Ja sam upravo dosla iz bolnice… krv i povratak hematoma u punom sjaju. Vise nije subkorijalni, sad se zove marginalni. 2 mjeseca ležanja, i par dana mira od 10.6. Kad je sve bilo ok. Malo je reci da ne znam kako se osjećam. Presretna zbog malenog, a s druge strane razočarana u situaciju, psihicki umorna…
R Hope 🌈 evo upravo mi čitaš misli. Ovu trudnocu cekam 5 godina, nažalost u potpunom sam strahu i drugi put već vidim krv. Ne funkcioniram jer ležim na lijevom boku i to je to. Ne šetam, ne radim kućanske poslove, ništa. Znam da mi ne smije biti teško ništa i da je ova beba napokon vrijedna svega, ali sto ti kažeš, ima li uopće negdje snage i volje za opet. Mene čekaju još dva smrzlica, ne želim ih ostaviti jer ih smatram bebama koliko god to ludo zvučalo, pa kako se oni izbore, ali ne želim ih ja ostavit, s druge strane ovakvi dani me dovedu do misli Boze samo da ovo rodim živo i zdravo, ali ja ne mogu opet ovo, pogotovo jer muza nikad nema zbog prirode posla, tjednima, živimo sami tako da ne znam kako bih ovo opet prošla + s malim. Da su idealni uvijeti, pred kraj porodiljnog bih išla na fet, i onaj idući put isto.
👱🏻♀️26, sve ok, AMH 19,8
👱🏻♂️35, oligoasthenotratozoospermia
Pokušavamo od 2020., Vinogradska
Trenutno: IVF/ICSI FET 03.03.🧊
!Prvi put Beta iznad 0,1!
Sin stiže 16.11.⭐️⚽️
UZV -28.3.2025.- 6t+2 ❤️
⏳UZV ~ 8.7 . ~ anomaly 3.7.
Lea25 bas mi je zao da nemas trenutak predaha , nadam se da ces izdrzati lezanje i da ce se sve muke isplatiti , saljem ti punooo snage i strpljenja
👩🏼 34.god - Endo , mthfr , PAI, Hashi
👨🏼 31.god (normo)
🤱🏼2016. Curica (prirodno zaceta, SC)
2022.LPSC - endometrioza IV
1. IVF ❌
2. IVF ❌
3. IVF - BIOKEM ❌
2024.Histero ✅
4. FET ❌
5. FET 02/25 - 10dnt ß 575 , 12dnt ß 1752 , 5tt 2GV , 6+5 imamo 2 ❤️❤️, 12tt Panorama ✅ 🎀🎀
Ovaj put je 18mm, to mi se čini kao manji, jel to opet znaci strogo mirovanje i opet toliko dugo? Molim vas ako netko zna, očajna sam
👱🏻♀️26, sve ok, AMH 19,8
Sin stiže 16.11.⭐️⚽️
UZV -28.3.2025.- 6t+2 ❤️
Lea 25 , ja sam imala jedan od 3cm , kad i ti tvoj prvi put. Puknuo svjeza krv i onda smedjarenje mjesec dana , mjesec ipo sve skupa mirovanje , sad se smijem kretati ali sad sam vec velika da se ne mogu bas preaktivno kretati tako da i ja mirujem
👨🏼 31.god (normo)
1. IVF ❌
2. IVF ❌
3. IVF - BIOKEM ❌
2024.Histero ✅
4. FET ❌
5. FET 02/25 - 10dnt ß 575 , 12dnt ß 1752 , 5tt 2GV , 6+5 imamo 2 ❤️❤️, 12tt Panorama ✅ 🎀🎀
I bitna je pozicija hematoma moj je bio na unutarnjem uscu ispod plodova i oni su ga brzo prerasli , ako je ispod a plod ti je sad vec puno veci od 18mm onda nema tolike panike ali isto miruj dok smedjaris jer se on puni sa kretanjem
👨🏼 31.god (normo)
1. IVF ❌
2. IVF ❌
3. IVF - BIOKEM ❌
2024.Histero ✅
4. FET ❌
Hvala ti puno…
👱🏻♀️26, sve ok, AMH 19,8
Sin stiže 16.11.⭐️⚽️
UZV -28.3.2025.- 6t+2 ❤️
Cure razumijem vas za smrzliće, iako ih nikad nisam imala, uvijek sam zamišljala da ih ne bih voljela “ostavit” ili “uništit”.
Lea25 ajme jako mi je žao što opet prolaziš isti stres. 😩 Drži se, znam da ti nije lako. Dan po dan. ❤️
Rainbow i mi smo dosta ležerni, sve gledam - ma ima vremena, ali kad čujem da se kolica ili krevetić znaju čekati i po 2 mj., onda mi je jasno da krajem kolovoza se moram aktivirat oko svega. Kak ide to točno s brojanjem kicks? Vidim da u Pregnancy+ app ima kick counter, a mene je gin prošli uzv upozorila da kad krenu udarci, da se ne opterećujem jer i bebe su ljudi i imaju različite osobnosti i ritam, pa je normalno da jedan dan bude npr. 15x, a nekad 5x. Sretno s toddlericom, kako ispuniti dan preko ljeta? Mi smo često visili u zoo. 😂
👰🏼♀️Endometrioza IV, adenomioza, 🤵🏻♂️OK.
2009–2021: 3 operacije (3 LPSC + resekcija crijeva).
2014-2020: 1 AIH, 8 IVF postupaka. ❌
02/25 Stimulirani IVF, Europe IVF – 1 blastica, 0 ❄️.
03/25 beta 9 dnt 181, 11 dnt 497,9, 13 dnt 1.136,1, 17 dnt 6.559,5.
04/25 6+4tt ❤️
05/25 Panorama 12tt ✅ 💙
Lea tako mi je zao da opet to prolazis, drzi se, vrijeme ide malo po malo i bit ce sve ok.
Ja sam isto mirovala zbog hematoma koji je bio iznad ploda i znam da postoje dvije struje misljenja, onih za i protiv mirovanja. Navodno prema istrazivanjima nema dokaza da mirovanje pomaze u tim situacijama, ali ja sam svejedno odlucila mirovati i nisam pozalila. Slusaj sebe i svoje tijelo i dan po dan🙏🏼
Nikkita Mislim da unutar dva sata moras izbrojati 10 udaraca.
Nisam ih nikad brojala jer su mi bebice bile dosta aktivne, ali zna se sad desiti da ne osjetim pola sata, sat i uspanicim se, legnem na bok ili popijem hladne vode i odmah me pocne lupkati😂
Zadnjih tjedan dana ne spavam koliko lupa, nikako se ne mogu namjestiti,pa bole kukovi,pa s boka na bok, pa kontrakcije, pa na wc.. A imam jos do poroda😰😅
Hvala vam svima. Malo sam dosla k sebi. Isplakala sam se vjerojatno od umora i sad je bolje. Zao mi je sto trudnocu provodim zabrinuta, nitko nije zaslužio da osjeti brigu već u trbuhu💙. Malo me frustracija bacila u trans, ali vjerujem da će ujutro već biti bolje. Bila sam jednostavno ljuta i ono WTF. Skoro sam rekla sestri i Dr “daj nemojte me …. 😁”. Sad sam već iskusna i govorim si da smo došli do pola i idemo dalje, rastemo, hematom je mali - a mi smo veliki i bit ćemo dobro, tako kaže mama, a beba mora slušat😌👶🏻🍀
👱🏻♀️26, sve ok, AMH 19,8
Sin stiže 16.11.⭐️⚽️
UZV -28.3.2025.- 6t+2 ❤️
Lea ajme bas mi je za sta te tako muči. Šta ti dr.kaže? Ležati? Ili samo laganini? Stvarno se patiš ali ko sta i sama kazes,bit ce dobro,zrtvovala si se do sad pa ces i jos malo. Drzim fige da brzo ode. Jesu ti dali utrice ponovo?
Ja sam zvala svoju dr. jee sam bila nervozna kad su lupkanja prestala na par dana (s tim da su 7 dana bili bas ucestali,kad god legnem) pa mi je rekla da se udarci broje tek od 28 tjedna i da ce bit takvih perioda do tad-3 dana lupkanja pa 3 dana mira-jer se beba okrene i promini polozaj i da nema razloga za brigu. Pa cisto da imate to na umu.
Sortiraj odgovore
Najstariji