Jesenske bebe/mame 2019.💞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    03. Lipanj 2020. 21:16

Valkris

Curke, radite li bebama same dohranu/kasice ili posegnete i za kupovnima?

Ja uvijek imam u rezervi  kupovne jer zbilja ne stignem nekad nista od njega jer sve obavljam dok on spava a kako spava samo dva puta dnevno po pola sata zbilja ne stignem uvijek mu nesto skuhati. Kombiniramo ili hipp kasice ili grisolino ili kornelino nesto bude.. Al evo ide mu i drugi zub tako da danas nije za hranu uopce jedvaaa da je popio 3 boce cijele mljekace danas.. Pije caja dosta i nemogu ga nasilit da pojede cijelu dozu koju inace jede. Ali vesel je i sve okej pa ga necu ni siliti vjerujem da zbog zubica nezeli jesti. 

• Newmama
    03. Lipanj 2020. 23:58

Pozdrav svima 🥰🥰 Drage mame i trudnice pozivam vas da nam se pridružite u novootvorenoj grubi na FB kako bi tamo razmijenjivale iskustva i recenzije 🤗🤗 NAZIV GRUPE : Recenzije by Mame & trudnice 

LollyBB
    04. Lipanj 2020. 15:25

Evo i mene nakon nekog vremena. Muž se vratio na posao, sad je baš aktivno s bebanom. Dva zubića, počeo ustajati, otkrio utičnice itd. 
    Jeja, koliko znam, čim se krene s kašicama daje se i voda. Moj je na AD, ali sam tako čitala.
    Valkris, za sada kuham. Trenutno smo na dvije kašice. Večer prije smislim šta ću pa ako trebam neke žitarice potopiti i sl., onda napravim pripremu. Nije uvijek jednostavno kad je mali turbo aktivan, a pitanje je i koliko spava taj dan. Pokušam pripremiti šta mogu kroz jutro pa onda ubacim u kuhalo prije hranjenja. Kad odemo negdje, ponesem u termos torbi. Snalazim se. Za sada je tako. Ako zagusti, nije smak svijeta ni dati kupovne kašice, ali dok mogu, pokušam skuhati.

Valkris
    04. Lipanj 2020. 15:45

Ma i moj je dosta zahtjevan pa racunam da necu puno moci pripremati nakuhavati, tj. da nekada jednostavno nece biti prilike 😐 🤷‍♀️
    Isto odspava pola sata 3 puta recimo.
    Znam da nije smak svijeta dati kupovno, dosta frendica mi kaze da one redovito su davale kupovno.. Vjerujem da je jednostavnije pogotovo kad nekud idete da.. 
    Hvala :) 

Damnarexx 🌺
    26. Lipanj 2020. 19:58

Pozdrav curke,
    Sorry na upadu, ali ima li koja knjigu Beba vođa dohrane, a da ju želi prodati?
    Ako da, javite mi se na mail 🌺 pesorda.ana@gmail.com
    Hvala!😘

• Jeja4
    04. Srpanj 2020. 16:26

hej, jel jos ovaj forum ziv ili se negdje prebacilo?

Emax
    05. Srpanj 2020. 23:33

Jeja ja ne znam i ja svaki dan uđem pogledam da nije ko st pisao al nista se ne desava 🤷‍♀️

07. Srpanj 2020. 20:02

Mozda je nekome dojadilo citat ruzne komentare kojih je bilo prije ovog zatisja.ili su zene nasle novu zanimaciju.. I ja udjem cesto i vidim da se vise ne pise bas. Steta naravno. 

Emax
    09. Srpanj 2020. 07:02

Ja mislim da je zbog tih komentara, sve su bile rado ovdje prije toga ali eto sad je tako nazalost!!!

Mila12
    11. Srpanj 2020. 13:31

Gdje ste 🙋🏻‍♀️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.