Za bebu je vec velika promjena uvodjenje novih namirnica, a kamoli namirnica opterecenih masnocama. I ja isto planiram krenuti s tikvicom kao i ti… ali jos nije spreman, pokusali smo, no pljuvao je van. Btw jucer se prvi put okrenuo s ledja na trbuh, i odmah od drugog pokusaja sam izvukao rukicu. Otada se ne prestaje okretati. S lakocom 😊😊😊 No samo na desnu stranu.
I moj se za sad okrece samo na desnu stranu, to je normalno, budu uskoro i na drugu 😊

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji