Jesenske bebe/mame 2019.💞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    03. Prosinac 2019. 23:29

Joga

Ayla sve ovisi s koliko je rođena i koliko kila ima sad

S 3270 se rodila na vaganju 24.10 imala 5700 sad se nadam da ima oko 6,5 

03. Prosinac 2019. 23:32

Joga

Očito im sad treba manje

Nadam se da je do toga, mislim nema kod nje placa bas niti da je nervozna al samo manje jede, ima naravno ona dana kad je zivcana kao i svi mi al to neb povezala s jelom

• Marina111
    03. Prosinac 2019. 23:38

Tako i kod mene . Nikad ne plaće da je gladna . Spava ti cjelu noć ?

03. Prosinac 2019. 23:42

Joga

Tako i kod mene . Nikad ne plaće da je gladna . Spava ti cjelu noć ?

Kako kada, nekada odspava 10,11,12h bez problema a nekada ne ima svojih faza da spava preko dana a noc bas slabo onda ima i dana da spava i noc i dan cudnovato dijete al ipak mogu reci da je ona meni jakoo dobra.. Do cijepljenja nije zaplakala sa suzama uvijek kmelji a suze tesko vidjeti al kad krenu zubici bit ce ajme majko 

• Noemi1
    04. Prosinac 2019. 01:05

ayla

Aurora da da proljetnica mi je najjaca 😂😂😂
    Leona kako nes sveki pustit u kucu, osim ako se niste zakrvile 😁😁
    Venus da ja ocistim s baby stapicem lagano to zutnilo dok je mirna kad spava ne zelim prckat po njoj da ju ne probudim
    Noemi kako uspijes i nozne prstice ova moja mlati s njima non stop to je cudo jedno

Pa nakon jela ti ja to cistim, dok lezi 😅 prvo mocim u vodu pa obrisem. Pa onda jos i u ulje baby pa i s tim 😁

• Noemi1
    04. Prosinac 2019. 01:29

Stelle123

Evo me k vama skoro sam jesenska jer je malac uranio. Vec dva dana u bolnici, prvu noc nisam spavala zbog uzbudjenja, drugu cini mi se da necu zbog placa. Ovo mi drugo pa bi covik reka iskusna, a je vraga, vec mi je izranjavao bradavice, a sad sam turnila dohranu da bar zaspem 2 ure. Ne ide jer druga beba reve. Malo mi cudno da mi mlijeko ovako sporo dolazi, jos su mi dojke relativno prazne samo kolostrum kakva su vasa iskustva, kad je to pocelo?

Cestitaam 😁😁😁 a negdje 3,4 dana treba dok ne nadjodje mlijeko 😊

• Stelle123
    04. Prosinac 2019. 01:37

Noemi, a sto do tada? 😣😣

url=https://lilypie.com]

04. Prosinac 2019. 01:48

Noemi1

ayla

Aurora da da proljetnica mi je najjaca 😂😂😂
    Leona kako nes sveki pustit u kucu, osim ako se niste zakrvile 😁😁
    Venus da ja ocistim s baby stapicem lagano to zutnilo dok je mirna kad spava ne zelim prckat po njoj da ju ne probudim
    Noemi kako uspijes i nozne prstice ova moja mlati s njima non stop to je cudo jedno

Pa nakon jela ti ja to cistim, dok lezi 😅 prvo mocim u vodu pa obrisem. Pa onda jos i u ulje baby pa i s tim 😁

Bome ti to sve ljepo odradis, evo nemajke koja bas nije tolika picajzla 🙈🙈  sramota me 

Venus
    04. Prosinac 2019. 03:46

Stelle prvih dana imas kolostrum, proguglaj, to je gusto zuto mlijeko koje je dosta bebi prvih dana jer joj je zeludac ko tresnja.  To je tzv.liquid gold 😊😁 kad to popapa navuci ce pravo bijelo mlijeko

Venus
    04. Prosinac 2019. 03:48

Nasa veceras postala nervozna oko ponoc i par puta plakala pa zaspala pa jela i tako u krug...sad je napokon duboko zaspala i odosmo i mi. 

Mene ovi hormoni poslije poroda unistili, u trudnoci ki koza blistalaa, sad dobila teski napad dermatitisa danima, lice vrat i oci, sve uzasno crveno i suho, fleke i oci natecene 😢 a kortikosteroide ne bih smjela. Mozda odem do dermatologice sutra na konzultacije... nisam imala godinama ovako jak napad dermatitisa

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.