Jesenske bebe/mame 2019.💞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lala3
    30. Siječanj 2020. 17:32

october30

Evo vam pomoc za lentu… Na lillypie treba kopirat ovo s screenshota 1https://postimg.cc/QBjtDVRM
    I zalijepit na mjesto na screenshotu 2https://postimg.cc/34dDMdvv

November i ti si tu 😄, sta ima kod vas, kakvo je stanje?

Emax
    30. Siječanj 2020. 18:03

lala3

Emax

lala3

Emax

Evo i mi smo se vratili sa cijepljenje i sa pregleda! Mali vec spava a i ja cu sa njim 😂 uglavnom bolje je podnio drugo cijepljenje nego prvi vise place kada ne zeli da ss obuce 😁 nadam se da nece dobit temp u svakom slucaju zadovoljna sam zasad a 6540 je tezak i 63,5cm visok tako da i to je super iako samo doji nista drugo doktor kaze da je prezadovoljan da je jak i da su mu dobri refleksi! Pitala sam za hipertonus kaze da se ne treba uopste brinuti oko toga ako beba zeli sama od sebe da se okrene ili podigne glavicu to je dobro ne postoji prebrz napredak sve dok dijete samo od sebe to radi a ako mi kao roditelji vec to forsiramo i zelimo a dijete nije spremno to onda nije dobro ili ako ne daj Boze zaostaje za svojim uzrastom to je onda problem al ovako je sve uredu tako da mozemo odahnuti sto se tiče hipertonusa! Koliko sam bila sretna sto toga nema i u stresu zbog bockanja nisam potala da li je moguce da vec ima naznaka za rast zubi jer su rukice stalno u ustima i slini i ima blagu temperaturicu danima vec 🤷‍♀️

Super da je sve bilo uredu, drzim fige da ne bude temperature… Koliko beba ima mjeseci, zaboravila sam, a mrsko mi traziti nazad 🙈.. Sad i ti zagrli jastuk kad vec beba spava 💕

Hvala ti ❤️ Prosli puta je bilo malo temp al sam mu dala dva puta paracetamol Čepić i proslo je a danas je bolje podnio i bila je samo jedna inekcija a prosli put dvije! Mali ima tri mjeseca i sedmicu dana, koliko je tvoja beba stara jer ni ti nemas lentu kao i ja isto nisam uspjela 😂

😊 moja mala ima dva i po mjeseca, 15.11.rođena, trebas se upisati tamo na pocetku na onu nasu listu

Kako se upisuje na listu 😂 ja sam nova na forumu 😁

• Noemi1
    30. Siječanj 2020. 19:21

Aurora87

Noemi1

Marina111

Ayla ako šta trebas tu smo i nadam se da nije ništa ozbiljno . Obožavam vas citati . Koliko su vaše bebice dobivale na kilaži mjesečno ? Bas se zamaram tom kilažom i koliko pojede . Nikako se ne mogu utješiti. I dal mi curka odmah mora pojesti kasice po 150 ? Dam joj par zlica i sve gurne jezikom van , kad će napokon jesti ?

Joj mi isli jucer na vaganje, ima 7850g 🙈 rodio se s 2680 😱 bas je tezak sad za nosanje, otpadnu mi ledja i ruke 😑 ne znam koliko dugo uvodis kasice. Ali na pocetku, dok uvodis namirnice ti treba pojest samo par zlicica. Prvi dan 3,4 zlicice, drugi malo vise moze, a ja treci dam da pojede koliko zeli. Moj sad zna pojest 125g, ali samo ako je vocna kasica. Povrce bas i nece toliko 😂 s tim da smo mi prije mj dana krenuli s kasicama.

Bome ti lijepo napreduje😊. I meni je vec tezak moj, pogotovo jer je sav samovoljan, namjesti se kako njemu odgovara a ne kako sam ga uzela, lakta se🤣.

Daa 😀 hahaha da, i moj se naginje kad se nosi u rukama 😅

• Noemi1
    30. Siječanj 2020. 19:26

lala3

Noemi bravo za djecaka, super napreduje, mada po pravilu bebe na ad bolje napreduju od dojenih bebica, tako da nije cudo, ali valja nosat u rukama… Sad ce on poceti manje dobivati na tezini kad pređe na kasice ono pravo i naravno kad krenu akrobacije 😄 puzanje, prevrtanje i ostalo 😊.. Je li ga stavljas u sjedeci polozaj, je li skoro savladao?

Daa, super dobiva na kilazi 😅 e ne stavljam ga u sjedeci polozaj, mislim da ga ni necu posjedat, sve dok on sam ne pocne s tim. 🤷 jedino mi je u hranilici pod nagibom, al to je nekih 45 stupnjeva cca. Vecinom lezi ili se nosa 😅

• Noemi1
    30. Siječanj 2020. 19:27

Emax

lala3

Emax

Evo i mi smo se vratili sa cijepljenje i sa pregleda! Mali vec spava a i ja cu sa njim 😂 uglavnom bolje je podnio drugo cijepljenje nego prvi vise place kada ne zeli da ss obuce 😁 nadam se da nece dobit temp u svakom slucaju zadovoljna sam zasad a 6540 je tezak i 63,5cm visok tako da i to je super iako samo doji nista drugo doktor kaze da je prezadovoljan da je jak i da su mu dobri refleksi! Pitala sam za hipertonus kaze da se ne treba uopste brinuti oko toga ako beba zeli sama od sebe da se okrene ili podigne glavicu to je dobro ne postoji prebrz napredak sve dok dijete samo od sebe to radi a ako mi kao roditelji vec to forsiramo i zelimo a dijete nije spremno to onda nije dobro ili ako ne daj Boze zaostaje za svojim uzrastom to je onda problem al ovako je sve uredu tako da mozemo odahnuti sto se tiče hipertonusa! Koliko sam bila sretna sto toga nema i u stresu zbog bockanja nisam potala da li je moguce da vec ima naznaka za rast zubi jer su rukice stalno u ustima i slini i ima blagu temperaturicu danima vec 🤷‍♀️

Super da je sve bilo uredu, drzim fige da ne bude temperature… Koliko beba ima mjeseci, zaboravila sam, a mrsko mi traziti nazad 🙈.. Sad i ti zagrli jastuk kad vec beba spava 💕

Hvala ti ❤️ Prosli puta je bilo malo temp al sam mu dala dva puta paracetamol Čepić i proslo je a danas je bolje podnio i bila je samo jedna inekcija a prosli put dvije! Mali ima tri mjeseca i sedmicu dana, koliko je tvoja beba stara jer ni ti nemas lentu kao i ja isto nisam uspjela 😂

Nadam se da ce vam proci bez temp 😊

• Noemi1
    30. Siječanj 2020. 19:28

lala3

october30

Evo vam pomoc za lentu… Na lillypie treba kopirat ovo s screenshota 1https://postimg.cc/QBjtDVRM
    Novemberi ti si tu 😄, sta ima kod vas, kakvo je stanje?

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

october30
    30. Siječanj 2020. 19:34

lala3

october30

Novemberi ti si tu 😄, sta ima kod vas, kakvo je stanje?

Da, ne pisem cesto, citam svaki dan... Mi smo super, jako mi je dobra Zoe (da kucnem u drvo) uspijemo se naspavat po noci, nije kenjkava beba, bas je veseljak. Narasli smo preko 60 cm, i nesto smo preko 6 kg. Kombiniramo siku i bocu. Danas se slikali za osobnu, presmijesna je na slici 😁

Emax
    30. Siječanj 2020. 19:44

Moram ovako ne mogu vise citirati komentar je predug! Hvala vam i ja se nadam da ce proci bez temperature, zasad je nema hvala Bogu ali jako je miran dosta spava sto mi je bas neobično za njega inace ja bas bas aktivan i da imao je proliv danas al mislim da je to od vakcine

Yopa
    30. Siječanj 2020. 20:05

Cure, kakovi stojite s vjezbanjem, ja se planiram vratiti na treninge koji su prilicno intezivni- ne zbog izgleda koliko zbog svog nekog psihickog i fizickog zadovoljstva, ali ne znam moze li to ikako utjecati na dojenje- znam se o onom da se ne gubbe kile vise od 1kg/tjedni, ali to mi nije namjera jer sam na svojoj kilazi i u pravilu cu sad eventualno vratiti misicnu masu, ali nez mogu li zezniti ista dojenje- stv mi je jako stalo da sve ostane u redu jer je malac super i odlicno napreduje, imate savjete/iskustva?

• Marina111
    30. Siječanj 2020. 21:30

Cure mislim da moja ima gljivice na nogama , čime tretirati ? Se susrela koja sa time ?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.