Sanjchi, nije cijena visoka s ebaya... nego istu prodaju u HR u nekim trgovonama za troduplo vise 😯 Na to sam mislila 😊
Ne znam kako funkcionira da vas oznacim jel isto kao i obicno sa @ ili? 😂😂😂
Sanjchi255 hvala ti 😍 iako nikad nisam razmisljala o muskim imenima. Ja sam znala da je deckic al jos uvijek sam bila skupljala zenska 😂😂😂
Barbs hvala puno 💙 ima nas sve mlađih hahah 😛😛😛
Dena sretnih 6
Nena dobrodosla..wow koja mlada mamica.
Sa 22 nisam znala di mi je dupe di glava, zatvarala sam svaki klub
Sretna super za dobar provod.
I me super za slapicu..saljem joj veliku pusu
Belle ahh moja bolna tocka..uspavljujem ga na lopti a spava iskljucivo na rukama!! Sad kad sam procitala kako Sanjchina Lucka spava sam popizdila i utrpala ga u kolica, upalila mu ovcu, pokrila tetrom da ne vidi van i eno ga gunđa..na bas ful gunđanje cu ustat i prodrmat mu kolica.
Srnac hahaha hvala ti :D
Znam, vjerujem ti.. I meni ne tako bilo do nedavno. Da ih nisam zatvarala nebi upoznala njegovog tatu hahaha 😂😂😂
Srnac,si isla na metli van?
Ja se uvijek zajebavam da su me morali na metli tjerat,kad se klub zatvarao!😂🔫
Cure, kak vi uspavljujete bebe tijekom dana, na rukama, u kreveticu? I gdje vam spavaju preko dana?
U zadnje vrijeme joj dam sisat na krevetu. Ili zaspi ili se pocne glupirat pa ju stavim u krevetic pa zaspi za par min.
A prije sad sjedila snjom u krilu i sisala bi i prebacim ju u kolica ili njihaljku kad zaspi. Zavisi sta mi je blize.
Nekad upali iz prve nekad iz 5 puta.
zasto imam curicu?! Zasto?! 😂😂😂
Toliko slatkih stvari za njih 😊😊
Danas sam joj kupila u C&A prsluk vel 74 za 130kn, a muz si kupio hlace za 150. Kaze pljacka na bejbi odjelu 😂😂😂
Kupila i kumi kompletic hlace, majica i prsluk al sam iskoristila bon za 50% 😂
zasto imam curicu?! Zasto?! 😂😂😂
Toliko slatkih stvari za njih 😊😊
Danas sam joj kupila u C&A prsluk vel 74 za 130kn, a muz si kupio hlace za 150. Kaze pljacka na bejbi odjelu 😂😂😂
Kupila i kumi kompletic hlace, majica i prsluk al sam iskoristila bon za 50% 😂
Hahaha slazem se sa tobom, s tim da je meni i za deckice robica preslatka. Sve sto je tako mini😍😍😍
Ja sam neki dan u h&m uzela dva kompletica koja sam vidjela prek neta i naravno odmah u kupnju 😂😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji