Curke, radite li bebama same dohranu/kasice ili posegnete i za kupovnima?
Ja uvijek imam u rezervi kupovne jer zbilja ne stignem nekad nista od njega jer sve obavljam dok on spava a kako spava samo dva puta dnevno po pola sata zbilja ne stignem uvijek mu nesto skuhati. Kombiniramo ili hipp kasice ili grisolino ili kornelino nesto bude.. Al evo ide mu i drugi zub tako da danas nije za hranu uopce jedvaaa da je popio 3 boce cijele mljekace danas.. Pije caja dosta i nemogu ga nasilit da pojede cijelu dozu koju inace jede. Ali vesel je i sve okej pa ga necu ni siliti vjerujem da zbog zubica nezeli jesti.
Pozdrav svima 🥰🥰 Drage mame i trudnice pozivam vas da nam se pridružite u novootvorenoj grubi na FB kako bi tamo razmijenjivale iskustva i recenzije 🤗🤗 NAZIV GRUPE : Recenzije by Mame & trudnice
Evo i mene nakon nekog vremena. Muž se vratio na posao, sad je baš aktivno s bebanom. Dva zubića, počeo ustajati, otkrio utičnice itd.
Jeja, koliko znam, čim se krene s kašicama daje se i voda. Moj je na AD, ali sam tako čitala.
Valkris, za sada kuham. Trenutno smo na dvije kašice. Večer prije smislim šta ću pa ako trebam neke žitarice potopiti i sl., onda napravim pripremu. Nije uvijek jednostavno kad je mali turbo aktivan, a pitanje je i koliko spava taj dan. Pokušam pripremiti šta mogu kroz jutro pa onda ubacim u kuhalo prije hranjenja. Kad odemo negdje, ponesem u termos torbi. Snalazim se. Za sada je tako. Ako zagusti, nije smak svijeta ni dati kupovne kašice, ali dok mogu, pokušam skuhati.
Ma i moj je dosta zahtjevan pa racunam da necu puno moci pripremati nakuhavati, tj. da nekada jednostavno nece biti prilike 😐 🤷♀️
Isto odspava pola sata 3 puta recimo.
Znam da nije smak svijeta dati kupovno, dosta frendica mi kaze da one redovito su davale kupovno.. Vjerujem da je jednostavnije pogotovo kad nekud idete da..
Hvala :)
Pozdrav curke,
Sorry na upadu, ali ima li koja knjigu Beba vođa dohrane, a da ju želi prodati?
Ako da, javite mi se na mail 🌺 pesorda.ana@gmail.com
Hvala!😘
Jeja ja ne znam i ja svaki dan uđem pogledam da nije ko st pisao al nista se ne desava 🤷♀️
Mozda je nekome dojadilo citat ruzne komentare kojih je bilo prije ovog zatisja.ili su zene nasle novu zanimaciju.. I ja udjem cesto i vidim da se vise ne pise bas. Steta naravno.
Ja mislim da je zbog tih komentara, sve su bile rado ovdje prije toga ali eto sad je tako nazalost!!!
Sortiraj odgovore
Najstariji