Dal koristite jastuk za bočno spavanje ?
Ja koristim trokutaste jastuke od prvog dana, bas se lijepo smjesti izmedju njih 😀. Sa sinom ih nisam imala pa sam rolala rucnik i stavljala mu iza ledja
Dal koristite jastuk za bočno spavanje ?
Ja sam stitnike stavljala,ali kako je sad ojacao ne pomazu vise jer su manji pa se okrene,tako da ga stavim u gnijezdo pa naslonim na stranicu gnijezda da bude bocno
Noemi, a sto do tada? 😣😣
Do tad ti sisaju kolostrum i to im je dovoljno. Ne brini se, kolostrum je super za njih. To im bude dovoljno dok ne dodje mlijeko. Njima je otprilike dosta 1 zlica kolostruma po obroku, dok su tak mali 😊
Aurora da da proljetnica mi je najjaca 😂😂😂
Leona kako nes sveki pustit u kucu, osim ako se niste zakrvile 😁😁
Venus da ja ocistim s baby stapicem lagano to zutnilo dok je mirna kad spava ne zelim prckat po njoj da ju ne probudim
Noemi kako uspijes i nozne prstice ova moja mlati s njima non stop to je cudo jedno
Pa nakon jela ti ja to cistim, dok lezi 😅 prvo mocim u vodu pa obrisem. Pa onda jos i u ulje baby pa i s tim 😁
Bome ti to sve ljepo odradis, evo nemajke koja bas nije tolika picajzla 🙈🙈 sramota me
😂😂😂😂😂
Noemi, a sto do tada? 😣😣
Do tad ti sisaju kolostrum i to im je dovoljno. Ne brini se, kolostrum je super za njih. To im bude dovoljno dok ne dodje mlijeko. Njima je otprilike dosta 1 zlica kolostruma po obroku, dok su tak mali 😊
Ma da, uveli su mi dohranu. Bradavice su ko dva ranjenika. Bas me bole. Ocito ne hvata dobro i sad je vec postao nervozan odbija dojiti. Mislim da sam ovaj put falila gadno. Nisam se dobro pripremila.
url=https://lilypie.com]
Noemi, a sto do tada? 😣😣
Ma da, uveli su mi dohranu. Bradavice su ko dva ranjenika. Bas me bole. Ocito ne hvata dobro i sad je vec postao nervozan odbija dojiti. Mislim da sam ovaj put falila gadno. Nisam se dobro pripremila.
Stavljaj multimam komprese na bradavice ili mazi purelan. Nakon sto donesu dohranu pola daj i onda ga stavi na prsi. Ako se ne varam ti si u Splitu 🤔, dudice na njihovim bocicama imaju rupetine kroz koje mlijeko ide ko ludo pa nek ti od doma donesu bocicu s malom rupicom . Kad vec tako odbija, pogotovo ce tesko prihvatit vuci sisu nakon tog curenja iz njihovih bocica
Cure, čitam vas brzinski, ali slabo stižem pisati. Pišete o dudama. Mi smo mu dali kad je imao niti mjesec dana, ali nije baš nešto prihvatio. Sada uopće ne želi. Par puta sam mu pokušala dati kad je bio jako nervozan, ali ju je samo ispljunio. :) Zadnjih dana ima rutinu zaspati oko 7 navečer pa potegne do 1 i onda nakon hranjenja bar do 4, a danas čak do 6 je spavao, ali nakon toga ništa. Tu i tamo krene plač zbog grčeva. Dajemo mu Tiba kapi kad vidimo da ga muče. Sad je to rjeđe. Ima dosta pljuvačke, stavlja rukice u usta, a znam da nije gladan pa se pitam kreću li uskoro zubi. Nema ni tri mjeseca. :)
Samo naravno to trebam prihvatit 🤕
Ma hajde ne sekiraj se. Ak je beba prihvatila bocicu, i ti ces 😊 bitno da jede i napreduje. Probaj mazat lanolinom, pa kad prodje pokusavaj opet ako zelis dojiti.
Sortiraj odgovore
Najstariji